Review: Beko B5RCNA406LXBRW, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, HomeWhiz, Clasa C, Dark Inox – Pareri

Beko B5RCNA406LXBRW, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, HomeWhiz, Clasa C, Dark Inox
Beko B5RCNA406LXBRW

Product Name: B5RCNA406LXBRW

Product Description: Beko B5RCNA406LXBRW este un model smart cu o capacitate de 355 litri, potrivită pentru familiile de mărime medii. Consumul de energie al combinei este foarte ok, acesta fiind încadrată la clasa energetică C și are incluse tehnologii precum: compresor ProSmart Inverter, HarvestFresh, AeroFlow, mod vacanță, conexiune Wi-Fi, avertizare luminoasă și sonoră, sistem de răcire No Frost și iluminare tip LED.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Beko B5RCNA406LXBRW este o combină frigorifică modernă ce are inclusă multă tehnologie de păstrare în condiții optime a alimentelor. Este un model smart ce vă poate notifica dacă apare vreo problemă, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Pros

+ Model Smart

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compartimente speciale EverFresh+ și Dairy

+ Design modern de culoare Dark Inox
Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Beko este unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa oferit o gamă variată de produse de calitate și cu tehnologii inovatoare. Un astfel de produs ce arată foarte bine dar care și oferă numeroase tehnologii inovatoare este combina frigorifică Beko B5RCNA406LXBRW.

Beko B5RCNA406LXBRW
Vezi mai multe poze

Beko B5RCNA406LXBRW este un model smart cu o capacitate de 355 litri, potrivită pentru familiile de mărime medii. Consumul de energie al combinei este foarte ok, acesta fiind încadrată la clasa energetică C și are incluse tehnologii precum: compresor ProSmart Inverter, HarvestFresh, AeroFlow, mod vacanță, conexiune Wi-Fi, avertizare luminoasă și sonoră, sistem de răcire No Frost și iluminare tip LED.

Are un design modern, de culoare Dark Inox cu partea de răcire sus și congelatorul jos.

Dimensiunile combinei Beko B5RCNA406LXBRW sunt: înălțime de 203.5 cm, adâncime de 66.3 cm și lățime de 59.5 cm. Aparatul are o greutate totală de 76.1 kg.

Specificații combină frigorifică Beko B5RCNA406LXBRW – Păreri

Beko B5RCNA406LXBRW este o combină frigorifică ce are un volum total de 355 litri, dintre care 249 litri sunt pentru partea de răcire iar restul de 106 litri sunt pentru congelator.

Beko B5RCNA406LXBRW usa deschisa

Frigiderul este situat în partea superioară și este format din 4 rafturi și 2 compartimente în zona principală plus 4 rafturi pe ușă.

Zona principală de răcire are 2 compartimente speciale de depozitare. Compartimentul Dairy este potrivit pentru brânzeturi, iar compartimentul EverFresh+ este ideal pentru a depozita fructe și legume proaspete.

Congelatorul se află în partea inferioară a combinei și este format din 3 cutii MaxStore spațioase ce vă permite să păstrați la rece și alimente mai voluminoase.

Puterea de congelare al combinei este de 6 kg de alimente în 24 de ore și are o autonomie de până la 11 de ore fără curent.

Combina frigorifică Beko B5RCNA406LXBRW este încadrată la clasa energetică C și are un consum anual de curent estimat la 170 kWh. Este un aparat silențios ce nu iși va face simțită prezența, nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării fiind de 35 dB.

Beko B5RCNA406LXBRW eficienta

Funcții și tehnologii

Beko B5RCNA406LXBRW este un model ce arată foarte bine și care are numeroase funcții avansate de păstrare în cele mai bune condiții alimentele, cum ar fi:

 • Compresor ProSmart Inverter: motor ce asigură o funcționare foarte silențioasă și o perioadă lungă de funcționare.
 • HomeWhiz®: aplicație prin intermediul căreia veți primi notificări, chiar și atunci când nu sunteți acasă dacă ceva nu funcționează cum trebuie.
 • HarvestFresh: tehnologie inovatoare ce simulează ciclul natural de lumină pentru a păstra prospețimea fructelor și a legumelor o perioadă mai lungă.
 • EverFresh+: compartimentul pentru fructe și legume proaspete este prevăzut cu sistem de control al umidității, ce reduce la minimum condensarea.
 • AeroFlow: alimentele își păstrează prospețimea și aspectul mai mult timp datorită distribuirii uniforme a aerului rece și reducerea la minimum a fluctuațiilor de temperatură.

Beko B5RCNA406LXBRW aeroflow

 • Dairy: temperatura din acest compartiment este mai scăzută față de restul frigiderului, fiin ideală pentru depozitarea de brânzeturi sau diferite preparate din carne.
 • BioCycle™ : folosirea de materiale durabile pentru a reduce cantitatea de plastic din natură și tranfosrmarea acestora în materiale bio sustenabile.
 • Mod vacanță: funcție ce vă ajută să economisiți energie, alimentele sunt păstrate în condiții optime cu un consum minim de curent.
 • Control Wi-Fi: aparatul poate fi control de la distanță prin intermediul aplicației, se poate seta temperatura din interiorul frigiderului sau se poate activa funcția de super congelare.
 • Avertizare luminoasă: lumină de avertizare ce se acționează atunci când temperatura interioară nu este corespunzătoare sau atunci când aparatul nu funcționează în parametri normali.
 • Iluminare LED: compartimentul de răcire este iluminat pentru o vizibilitate sporită.
 • Ventilator: ventilator ce distribuie uniform aerul rece din zona de răcire.
 • Semnalizare ușă deschisă: dacă ușa combinei rămâne deschisă mai mult de 1 minut aparatul va emite un semnal sonor de avertizare. În plus aplicația va emite o notificare în timp real.

Vezi aici alte combine Beko:

Plusuri Beko B5RCNA406LXBRW

+ Model Smart

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compartimente speciale EverFresh+ și Dairy

+ Design modern de culoare Dark Inox

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Beko B5RCNA406LXBRW este o combină frigorifică modernă ce are inclusă multă tehnologie de păstrare în condiții optime a alimentelor. Este un model smart ce vă poate notifica dacă apare vreo problemă, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Vezi pretul de azi