Review: Beko B5RCNA405LXBR, Combină Frigorifică 355 l, No Frost, BioCycle, Fresh Guard, Everfresh+, AeroFlow,Clasa D, Metal Look – Pareri

Beko B5RCNA405LXBR, Combină Frigorifică 355 l, No Frost, BioCycle, Fresh Guard, Everfresh+, AeroFlow,Clasa D
Beko B5RCNA405LXBR

Product Name: B5RCNA405LXBR

Product Description: Combina frigorifică Beko B5RCNA405LXBR este un model cu două uși ce are o culoare deosebită, Metal Look. Aparatul are un volum total de 355 litri, este încadrată la clasa energetică D și vine cu numeroase multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, cum ar fi: sistem No Frost, compresor ProSmart Inverter, funcție de congelare rapidă, tehnologie AeroFlow sau HarvestFresh, compartimente speciale EverFresh+ și Dairy.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.1)
4.2

Review pe scurt

Beko B5RCNA405LXBR este o combină frigorifică ce arată foarte bine, are o capacitate mare de stocare a alimentelor şi numeroase tehnologii inovatoare de păstrare a acestora în condiţii optime. Este o achiziţie excelentă, iar preţul este foarte bun pentru ce are de oferit în schimb.

Pros

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compartimente speciale EverFresh+ și Dairy

+ Sistem de răcire No Frost

+ Tehnologie Fresh Guard

+  Compartiment 0ºC
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

Beko B5RCNA405LXBR este un exemplu de combina frigorifica de inalta performanta, care poate raspunde nevoilor unei gospodarii moderne. Atunci cand alegem o combina frigorifica, trebuie sa luam in considerare spatiul disponibil, eficienta energetica si, bineinteles, capacitatea de depozitare. Aceasta combina frigorifica Beko poate fi o alegere excelenta pentru cei care cauta un produs de calitate superioara, care sa asigure prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Beko B5RCNA405LXBR
Vezi mai multe poze

Combina frigorifică Beko B5RCNA405LXBR este un model cu două uși ce are o culoare deosebită, Metal Look. Aparatul are un volum total de 355 litri, este încadrată la clasa energetică D și vine cu numeroase multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, cum ar fi: sistem No Frost, compresor ProSmart Inverter, funcție de congelare rapidă, tehnologie AeroFlow sau HarvestFresh, compartimente speciale EverFresh+ și Dairy.

Dimensiunile acestui model de la Beko sunt: lățime de 59.5 cm, adâncime de 66.3 cm și înălțime de 203.5 cm. Greutatea aparatului este de 76.1 kg.

Specificații combină frigorifică Beko B5RCNA405LXBR – Păreri

Combina frigorifică Beko B5RCNA405LXBR este un model cu două uşi, cu performanțe foarte bune de păstrare a alimentelor în și o capacitate generoasă de 355 litri.

Beko B5RCNA405LXBR usa deschisa

Frigiderul este compartimentul cu volumul cel mai mare, acesta are un volum de 249 litri și se află în partea superioară a aparatului. Acesta este format din 4 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru fructe și legume cu tehnologie HarvestFresh ce simulează ciclul natural de lumină solară, plus un compartiment Dairy ideal pentru a păstra la rece brânzeturile și mezelurile.

Pe ușa frigiderului se află 4 rafturi din plastic transparent, raftul de jos este mai lat decât celelalte și este ideal pentru sticle sau alte recipiente de dimensiuni mai mari.

Congelatorul se află în partea de jos a combinei și are o capacitate de 106 litri. Acesta este format din 3 compartimente MaxStore spaţioase ce vă permite să depozitaţi şi alimente mai voluminoase.

Puterea de congelare a combinei este de 6 kg de produse în 24 de ore. Aceasta are o autonomie de până la 11 ore de a păstra alimentele în condiții optime fără curent.

Combina frigorifică Beko B5RCNA405LXBR este încadrată la clasa energetică D şi are un consum anual estimat la 212 kWh.

Ca şi nivel de zgomot, este un aparat silenţios ce poate ajunge până la 35 dB, fiind încadrat la clasa B.

Beko B5RCNA405LXBR eficienta

Funcţii şi tehnologii

Combina frigorifică Beko B5RCNA405LXBR are numeroase tehnologii de păstrare a alimentelor perioade mai mari de timp, cum ar fi:

 • Sistem No Frost: sistem de răcire ce menţine o temperatură interioară constantă şi împiedică formarea gheţii la interior.
 • Display Touch Control: panoul de control are ecran cu touch screen şi vă permite să setați temperatura dorită din fiecare compartiment, precum și modul de funcționare.
 • Tehnologie HarvestFresh: tehnologie ce simulează ciclul natural de lumină pentru a păstra prospețimea fructelor și a legumelor o perioadă mai lungă.
 • AeroFlow: sistem ce distribuie uniform aerul rece şi reduce la minimum fluctuaţiile de temperatură.

Beko B5RCNA405LXBR aero flow

 • Everfresh+: compartiment pentru depozitarea de fructe şi legume proaspete ce este prevăzit cu sistem de control al umidităţii ce ajută la reducerea formării condensării.
 • Dairy: compartiment ideal pentru a depozita produse lactate, cum ar fi brânzeturile sau preparate din carne.
 • BioCycle: pentru producerea acestei combine sau folosit materiale din plastic durabile ce are ca scop reducerea cantităţii de plastic din natură.
 • Fresh Guard: tehnologie ce foloseşte un ventilator pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din interiorul frigiderului şi aigură un flux de aer curat.
 • Compartiment 0ºC: compartiment cu o temperatură de 0ºC ideal pentru a depozita carne proaspătă, peşte sau alte alimente cu o durată de viaţă mai scurtă.
 • Congelare rapidă: congelarea rapidă ajută la păstrarea aromelor şi a valorilor nutritive ale alimentelor.
 • Raft XXL: raftul de jos de pe uşa frigiderului este mai mare şi vă oferă posibilitatea de a depozita sticle şi recipiente de dimensiuni mai mari.
 • Ventilare: ventilator ce distribuie uniform aerul rece, indiferent de zona de depozitare pentru a asigura condiţii optime de păstrare a alimentelor.
 • Semnalizare sonoră uşă: semnal sonor ce vă anunţă că una dintre uşi este deschisă. Acesta porneşte dacă uşa rămâne mai mult de 1 minut deschisă.
 • MultiMode: funcţie ce vă permite să utilizaţi partea de congelator în 3 moduri: răcire, oprit sau congelare.
 • Avertizare luminoasă: lumină de avertizare ce se activează atunci când temperatura interioară nu este corespunzătoare sau când aparatul nu funcționează în parametri normali.

Aveti de ales dintre multe alte combine frigorifice, inclusiv optiuni precum:

Plusuri Beko B5RCNA405LXBR

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compartimente speciale EverFresh+ și Dairy

+ Sistem de răcire No Frost

+ Tehnologie Fresh Guard

+  Compartiment 0ºC

Minusuri

– Clasa energetică D

Concluzie

Beko B5RCNA405LXBR este o combină frigorifică ce arată foarte bine, are o capacitate mare de stocare a alimentelor şi numeroase tehnologii inovatoare de păstrare a acestora în condiţii optime. Este o achiziţie excelentă, iar preţul este foarte bun pentru ce are de oferit în schimb.

Vezi pretul de azi