Review: Candy C1DV145SFW, Frigider Doua Usi de 212 l, Cool Box, Clasa F, Alb si Ieftin – Pareri

Candy C1DV145SFW, Frigider Doua Usi de 212 l, Cool Box, Clasa F
Candy C1DV145SFW

Product Name: C1DV145SFW

Product Description: Frigiderul Candy C1DV145SFW este un model cu două uși, de culoare albă, cu partea de răcire jos și compartimentul de congelator sus. Aparatul are o capacitate de 212 litri, ca și consum de energie este încadrat la clasa energetică F, are sistem de răcire static, compartiment Cool Box pentru fructe și legume proaspete și iluminare tip LED.

Brand: Candy

 • Design
  (3.8)
 • Tehnologie si functii
  (3.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Pret
  (4)
3.6

Review pe scurt

Candy C1DV145SFW este un model de frigider clasic, cu sistem manual de dezghețare ce nu are incluse tehnologii avansare. Este un frigider potrivit pentru zona de birou sau pensiuni, ideal pentru a ține la rece masa de prânz.

Pros

+ Rafturi reglabile

+ Compartiment Cool Box

+ Iluminare LED

+ Preț bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Sistem de dezghețare manual

Daca sunteti in cautarea unui frigider mic si ieftin, genul care sa raceasca alimentele si cam atat, un model precum Candy C1DV145SFW v-ar putea fi de ajutor. Este excelent pentru studenti, la birou, intr-o casa de vacanta, sau pentru 1-2 persoane.

Candy C1DV145SFW
Vezi mai multe poze

Frigiderul Candy C1DV145SFW este un model cu două uși, de culoare albă, cu partea de răcire jos și compartimentul de congelator sus. Aparatul are o capacitate de 212 litri, ca și consum de energie este încadrat la clasa energetică F, are sistem de răcire static, compartiment Cool Box pentru fructe și legume proaspete și iluminare tip LED.

Este un model de dimensiuni reduse, fiind ideal pentru pensiuni sau birouri. Candy C1DV145SFW are o înălțime de 145 cm, lățime de 57 cm și o adâncime de 54 cm. Greutatea totală a frigiderului este de doar 39 kg.

Specificații frigider cu două uși Candy C1DV145SFW – Păreri

Frigiderul Candy C1DV145SFW  are un volum total de 212 litri, dintre care 171 litri îi revin zonei de răcire, iar restul de 41 litri sunt pentru zona de congelator.

Candy C1DV145SFW usa deschisa

Compartimentul de răcire se află în partea de jos a aparatului și este format din 4 rafturi din sticlă și un compartiment Cool Box ideal pentru depozitarea fructelor și a legumelor proaspete.

Pe ușa frigiderului se află 3 rafturi din plastic transparent unde se pot depozita în siguranță alimente de mici dimensiuni, iar raftul de jos fiind ideal pentru sticle.

Rafturile din zona principală de răcire sunt din sticlă cu ramă albă, rezistente și ușor de curățat.

Temperatura din interior poate fi controlată mecanic, rapid și ușor, cu ajutorul butonului rotativ ce vă pune la dispoziție 6 trepte de răcire.

Congelatorul se află poziționat în partea de sus a aparatului și este format din două compartimente. Frigiderul are o capacitate de congelare de 2.5 kg de alimente în 24 de ore și o autonomie de 9 ore fără curent.

Frigiderul Candy C1DV145SFW are sistem de răcire static ceea ce înseamnă că dezghețarea frigiderului se va face manual.

Ca și consum de curent Candy C1DV145SFW se încadrează la clasa energetică F având un consum de curent anual estimat la 222 kWh.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcționării poate ajunge până la un maxim de 40 dB.

Funcții și tehnologii

Candy C1DV145SFW este un model de frigider clasic potrivit celor ce vor să păstreze la rece alimentele și nu au nevoie de tehnologii avansate pentru acest lucru. Ca și specificații putem menționa:

 • Sistem răcire static: sistem de dezghețare manual, ideal ar fi ca de două ori pe an aparatul să fie scos din priză pentru a fi curățat de gheața depusă.
 • Cutie Cool Box: sertar poziționat în partea de jos a zonei de răcire ideal pentru depozitarea legumelor și a fructelor proaspete.
 • Iluminare LED: frigiderul este dotat cu lumină tip LED pentru o mai bună vizibilitatea a alimentelor depozitate, mai ales când rafturile sunt pline.
 • Uși reversibile: aparatul poate fi poziționat oriunde datorită ușilor reversibile.

Va recomand sa aruncati o privire si la urmatoarele aparate frigorifice de la Candy:

Plusuri Candy C1DV145SFW

+ Rafturi reglabile

+ Compartiment Cool Box

+ Iluminare LED

+ Preț bun

Minusuri

– Sistem de dezghețare manual

– Clasa energetică F

Concluzie

Candy C1DV145SFW este un model de frigider clasic, cu sistem manual de dezghețare ce nu are incluse tehnologii avansare. Este un frigider potrivit pentru zona de birou sau pensiuni, ideal pentru a ține la rece masa de prânz.

Vezi pretul de azi