Review: Heinner HF-V240SE++, Frigider de 242 l, Less Frost, Clasa E, Argintiu – Pareri

Heinner HF-V240SE++, Frigider de 242 l, Less Frost, Clasa E
Heinner HF-V240SE++

Product Name: HF-V240SE++

Product Description: Heinner HF-V240SE++ este un frigider cu două uși, de culoare argintie, cu zona de răcire jos şi cea de congelare sus. Aparatul are o capacitate de 242 litri, este încadrat la clasa energetică E, are sistem de răcire Less Frost, compartiment pentru fructe și legume proaspete, rafturi ajustabile și iluminare LED.

Brand: Heinner

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
3.9

Review pe scurt

Frigiderul Heinner HF-V240SE++ este un model clasic cu sistem manual de dezgheţare, potrivit pentru pensiuni sau birouri. Este ideal pentru a ţine la rece alimentele preferate sau masa de prânz.

Pros

+ Lumină LED

+ Culoare Argintie

+ Uşi reversibile

+ Rafturi ajustabile
Vezi pretul de azi

Cons

– Sistem de dezgheţare manual

Daca sunteti in cautarea unui frigider accesibil ca pret, Heinner este mai intotdeauna o optiune. Un astfel de model de la ei este Heinner HF-V240SE++.

Heinner HF-V240SE++
Vezi mai multe poze

Heinner HF-V240SE++ este un frigider cu două uși, de culoare argintie, cu zona de răcire jos şi cea de congelare sus. Aparatul are o capacitate de 242 litri, este încadrat la clasa energetică E, are sistem de răcire Less Frost, compartiment pentru fructe și legume proaspete, rafturi ajustabile și iluminare LED.

Este un model de dimensiuni reduse, fiind potrivit pentru zona de birouri sau camere de pensiuni. Dimensiunile frigiderului Heinner HF-V240SE++ sunt: înălțime de 161 cm, lățime de 54 cm și adâncime de 57 cm.

Specificaţii frigider cu două uşi Heinner HF-V240SE++ – Păreri

Heinner HF-V240SE++ este un frigider cu două uşi ce are un volum total de 242 litri. Din acest total, 201 litri sunt pentru compartimentul de răcire, iar diferenţa de 41 litri îi revin congelatorului.

Heinner HF-V240SE++ usa deschisa

Frigiderul este situat în partea de jos a aparatului şi este format din 4 rafturi din sticlă securizată şi un compartiment pentru fructe şi legume, situat în partea de jos.  Pe uşa frigiderului se mai află 4 rafturi, raftul de jos fiind potrivit pentru depozitarea sticlelor.

Temperatura din interior poate fi controlată mecanic cu ajutorul butonului rotativ, rapid și ușor.

Congelatorul se află în partea de sus a aparatului și este format din două compartimente. Acesta are o capacitate de congelare de 2.6 kg de alimente în 24 de ore și o autonomie de 9 ore fără curent.

Consumul de curent pentru frigiderul Heinner HF-V240SE++ este de 178 kWh pe an, fiind încadrat la clasa energetică E. Nu este un mare consumator de curent, dar nici nu are un volum prea mare. Nivelul de zgomot produs de aparat poate ajunge până la 40 dB.

Heinner HF-V240SE++ eficienta

Funcţii şi tehnologii

Heinner HF-V240SE++ este un frigider clasic, atât la aspect cât şi la partea de tehnologie. Ca şi caracteristici, putem menţiona:

 • Sistem Less Frost: sistem de dezgheţare manual. Aparatul va trebuie scos din priză şi curăţat de gheaţa care s-a format, o dată sau de două ori pe an.
 • Control mecanic cu termostat ajustabil: temperatura interioară poate fi ajustată cu ușurință datorită butonului rotativ.
 • Lumină LED: interiorul frigiderului este iluminat pentru o vizibilitate optimă a alimentelor de pe rafturi.
 • Uşi reversibile: aparatul vine cu deschiderea uşilor spre dreapta, dar acesta se poate modifica la nevoie şi spre stânga.
 • Rafturi ajustabile: rafturile din sticlă securizată sunt rezistente și se pot instala la înălțimea dorită sau pot fi scoase pentru a crea un compartiment mai mare.

Acesta este doar unul din multele frigidere Heinner, iar despre unele am vorbit si noi:

Plusuri Heinner HF-V240SE++

+ Lumină LED

+ Culoare Argintie

+ Uşi reversibile

+ Rafturi ajustabile

Minusuri

– Sistem de dezgheţare manual

Concluzie

Frigiderul Heinner HF-V240SE++ este un model clasic cu sistem manual de dezgheţare, potrivit pentru pensiuni sau birouri. Este ideal pentru a ţine la rece alimentele preferate sau masa de prânz.

Vezi pretul de azi