Beko BCNA275E5SN, Combina Frigorifica Incorporabila 254 l, Clasa D, NeoFrost Dual Cooling – Pareri si Review

Beko BCNA275E5SN, Combina Frigorifica Incorporabila 254 l, Clasa D, NeoFrost Dual Cooling - Pareri si Review
Combina frigorifica incorporabila Beko BCNA275E5SN

Product Name: BCNA275E5SN

Product Description: Beko BCNA275E5SN, o combina frigorifică incorporabilă de 254 litri, oferă un spațiu generos și tehnologii moderne precum NeoFrost Dual Cooling și HarvestFresh. Clasificată în Clasa D, cu un nivel de zgomot de doar 32 dB, este ideală pentru familiile care caută eficiență și liniște. Designul său elegant și compact, alături de funcțiile intuitive cum sunt display-ul cu touch control, fac din acest frigider alegerea perfectă pentru orice bucătărie modernă.

Brand: Beko

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (3.5)
4

Review pe scurt

În urma analizei Beko BCNA275E5SN, acesta se dovedește a fi un frigider eficient, spațios și tehnologic avansat, ideal pentru familiile moderne. Printre cele mai notabile avantaje se numără volumul generos de 254 litri, tehnologiile NeoFrost Dual Cooling și HarvestFresh, designul elegant și funcționarea ultra-silentioasă. Deși prezintă câteva minusuri, cum ar fi clasificarea în Clasa energetică D, acestea sunt mici în comparație cu beneficiile oferite.

Beko BCNA275E5SN este, prin urmare, o alegere excelentă pentru cei care caută un frigider fiabil, cu o capacitate adecvată și tehnologii moderne, adaptat nevoilor unei familii active.

Pros

 • Volum net generos: 254 l
 • Combina incorporabila
 • Tehnologie NeoFrost Dual Cooling
 • Funcție HarvestFresh pentru prospetime
 • Design elegant și compact
 • Funcționare ultra-silentioasă: 32 dB
 • Display touch control intuitiv

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică D
 • Dimensiuni reduse, potrivita pentru familii mici

Beko BCNA275E5SN este o combina frigorifică incorporabilă de 254 litri, clasificată în Clasa D și echipată cu tehnologii avansate precum NeoFrost Dual Cooling și HarvestFresh. Proiectată de Beko, un brand recunoscut pentru calitate și inovație, această combina este ideală pentru familii moderne, oferind soluții eficiente pentru păstrarea alimentelor proaspete.

Combina frigorifica incorporabila Beko BCNA275E5SN
Vezi pretul de azi

Cu un design practic și eficient, se integrează armonios în orice tip de bucătărie, fie că este vorba de un spațiu restrâns sau unul mai generos. Cu funcții cum ar fi Display touch control și Compresor ProSmart Inverter, Beko BCNA275E5SN reprezintă o alegere economică și fiabilă, perfectă pentru familiile care caută un frigider spațios și funcțional.

Beko BCNA275E5SN: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
Beko BCNA275E5SN
Capacitate frigider
185 l
Capacitate congelator
69 l
Clasa energetică
Clasa D
Nivel sunet
32 dB
Dezghetare
Automată
Funcții Importante
HarvestFresh, NeoFrost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Display touch control
Dimensiuni și greutate
54×54.5×177.5 cm, 61 Kg
Culoare
Alb

Designul Beko BCNA275E5SN impresionează prin simplitate și funcționalitate. Culoarea albă și liniile curate îi conferă un aspect modern și elegant, integrându-se ușor în decorul oricărei bucătării. Panoul de control cu touch screen adaugă o notă de tehnologie avansată, făcând utilizarea mai plăcută și intuitivă.

Dimensiunile sale compacte sunt un avantaj major. Având doar 54 cm lățime și 54.5 cm adâncime, este ideală pentru spații restrânse, fără a compromite capacitatea internă. Acest aspect a fost esențial pentru mine, având în vedere că bucătăria mea nu oferă mult spațiu.

Prima impresie a fost una de admirație. Ca familie de patru membri, am găsit compartimentarea internă a frigiderului perfectă pentru nevoile noastre.

Congelatorul se află în partea de jos, ceea ce facilitează accesul la alimentele congelate. Organizarea inteligentă a spațiului interior face ca stocarea alimentelor să fie o experiență simplă și eficientă.

Specificatii Beko BCNA275E5SN – Pareri

Beko BCNA275E5SN, cu un volum net total de 254 litri, se clasează în Clasa D din punct de vedere energetic, fiind astfel eficientă și economică. Cu un nivel de zgomot de doar 32 dB, funcționarea sa este ultra-silentioasă, un aspect esențial într-o locuință aglomerată ca a mea.

Printre funcțiile și tehnologiile sale cheie se numără NeoFrost Dual Cooling, care menține o temperatură constantă și previne amestecul mirosurilor, și HarvestFresh, care ajută la păstrarea vitaminelor din fructe și legume pentru o perioadă mai lungă.

Acest frigider nu este doar un simplu aparat electrocasnic, ci un aliat în conservarea alimentelor. Tehnologia NeoFrost Dual Cooling a fost deosebit de utilă pentru familia mea, asigurând o păstrare îndelungată a produselor proaspete.

Compresorul ProSmart Inverter adaugă valoare prin eficiența energetică și funcționarea silențioasă, făcând din Beko BCNA275E5SN o prezență discretă și eficientă în bucătăria noastră.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al compartimentului frigiderului este de 185 litri, ideal pentru nevoile unei familii de patru membri, ca a noastră. Acest spațiu generos ne-a permis să organizăm eficient cumpărăturile săptămânale, având loc suficient pentru toate produsele.

Frigiderul dispune de un sistem de dezghetare automat, un avantaj major care ne economisește timp și efort. Organizarea internă este impresionantă: trei rafturi din sticlă securizată și trei rafturi pe ușă, oferind flexibilitate și accesibilitate.

Sertarul pentru fructe și legume, dotat cu tehnologia HarvestFresh, menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă, păstrându-le nutrienții. Acest aspect a fost crucial pentru noi, dorind să ne alimentăm sănătos.

Funcția de Super Racire este încă un atu al acestui model. Activarea acestei funcții după cumpărăturile mari asigură că produsele sunt răcite rapid și eficient. Alte funcții, cum ar fi iluminarea LED, nu doar că îmbunătățesc vizibilitatea, dar contribuie și la eficiența energetică a frigiderului.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Capacitatea neta a compartimentului congelatorului este de 69 litri, suficientă pentru a satisface nevoile unei familii medii. Această capacitate ne permite să stocăm o varietate mare de alimente congelate, de la legume la preparate pentru zilele aglomerate.

Interiorul congelatorului este bine organizat cu trei compartimente, facilitând accesul și clasificarea diferitelor tipuri de alimente. Acest aspect a fost extrem de util pentru organizarea și planificarea meselor familiei mele.

Un element cheie este sistemul de dezghetare automată. Această funcție menține congelatorul fără gheață, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de dezghețări periodice, economisind timp și efort.

Funcția de Super Congelare este remarcabilă, asigurând că alimentele proaspete sunt congelate rapid, păstrându-le proprietățile nutritive. Aceasta a fost o caracteristică apreciată, în special după cumpărături mari.

În plus, Beko BCNA275E5SN are o autonomie fără curent de 13 ore, oferind liniște sufletească în cazul unei întreruperi de energie.

Consumul de Curent

Clasa energetică a Beko BCNA275E5SN este Clasa D, reflectând eficiența sa energetică. Acest lucru înseamnă că frigiderul este economic, ajutând la reducerea facturilor de electricitate.

Consumul anual estimat de energie este de 188 kWh. Este important de menționat că acest consum poate varia în funcție de modul de utilizare și de condițiile ambientale.

Nivelul de zgomot, de 32 dB, indică faptul că Beko BCNA275E5SN este ultra-silentios. Acesta este un aspect crucial pentru mine, având în vedere că frigiderul este într-o zonă deschisă, conectată cu livingul. Nivelul redus de zgomot asigură că frigiderul nu este o sursă de deranj în timpul activităților de zi cu zi.

Astfel, Beko BCNA275E5SN nu doar că oferă o capacitate generoasă și funcții inovatoare, dar o face și într-un mod eficient din punct de vedere energetic, cu un impact minim asupra mediului și costurilor lunare.

Funcții și Tehnologii

Beko BCNA275E5SN este un frigider modern și tehnologic avansat. Printre funcțiile speciale, se numără:

NeoFrost Dual Cooling: Această tehnologie menține umiditatea optimă în ambele compartimente, frigider și congelator, asigurând o păstrare mai lungă a alimentelor. Este ideală pentru a menține fructele și legumele proaspete pentru o perioadă mai lungă.

HarvestFresh: Inspirată de lumina solară, această tehnologie inovatoare păstrează vitaminele din fructe și legume prin simularea ciclului natural de lumină solară. Pentru o familie ca a noastră, care pune accent pe o alimentație sănătoasă, aceasta este o caracteristică valoroasă.

Compresor ProSmart Inverter: Asigură o funcționare ultra-silentioasă și eficientă din punct de vedere energetic. Datorită acestui compresor, frigiderul funcționează aproape neobservat, fiind perfect pentru spațiile de locuit deschise.

Display touch control: Permite un control ușor și intuitiv al temperaturilor și setărilor frigiderului. Acesta a fost un avantaj major pentru mine, oferind o interfață modernă și ușor de utilizat.

În concluzie, funcțiile și tehnologiile Beko BCNA275E5SN sunt inovatoare și funcționale, aducând un plus de confort și eficiență în gestionarea alimentelor în gospodăria noastră.

Panou Control și Funcții

Beko BCNA275E5SN dispune de un panou de control cu touch screen, modern și ușor de utilizat. Acesta permite reglarea precisă a temperaturii și accesul rapid la diverse funcții ale frigiderului.

Funcțiile disponibile sunt diverse și adaptate nevoilor unei familii moderne:

 • Functia de racire rapida: Această funcție reduce rapid temperatura din frigider, ideală după o sesiune de cumpărături, asigurând că alimentele sunt răcite eficient. În familia mea, această funcție a fost extrem de utilă pentru păstrarea proaspețății produselor.
 • Functia de congelare rapida: Similară cu funcția de răcire rapidă, aceasta scade temperatura în congelator, congelând rapid alimentele. Acest lucru este esențial pentru păstrarea calității și a gustului alimentelor.
 • Vacation Mode: Modul de vacanță este ideal pentru perioadele în care suntem plecați de acasă. Reduce consumul de energie, păstrând totodată alimentele în condiții optime.
 • Door open buzzer: Avertizarea sonoră se activează dacă ușa frigiderului rămâne deschisă mai mult de un minut, o caracteristică de siguranță importantă pentru prevenirea pierderii de frig și a creșterii consumului de energie.

Aceste funcții, alături de altele precum XXL Bottle Holder și Rafturi Safety Glass ajustabile, fac din Beko BCNA275E5SN un aparat extrem de versatil și util, adaptat cerințelor zilnice ale familiei mele.

Combinele frigorifice Beko sunt disponibile in diferite variante, de la standard pana la incorporabile. Cateva variante standard recomandate ar fi Beko B3RCNA404HDW, Beko B5RCNA365HXB sau Beko B5RCNA405LXBR. O optiune accesibila este si combina Beko B5RCNA405HG.

Plusuri Beko BCNA275E5SN

 • Volum net generos: 254 l
 • Combina incorporabila
 • Tehnologie NeoFrost Dual Cooling
 • Funcție HarvestFresh pentru prospetime
 • Design elegant și compact
 • Funcționare ultra-silentioasă: 32 dB
 • Display touch control intuitiv

Minusuri

 • Clasa energetică D
 • Dimensiuni reduse, potrivita pentru familii mici

Concluzia

În urma analizei Beko BCNA275E5SN, acesta se dovedește a fi un frigider eficient, spațios și tehnologic avansat, ideal pentru familiile moderne. Printre cele mai notabile avantaje se numără volumul generos de 254 litri, tehnologiile NeoFrost Dual Cooling și HarvestFresh, designul elegant și funcționarea ultra-silentioasă. Deși prezintă câteva minusuri, cum ar fi clasificarea în Clasa energetică D, acestea sunt mici în comparație cu beneficiile oferite.

Beko BCNA275E5SN este, prin urmare, o alegere excelentă pentru cei care caută un frigider fiabil, cu o capacitate adecvată și tehnologii moderne, adaptat nevoilor unei familii active.

Vezi pretul de azi