Beko B5RCNA405HG, Combina Frigorifica 355 l, No Frost, Clasa D, AeroFlow, Gri – Pareri si Review

Beko B5RCNA405HG, Combina Frigorifica 355 l, No Frost, Clasa D, AeroFlow, Gri - Pareri si Review
Beko B5RCNA405HG

Product Name: B5RCNA405HG

Product Description: Beko B5RCNA405HG este o combina frigorifică modernă, cu o capacitate totală de 355 litri, ideală pentru familiile numeroase. Echipată cu tehnologii de ultimă oră precum No Frost, HarvestFresh și AeroFlow, asigură păstrarea proaspete a alimentelor. Compresorul ProSmart Inverter garantează o funcționare ultra-silențioasă, iar clasa energetică D contribuie la eficiența consumului. Designul său elegant, în culoare gri, se potrivește perfect în orice bucătărie modernă, adăugând un plus de stil și funcționalitate.

Brand: Beko

 • Design
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.1)
 • Pret
  (4.2)
4.3

Review pe scurt

Având în vedere caracteristicile și performanțele Beko B5RCNA405HG, acest model se adresează familiilor medii spre mari, care au nevoie de un spațiu generos pentru depozitarea alimentelor. Printre avantajele sale se numără capacitatea mare, designul modern și funcționarea silențioasă, dar și tehnologiile avansate precum HarvestFresh și No Frost.

Pe de altă parte, clasa energetică D, lipsa dozatorului de apă și dimensiunile mari pot fi considerate dezavantaje pentru unii utilizatori. Per ansamblu, este un aparat frigorific solid și bine echipat, care satisface necesitățile de bază și oferă tehnologii moderne pentru păstrarea alimentelor proaspete.

Pros

 • Capacitate mare de 355 litri
 • Design modern, culoare gri
 • Tehnologia HarvestFresh pentru prospetimea alimentelor
 • Funcționare ultra-silentioasă (36 dB)
 • Sistem de răcire No Frost
 • Funcții multiple, inclusiv Vacation Mode

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică D, sub cele mai eficiente modele
 • Lipsa dozatorului de apă

Combina frigorifica Beko B5RCNA405HG este un aparat modern, ideal pentru familiile numeroase sau pentru cei care doresc să stocheze o cantitate mare de alimente. Cu o capacitate totală de 355 litri, acest model oferă spațiu suficient și tehnologii inovatoare pentru a păstra alimentele proaspete.

Beko B5RCNA405HG
Vezi pretul de azi

Beko, un brand recunoscut pentru durabilitatea și eficiența produselor sale, vine din Turcia și se adresează în special familiilor care caută un echilibru între performanță și economie. Acest model, în particular, este potrivit pentru familiile cu 3-4 membri, așa cum am experimentat și în cazul familiei mele, oferind spațiu suficient pentru toate nevoile noastre de stocare.

Beko B5RCNA405HG: Design și Prima Impresie

Caracteristică
Detalii
Nume
Beko B5RCNA405HG
Capacitate frigider
249 litri
Capacitate congelator
106 litri
Clasa energetica
Clasa D
Nivel sunet
36 dB
Dezghetare
No Frost
Functii Importante
HarvestFresh, AeroFlow, Compresor ProSmart Inverter, Vacation Mode
Dimensiuni si greutate
203.5 cm x 59.5 cm x 66.3 cm; 76.1 Kg
Culoare
Gri

Designul combina frigorifica Beko B5RCNA405HG este modern și elegant, cu o culoare gri care se potrivește în orice bucătărie contemporană. Fără panou de control cu touch screen, designul rămâne clasic, cu comenzi intuitive și ușor de folosit. Dimensiunile sale sunt generoase, oferind suficient spațiu intern fără a ocupa prea mult loc în bucătărie.

Datorită dimensiunilor sale, Beko B5RCNA405HG se încadrează în categoria aparatelor mari, necesitând un spațiu adecvat pentru instalare. În ciuda mărimii sale, instalarea a fost surprinzător de ușoară, încadrându-se perfect în spațiul alocat din bucătăria mea.

Prima impresie a fost una pozitivă, aparatul arătând robust și fiind bine compartimentat. Cu un congelator amplasat în partea de jos, accesul la diferitele secțiuni este facil și intuitiv. Rafturile bine organizate și sertarul generos pentru fructe și legume asigură o utilizare eficientă a spațiului disponibil.

Specificatii Beko B5RCNA405HG – Pareri

Beko B5RCNA405HG combina frigorifica

Combina frigorifica Beko B5RCNA405HG este un aparat remarcabil, cu specificații de top care satisfac nevoile unei familii moderne. Volumul net total de 355 litri împărțit între frigider și congelator oferă spațiu generos pentru depozitarea alimentelor. Clasa energetică D asigură un consum eficient de energie, iar nivelul de zgomot de doar 36 dB face din acest frigider unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață.

Funcțiile sale inovatoare precum HarvestFresh și AeroFlow contribuie la menținerea prospetimii alimentelor pentru o perioadă mai lungă. Compresorul ProSmart Inverter optimizează consumul de energie și asigură o funcționare silențioasă, în timp ce funcția Vacation Mode ajută la economisirea energiei atunci când suntem plecați în vacanță.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Combina frigorifica Beko B5RCNA405HG are un compartiment frigider cu un volum net de 249 litri. Această capacitate se dovedește ideală pentru familia mea de patru membri, oferind suficient spațiu pentru toate necesitățile noastre alimentare cotidiene.

Sistemul de dezghetare automată este un mare avantaj, eliminând nevoia de a dezgheța manual frigiderul. Interiorul este bine organizat, cu 5 rafturi și 4 rafturi pe ușă, permițând o utilizare eficientă a spațiului. De asemenea, sertarul pentru fructe și legume este spațios și păstrează alimentele proaspete datorită tehnologiei HarvestFresh.

HarvestFresh
Compartimentul fructe si legume HarvestFresh

Funcția de Super Racire este un plus, accelerând procesul de răcire pentru alimentele abia introduse în frigider. Alte tehnologii, precum Cooling Fan și rafturile ajustabile Safety Glass, sporesc eficiența și siguranța utilizării.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul combina frigorifica Beko B5RCNA405HG oferă un volum net de 106 litri. Este suficient pentru nevoile unei familii medii, permițându-ne să stocăm o varietate mare de alimente congelate.

Interiorul congelatorului este bine structurat, având 3 compartimente, inclusiv un compartiment Big Box pentru produse voluminoase. Acest design facilitează o bună organizare și acces ușor.

Sistemul de dezghetare No Frost previne acumularea de gheață, ceea ce este extrem de util. Lipsa necesității dezghețării manuale economisește timp și efort.

Funcția de Congelare Rapidă este un avantaj major, ajutând la congelarea rapidă și uniformă a alimentelor. Aceasta este ideală pentru momentele când adăugăm cantități mari de alimente în congelator.

Un alt aspect important este autonomia fără curent de 11 ore, care asigură păstrarea alimentelor în condiții optime în cazul unei pene de curent.

Consumul de curent

Clasa D

Clasa energetică D a combina frigorifica Beko B5RCNA405HG indică un consum eficient de energie. Este proiectată să fie economica, ajutând la reducerea costurilor lunare.

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul consumă aproximativ 205 kWh pe an. Factori precum frecvența deschiderii ușilor și cantitatea de alimente stocate pot influența acest consum.

Nivelul de zgomot de 36 dB plasează acest frigider în categoria celor silențioase. Aceasta înseamnă că funcționează fără a deranja, un aspect important într-o bucătărie deschisă sau într-un spațiu de locuit comun.

Funcții și tehnologii

Combina frigorifica Beko B5RCNA405HG se distinge prin dotările sale tehnologice avansate.

HarvestFresh: Această tehnologie utilizează lumina în trei culori pentru a simula ciclul natural al luminii solare, ajutând la păstrarea vitaminelor în fructe și legume. Este extrem de utilă pentru menținerea prospetimii alimentelor pentru o perioadă mai lungă.

AeroFlow: Distribuie uniform temperatura în interiorul compartimentului de răcire, reducând deshidratarea alimentelor. Este ideală pentru a menține alimentele proaspete și suculente.

Compresor ProSmart Inverter: Asigură o funcționare ultra-silentioasă și un consum redus de energie. Aceasta tehnologie oferă durabilitate și eficiență, fiind perfectă pentru o utilizare pe termen lung.

Vacation Mode: O funcție care reduce consumul de energie atunci când nu suntem acasă, menținând totuși alimentele la o temperatură optimă. Este ideală pentru economisirea energiei în timpul absențelor prelungite.

Panou Control și Funcții

Panoul de control al combina frigorifica Beko B5RCNA405HG este de tip mecanic, simplu și intuitiv, permițând reglarea ușoară a temperaturilor și selectarea funcțiilor.

Funcțiile disponibile la acest model includ:

Iluminare LED: Asigură o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, fiind și mai eficientă din punct de vedere energetic comparativ cu iluminarea tradițională.

Mod Vacanță: Această funcție reduce consumul de energie când suntem plecați, menținând alimentele proaspete.

Congelare Rapidă: Ideală pentru congelarea rapidă și eficientă a alimentelor, această funcție accelerează procesul de congelare, păstrând gustul și valorile nutritive.

Avertizare Luminoasă: Un indicator luminos care se activează în cazul unor situații neprevăzute sau dacă temperatura nu este corespunzătoare.

Certificare TUV: Confirmă respectarea standardelor de construcție și siguranță.

Termostat Reglabil: Permite ajustarea temperaturii în funcție de necesitățile specifice.

Cooling Fan: Distribuie uniform aerul rece în interior, asigurând o răcire eficientă.

Rafturi Safety Glass Ajustabile: Rafturi din sticlă securizată, ajustabile pentru o organizare flexibilă a spațiului.

O colectie impresionanta de combine frigorifice Beko este disponibila pe piata in acest moment. As mentiona aici cateva modele recent lansate, precum Beko B3RCNA404HDW sau Beko BCNA275E5SN.

La un pret mic, dar si cu putina tehnologie, ar fi un frigider cu doua usi ca Beko RDSA310M40SN. In ce priveste frigiderele cu o usa, fara congelator, va recomand Beko B1RMLNE444XB.

Plusuri Beko B5RCNA405HG

 • Capacitate mare de 355 litri
 • Design modern, culoare gri
 • Tehnologia HarvestFresh pentru prospetimea alimentelor
 • Funcționare ultra-silentioasă (36 dB)
 • Sistem de răcire No Frost
 • Funcții multiple, inclusiv Vacation Mode

Minusuri

 • Clasa energetică D, sub cele mai eficiente modele
 • Lipsa dozatorului de apă

Concluzia

Având în vedere caracteristicile și performanțele Beko B5RCNA405HG, acest model se adresează familiilor medii spre mari, care au nevoie de un spațiu generos pentru depozitarea alimentelor. Printre avantajele sale se numără capacitatea mare, designul modern și funcționarea silențioasă, dar și tehnologiile avansate precum HarvestFresh și No Frost.

Pe de altă parte, clasa energetică D, lipsa dozatorului de apă și dimensiunile mari pot fi considerate dezavantaje pentru unii utilizatori. Per ansamblu, este un aparat frigorific solid și bine echipat, care satisface necesitățile de bază și oferă tehnologii moderne pentru păstrarea alimentelor proaspete.

Vezi pretul de azi