Review: Heinner HF-V401NFSF+, Frigider cu o Ușă de 389 l, Full No Frost, Super Cool, Clasa F – Pareri

Review: Heinner HF-V401NFSF+, Frigider cu o Ușă de 389 l, Full No Frost, Super Cool, Clasa F
Heinner HF-V401NFSF+

Product Name: HF-V401NFSF+

Product Description: Heinner HF-V401NFSF+ este un model de frigider cu o ușă cu o capacitate totală de 389 litri. Această capacitate îi revine în totalitate zonei de răcire, deoarece aparatul nu are și compartiment de congelare. Frigiderul este încadrat la clasa F ca și consum de energie, are sistem de răcire Full No Frost, lumină interioară tip LED, funcție de super răcire și control al nivelului de umiditate.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.1)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Pret
  (4)
3.8

Review pe scurt

Heinner HF-V401NFSF+ este un frigider cu o ușă ce are o capacitate mare de stocare, dar care nu dispune și de zonă de congelare. Este ideal pentru persoanele care folosesc doar partea de răcire sau care preferă aparate separare pentru răcire și congelare.

Pros

+ Sistem Full No Frost

+ Funcție super răcire

+ Control al nivelului de umiditate

+ Lumină LED
Vezi pretul de azi

Cons

– Fără compartiment de congelare

– Clasa energetică F

Daca aveti nevoie doar de partea de racire, nu si de congelator, atunci un frigider cu o singura usa si capacitate mare ar putea fi preferabil. Un astfel de aparat este si Heinner HF-V401NFSF+.

Heinner HF-V401NFSF+
Vezi mai multe poze

Heinner HF-V401NFSF+ este un model de frigider cu o ușă cu o capacitate totală de 389 litri. Această capacitate îi revine în totalitate zonei de răcire, deoarece aparatul nu are și compartiment de congelare. Frigiderul este încadrat la clasa F ca și consum de energie, are sistem de răcire Full No Frost, lumină interioară tip LED, funcție de super răcire și control al nivelului de umiditate.

Designul frigiderului este simplu, de culoare argintie. Ușa are deschidere pe partea dreaptă, accesul la interior fiind facilitat de mânerul vertical atașat.

Ca și dimensiuni, frigiderul va avea nevoie de 186 cm în înălțime, 65 cm în adâncime și 59.5 cm în lățime.

Specificații frigider cu o ușă Heinner HF-V401NFSF+ – Păreri

Frigiderul Heinner HF-V401NFSF+ are un volum total de 389 litri. Este un model cu o ușă, de culoare argintie, fără compartiment de congelare.

Heinner HF-V401NFSF+ usa deschisa

Zona principală a frigiderului este formată din 4 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru legume și fructe proaspete și un compartiment chiller ideal pentru a depozita carne sau pește proaspăt.

Pe ușa frigiderului se mai află 5 rafturi din plastic transparent. Atât rafturile din zona principală cât și rafturile de pe ușa frigiderului sunt ajustabile pentru a ușura depozitarea alimentelor voluminoase.

Frigiderul Heinner HF-V401NFSF+ este încadrat la clasa energetică F cu un consum mediu anual de energie de 152 kWh. Nivelul de zgomot produs este destul de ok, atingând un maxim de 41 dB, fiind încadrat la clasa C.

Heinner HF-V401NFSF+ eficienta

Funcții și tehnologii

Frigiderul Heinner HF-V401NFSF+ are incluse câteva funcții avansate ce ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, cum ar fi:

 • Full No Frost: sistem de dezghețare automat ce permite o circulare omogenă a aerului rece la interior.
 • Lumină LED: pentru o vizibilitate mai bună a produselor stocate, frigiderul este iluminat la interior.
 • Funcție super răcire: cu ajutorul acestei funcții, alimentele sunt mai rapid răcite pentru a păstra toate aromele pentru o perioadă cât mai lungă.
 • Compartiment chiller: compartiment cu temperatura cuprinsă între 0ºC și +3ºC pentru depozitarea de produse din carne sau pește proaspăt.
 • Control nivel umiditate: cutie pentru fructe și legume ce vă permite să reglați nivelul de umiditate pentru a păstra proaspete o perioadă mai mare de timp.
 • Control electronic: aflat în partea de sus a frigiderului, la interior, panoul de control vă permite să reglați cu ușurință temperatura interioară precum și celelalte funcții disponibile.

Parte dintr-o colectie mai mare de frigorifice Heinner, urmatoarele aparate au fost analizate de noi in trecut:

Plusuri Heinner HF-V401NFSF+

+ Sistem Full No Frost

+ Funcție super răcire

+ Control al nivelului de umiditate

+ Lumină LED

Minusuri

– Fără compartiment de congelare

– Clasa energetică F

Concluzie

Heinner HF-V401NFSF+ este un frigider cu o ușă ce are o capacitate mare de stocare, dar care nu dispune și de zonă de congelare. Este ideal pentru persoanele care folosesc doar partea de răcire sau care preferă aparate separare pentru răcire și congelare.

Vezi pretul de azi