Review: Candy CHICS 5182XWDN, Combină Frigorifică 260 l, Dozator Apă, Fresh Box, Clasa F, Inox – Pareri

Candy CHICS 5182XWDN, Combină Frigorifică 260 l, Dozator Apă, Fresh Box, Clasa F
Candy CHICS 5182XWDN

Product Name: CHICS 5182XWDN

Product Description: Candy CHICS 5182XWDN este o combină frigorifică cu un volum total de 260 litri, potrivită pentru familiile mici formate din 2-3 membri. Combina este încadrată la clasa energetică F, are sistem de răcire static, dozator de apă încorporat pe uşa frigiderului, iluminare LED şi compartiment pentru fructe şi legume proaspete Fresh Box.

Brand: Candy

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Pret
  (4.1)
3.8

Review pe scurt

Candy CHICS 5182XWDN este o combină frigorifică potrivită pentru familiile mici, ce va menţine la rece în cele mai bune condiţii alimentele preferate. Aparatul este accesibil ca şi preţ, singurul minus ar fi sistemul manual de dezgheţare.

Pros

+ Dispenser apă

+ Iluminare LED

+ Culoare Inox

+ Rafturi reglabile

+ Preţ bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică F

– Sistem de dezgheţare manual

Desi nu ofera cele mai avansate specificatii, o combina frigorifica cum e Candy CHICS 5182XWDN poate fi excelenta in anumite situatii, mai ales pentru familii mici si bugete reduse.

Candy CHICS 5182XWDN
Vezi mai multe poze

Candy CHICS 5182XWDN este o combină frigorifică cu un volum total de 260 litri, potrivită pentru familiile mici formate din 2-3 membri. Combina este încadrată la clasa energetică F, are sistem de răcire static, dozator de apă încorporat pe uşa frigiderului, iluminare LED şi compartiment pentru fructe şi legume proaspete Fresh Box.

Designul combinei este unul simplu, este un model de culoare Inox cu două uşi, cu partea de răcire sus şi congelatorul jos.

Ca şi dimensiuni, acesta are o înălţime de 180 cm, adâncime de 55 cm şi lăţime de 56 cm.

Specificaţii combină frigorifică Candy CHICS 5182XWDN – Păreri

Combina frigorifică Candy CHICS 5182XWDN are un volum total de 260 litri cu zona de răcire în partea superioară şi congelatorul în partea inferioară.

Candy CHICS 5182XWDN usa deschisa

Frigiderul are o capacitate de 189 litri și este format din 4 rafuri de sticlă plus un compartiment Fresh Box pentru depozitarea de fructe şi legume proaspete situat în partea de jos.

Pe ușa frigiderului se mai află 3 rafturi de poziționate la diferite intervale pe care se pot depozita alimente mai mici. Raftul de jos este potrivit pentru a păstra la rece câteva sticle de vin.

Congelatorul se află în partea de jos al combinei și are o capacitate de 71 litri. Acest volum este împărţit în 3 compartimente de dimensiuni diferite. Puterea de congelare al combinei este de 3 kg de alimente în 24 de ore.

Combina frigorifică Candy CHICS 5182XWDN este încadrată la clasa energetică F și are un consum mediu anual de 263 kWh. Nivelul de zgomot este destul de ridicat pentru acest tip de aparat, combina fiind încadrată la clasa C cu un nivel maxim de 40 dB.

Candy CHICS 5182XWDN eficienta

Funcţii şi tehnologii

Candy CHICS 5182XWDN este un model destul de simplu de combină frigorifică ce nu are incluse tehnologii speciale, dar va păstra la rece în condiţii optime alimentele dumneavoastră. Ca şi caracteristici putem menţiona:

 • Sistem de răcire static: sistem de dezgheţare manual. Combina va trebuie scoasă din priză şi curăţată de gheaţa care s-a format, 1-2 ori pe an.
 • Uşi reversibile: uşile au deschidere spre dreapta, dar la nevoie acesta se poate schimba şi spre stânga.
 • Dozator apă: dozatorul de apă se află poziţionat pe uşa frigiderului şi vă oferă posibilitatea de a avea apă rece fără a mai deschide uşa.
 • Fresh Box: compartiment ce se află în partea de jos a zonei de răcire ideal pentru depozitarea de legume şi fructe proaspete.
 • Iluminare LED: partea de răcire este luminată pentru o mai bună vizibilitatea a alimentelor de pe rafturi.

Candy este un brand destul de accesibil, dar care reuseste totusi sa ofere specificatii decente, iar cateva exemple sunt si frigiderele de mai jos:

Plusuri Candy CHICS 5182XWDN

+ Dispenser apă

+ Iluminare LED

+ Culoare Inox

+ Rafturi reglabile

+ Preţ bun

Minusuri

– Clasa energetică F

– Sistem de dezgheţare manual

Concluzie

Candy CHICS 5182XWDN este o combină frigorifică potrivită pentru familiile mici, ce va menţine la rece în cele mai bune condiţii alimentele preferate. Aparatul este accesibil ca şi preţ, singurul minus ar fi sistemul manual de dezgheţare.

Vezi pretul de azi