Review: Beko B5RCNA406LXBW, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Control Wi-Fi, BioCycle, Clasa C, Metal Look – Pareri

Beko B5RCNA406LXBW, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Control Wi-Fi, BioCycle, Clasa C
Beko B5RCNA406LXBW

Product Name: B5RCNA406LXBW

Product Description: Beko B5RCNA406LXBW  este un model cu două uși ce are un volum total de 355 litri, este încadrată la clasa energetică C și vine cu numeroase multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, compresor ProSmart Inverter, funcție de congelare rapidă, tehnologie AeroFlow sau HarvestFresh.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Beko B5RCNA406LXBW este o combină frigorifică smart cu numeroase funcții extra de păstrare a alimentelor în condiții excelente pentru perioade mari de timp. Este un model ce arată foarte bine, potrivindu-se cu ușurință oricărui tip de bucătării.

Pros

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Model Smart

+ Sistem de răcire No Frost

+ Tehnologie AeroFlow

+ Foarte silențioasă, 35 dB

+ Culoare deosebită, Metal Look
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

– Capacitatea congelatorului este cam mică

Beko este o companie producătoare de electrocasnice turcească, este al treilea mare producător de electrocasnice din Europa. La noi în țară este o marcă cunoscută și căutată. Astazi analizam modelul Beko B5RCNA406LXBW.

Beko B5RCNA406LXBW
Vezi mai multe poze

Beko B5RCNA406LXBW  este un model cu două uși ce are un volum total de 355 litri, este încadrată la clasa energetică C și vine cu numeroase multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, compresor ProSmart Inverter, funcție de congelare rapidă, tehnologie AeroFlow sau HarvestFresh.

Combină frigorifică B5RCNA406LXBW de la Beko este un model cu un design simplu și elegant, culoarea Metal Look se va potrivi cu siguranță oricărui tip de bucătărie.

Dimensiunile acestui model de la Beko sunt: lățime de 59.5 cm, adâncime de 66.3 cm și înălțime de 203.5 cm.

Specificații combină frigorifică Beko B5RCNA406LXBW – Păreri

Beko B5RCNA406LXBW este un model de combină frigorifică cu două uși cu un volum total de 355 litri, potrivită pentru familiile medii spre mari.

Beko B5RCNA406LXBW usa deschisa

Frigiderul are un volum de 249 litri și se află în partea superioară a aparatului. Acesta este format din 4 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru fructe și legume cu tehnologie ce simulează ciclul natural de lumină solară, plus un compartiment Dairy ideal pentru a păstra la rece brânzeturile și mezelurile.

Pe ușa frigiderului se află 4 rafturi din plastic, raftul de fost este mai lat ceea ce permite depozitarea sticlelor și a recipientelor de dimensiuni mai mari.

Congelatorul se află în partea de jos a combinei și are o capacitate de 106 litri. Acesta este format din 3 compartimente dintre care unul este Big Box, potrivit pentru produsele voluminoase.

Puterea de congelare a combinei este de 6 kg în 24 de ore şi are o autonomie de până la 11 ore de a rezista fără curent.

Beko B5RCNA406LXBW este încadrată la clasa energetică C după noile standarde de consum. Consumul mediu anual este estimat la 170 kWh., iar consumul zilnic ar fi de 0.465 kWh. Ca și nivel de zgomot, este un aparat foarte silențios ce poate ajunge până la 35 dB, fiind încadrat la clasa B.

Beko B5RCNA406LXBW eficienta

Funcții și tehnologii

Combina frigorifică Beko B5RCNA406LXBW este un model smart ce are incluse numeroase tehnologii cum ar fi:

 • AeroFlow: tehnologie prin care aerul rece este distribuit uniform și ajută la păstrarea prospețimii alimentelor mai mult timp.
 • HarvestFresh: ciclul natural de lumină solară este simulat în 3 culori pentru a păstra vitaminele din fructe și legume o perioadă mai lungă.

Beko B5RCNA406LXBW fresh

 • Sistem de răcire No Frost: datorită acestui tip de sistem de răcire temperatura interioară este constantă, plus împiedică formarea gheții în congelator.
 • Compresor ProSmart Inverter: motor durabil și silențios cu o durată de funcționare îndelungată.
 • Aplicația HomeWhiz: aplicație prin intermediul căreia sunteți notificat privind orice defecțiune chiar și atunci când nu sunteți acasă.
 • Congelare rapidă: funcție ce vă permite congelarea rapidă a alimentelor pentru a păstra cât mai mult din aroma și valorile nutritive ale acestora.
 • Iluminare LED: zona de răcire este iluminată pentru o mai bună vizibilitate a produselor stocate.
 • Display cu touchscreen: panoul de control vă permite să setați temperatura dorită în fiecare compartiment, precum și modul de funcționare.
 • Metal Back Cooling: perete din spatele zonei de răcire are inserții din inox pentru un plus de eleganță.
 • Cooling Fan: ventilatorul din zona de răcire distribuie uniform aerul rece pentru a asigura cele mai bune performanțe de răcire indiferent de zona de depozitare.
 • Avertizare luminoasă: în cazul în care temperatura interioară nu este corespunzătoare, combina vă atenționează printr-un semnal luminos.
 • XXL Bottle Holder: raftul de jos de pe ușa frigiderului este special pentru sticle și recipiente de dimensiuni mari.

Gasiti foarte multe alte combine frigorifice de la Beko pe piata:

Plusuri Beko B5RCNA406LXBW

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Model Smart

+ Sistem de răcire No Frost

+ Tehnologie AeroFlow

+ Foarte silențioasă, 35 dB

+ Culoare deosebită, Metal Look

Minusuri

– Preț mare

– Capacitatea congelatorului este cam mică

Concluzie

Beko B5RCNA406LXBW este o combină frigorifică smart cu numeroase funcții extra de păstrare a alimentelor în condiții excelente pentru perioade mari de timp. Este un model ce arată foarte bine, potrivindu-se cu ușurință oricărui tip de bucătării.

Vezi pretul de azi