Candy CCE3T618EB, Combină Frigorifică 341 l, Total NoFrost, Super Cooling, Wi-Fi, Clasa E – Pareri si Review

Candy CCE3T618EB Review, Combină Frigorifică 341 l, Total NoFrost, Wi-Fi, Clasa E
Candy CCE3T618EB

Product Name: CCE3T618EB

Product Description: Candy CCE3T618EB este o combină frigorifică cu un volum total de 341 litri, fiind potrivită familiilor mici sau medii. Este încadrată în noua clasă energetică E, are tehnologie Total No Frost, cutie Cool Box cu Fresh Control, funcție de super congelare și super răcire.

Brand: Candy

 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Combina frigorifică Candy CCE3T618EB este o achiziție de luat în calcul dacă vă doriți un electrocasnic modern cu multe funcții utile de păstrare a alimentelor în condiții ideale la un preț excelent. Are destul spațiu de stocare, iar compartimentarea rafturilor la interior permite depozitarea alimentelor și de mari dimensiuni.

Pros

+ Funcție de super congelare și super răcire

+ Conectivitate Wi-Fi

+ Sistem Total No Frost

+ Preț foarte bun

+ Culoare deosebită, negru

+ Compartiment Fresh Control

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Fără compartiment pentru gheață

Candy este un producător italian de electrocasnice ce pune accent pe produsele cu tehnologii ușor de utilizat și la prețuri accesibile. Design-ul, atenția la detalii precum și tehnologia de ultimă generație sunt toate îmbinate pentru a oferi cele mai bune aparate.

Candy CCE3T618EB
Vezi mai multe poze

Candy CCE3T618EB este o combină frigorifică cu un volum total de 341 litri, fiind potrivită familiilor mici sau medii. Este încadrată în noua clasă energetică E, are tehnologie Total No Frost, cutie Cool Box cu Fresh Control, funcție de super congelare și super răcire.

Este un model simplu cu două uși, ce va ieși în evidență cu siguranță datorită culorii negre. Frigiderul se află în partea de sus, iar congelatorul jos pentru o funcționalitate mai bună, partea de răcire fiind cel mai des folosită.

Combina nu ocupă prea mult spaţiu la sol, fiind un model ideal pentru bucătăriile medii. Acesta are o lăţime de 59.5 cm, o adâncime de 65.8 cm şi înălţimea este de 185 cm. Greutatea totală a combinei este de 63 kg.

Specificații combină frigorifică Candy CCE3T618EB – Păreri

Candy CCE3T618EB combina frigorifica

Combina frigorifică Candy CCE3T618EB are un volum maxim de 341 litri, cu zona de răcire aflată în partea de sus și congelatorul în partea de jos.

Frigiderul are o capacitate de 227 litri și este format din 4 rafuri de sticlă securizată plus un compartiment pentru alimente proaspete aflat în partea de jos. 3 dintre cele 4 rafturi sunt reglabile ideale pentru crearea de un spațiu suficient de mare pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mari, la nevoie.

Pe ușa frigiderului se mai găsesc 5 rafturi de dimensiuni diferite ce pot fi poziționate cum doriți, pe raftul de jos se pot depozita cu ușurință diferite sticle, iar pe cele de sus diferite alimente mai mici.

Congelatorul se află în partea de jos al combinei și are o capacitate de 119 litri, fiind compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi de dimensiuni egale.

Puterea de congelare al combinei este de 5.4 kg de alimente în 24 de ore și are o autonomie de până la 10 de ore fără curent.

Candy CCE3T618EB este încadrată la clasa energetică E după noile standarde și are un consum mediu anual de 256 kWh. Nivelul de zgomot este și el destul de ok, ajungând până la un maxim de 39 dB.

Clasa E

Funcții și tehnologii

Combina Candy CCE3T618EB are foarte multe funcții de oferit ce ne ajută să menținem alimentele prospete pentru mai mult timp. Mai jos vom menționa câteva dintre acestea:

• Funcție super congelare – funcție ce accelerează procesul de înghețare a alimentelor, ce ajută la păstrarea valorilor nutritive și a aromelor.

• Conectivitate Wi-Fi – cu ajutorul aplicației hOn puteți seta temperatura sau modul de funționare printr-un simplu click.

• Funcție super răcire – procesul de răcire este accelerat pentru a păstra prospețimea alimentelor o perioadă mai mare de timp.

• Compartiment Fresh Control – cutie pentru legume și fructe proaspete cu setări manuale ale nivelului de umiditate și a gradului de răcire.

• Sistem Total No Frost – sistem de dezghețare automat ce împidică formarea stratului de gheță la interior.

• Iluminare LED – iluminarea cu ajutorul LED-urilor vă oferă o vizibilitate mai bună asupra alimentelor depozitate.

• Funcție vacanță – când acestă funcție este activată, zona de răcire poate fi reglată până la temperatura de +12ºC pentru un consum mai mic de energie.

Gasiti aici si alte aparate de la Candy:

Plusuri Candy CCE3T618EB

+ Funcție de super congelare și super răcire

+ Conectivitate Wi-Fi

+ Sistem Total No Frost

+ Preț foarte bun

+ Culoare deosebită, negru

+ Compartiment Fresh Control

Minusuri

– Clasa energetică E

– Fără compartiment pentru gheață

Concluzie

Combina frigorifică Candy CCE3T618EB este o achiziție de luat în calcul dacă vă dotiți un electrocasnic modern cu multe funcții utile de păstrare a alimentelor în condiții ideale la un preț excelent. Are destul spațiu de stocare, iar compartimentarea rafturilor la interior permite depozitarea alimentelor și de mari dimensiuni.

Vezi pretul de azi