Liebherr CU 3331, Combina Frigorifica 296 l, Clasa A++, Calitate Germana La Un Pret Accesibil

Liebherr CU 3331
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Liebherr CU 3331 este o alegere excelenta pentru mai toata lumea, iar pretul sau nu este unul extrem de ridicat, mai ales pentru un model de combina frigorifica A++. Are calitatea germana in spate, impreuna cu un spatiu interior destul de generos si cateva tehnologii avansate.

Vezi pret

Un producator de talie internationala, desi inca putin cunoscut in Romania, grupul Liebherr are radacini in Elvetia si Germania, cu facilitati de productie acolo, deci electrocasnicele oferite de ei sunt realizate in Europa. Liebherr CU 3331 este unul din aparatele frigorifice excelente ce sunt oferite de acest producator, un model cu o capacitate suficient de mare pentru o familie medie, cu performante decente si cu tehnologie suficient de avansata. Pretul cerut la schimb nu este unul foarte mare, mai ales de la un brand german de calitate, ce a fost fondat in 1949.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Liebherr CU 3331Liebherr CU 3331 are capacitatea totala de 296 litri, combina impartind acest spatiu intre frigider (212 litri) si congelator (84 litri). Frigiderul are 3 rafturi, cu sistem de dezghetare automat. In ce priveste congelatorul, are 3 compartimente, cu sistem de dezghetare manual, dar cu tehnologia SmartFrost incorporata.

Unul din elementele importante, atunci cand achizitionam un aparat electrocasnic mare, este dimensiunea. Va recomand sa masurati spatiul disponibil pentru combina frigorifica, lasand si cativa centimetri in plus pe laterale si in spate, pentru a fi siguri ca are loc. In privinta lui Liebherr CU 3331, modelul are inaltimea de 181.2 cm, adancimea de 63 cm si o latime de 55 cm.

Plusurile Combinei Frigorifice Liebherr CU 3331

+ Marca germana de renume, 70 ani de istorie: fondata in 1949, compania are radacini in Germania si birouri in Elvetia, productia fiind facuta in Europa. Este o marca de calitate, foarte cunoscuta in exterior, cu peste 42,000 de angajati.

+ Capacitate buna, 296 litri: este o combina maricica, suficient de incapatoare pentru o familie medie.

+ Clasa energetica buna, A++: consumul anual de 211 kWh se traduce printr-un cost lunar de aproximativ 12 lei.

+ Frigider de 212 litri, cu dezghetare automata: suficient de incapator, dotat cu sistemul VarioSpace ce va ofera flexibilitate in plus la organizare, are si suport pentru sticle, compartiment pentru fructe si legume.

Liebherr CU 3331 2+ Congelator decent, cu SmartFrost: capacitatea de 84 litri este OK pentru nevoile de baza a unei familii, cat timp nu vreti sa inghesuiti si porcul de Craciun in el. Sistemul SmartFrost reduce cantitatea de gheata formata, deci sistemul de dezghetare manual nu este o problema masiva.

+ Silentios: in timpul functionarii, atinge un nivel al zgomotului de 39 dB.

+ Sertare FrostSafe: adanci, transparente si inchise bine, astfel incat aerul rece nu iese din interior cand deschideti congelatorul.

+ Usi reversibile: intotdeauna o optiune excelenta.

Minusuri

– Sistemul de dezghetare manual la congelator: o problema mult mai mica decat pare, multumita sistemului SmartFrost integrat, ce reduce cantitatea de gheata formata.

Concluzia

Liebherr CU 3331 este o alegere excelenta pentru mai toata lumea, iar pretul sau nu este unul extrem de ridicat, mai ales pentru un model de combina frigorifica A++. Are calitatea germana in spate, impreuna cu un spatiu interior destul de generos si cateva tehnologii avansate.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative