Review: Beko B5RCNA405HXB, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Clasa D, Metal Look – Pareri

Beko B5RCNA405HXB, Combină Frigorifică de 355 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Clasa D, Metal Look
Beko B5RCNA405HXB

Product Name: B5RCNA405HXB

Product Description: Beko B5RCNA405HXB este o combină frigorifică ce are un volum total de 355 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică D și are incluse multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mai mari de timp, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, tehnologia HarvestFresh, ventilator, funcție de congelare rapidă, iluminare LED sau panou de control cu touch screen.

Brand: Beko

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.3)
4.2

Review pe scurt

Combina frigorifică Beko B5RCNA405HXB este un model ce se potrivește în orice bucătărie. Are un design modern și elegant, plus numeroase funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, la un super preț.

Pros

+ Tehnologie AeroFlow

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Funcție de congelare rapidă

+ Panoul de control cu touch

+ Preț bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

Daca aveti nevoie de o combina frigorifica de dimensiuni medii, Beko B5RCNA405HXB este o optiune de luat in calcul.

Beko B5RCNA405HXB
Vezi mai multe poze

Beko B5RCNA405HXB este o combină frigorifică ce are un volum total de 355 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică D și are incluse multe tehnologii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mai mari de timp, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, tehnologia HarvestFresh, ventilator, funcție de congelare rapidă, iluminare LED sau panou de control cu touch screen.

Designul combinei este unul simplu și elegant, de culoare Metal Look, cu zona de răcire sus și congelatorul în partea de jos.

Dimensiunile combinei Beko B5RCNA405HXB sunt: înălțime de 203.5 cm, lățime de 59.5 cm şi o adâncime de 66.3 cm. Ca și greutate, aparatul cântărește aproximativ 76 kg, veți avea nevoie de ajutor la montarea lui.

Specificații combină frigorifică Beko B5RCNA405HXB – Păreri

Combina frigorifică Beko B5RCNA405HXB este un model modern și elegant cu performanțe foarte bune și o capacitate generoasă de 355 litri. Este un model cu două uși, reversibile, cu partea de răcire sus și zona de congelator jos.

Beko B5RCNA405HXB usa deschisa

Frigiderul este compartimentul cu volumul cel mai mare, acesta are o capacitate de 249 litri și este format din 4 rafturi în zona principală și încă 4 în uşă. Rafturile din zona principală sunt din sticlă securizată, rezistente și ușor de curățat.

Pe ușa frigiderului avem 4 rafturi reglabile ideale pentru a depozita alimente de mici dimensiuni. Raftul de jos este mai lat decât celelalte și este potrivit pentru sticle sau alte recipiente de dimensiuni mai mari.

În partea de jos a frigiderului se află un compartiment pentru fructe și legume proaspete cu tehnologie HarvestFresh ce ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp.

Congelatorul are o capacitate de 106 litri și este format din 3 cutii din plastic transparent pentru o vizibilitatea bună a conținutului lor, fără a mai fii nevoie să deschideți fiecare rapt în parte. Compartimentul din mijloc este Big Box, potrivit pentru a depozita alimente cu un volum mai mare.

Beko B5RCNA405HXB maxstore

Puterea de congelare a combinei este de 6 kg în 24 de ore. Aceasta are o autonomie de până la 11 ore de a păstra alimentele în condiții optime fără curent.

Combina frigorifică Beko B5RCNA405HXB este încadrată la clasa energetică D, având un consum anual estimat la 205 kWh și un consum zilnic de aproximativ 0.561 kWh.

Beko B5RCNA405HXB eficienta

Nivelul de zgomot produs poate ajunge până la 36 dB și este încadrat la clasa C.

Funcții și tehnologii

Ca și funcții, combina frigorifică Beko B5RCNA405HXB are o listă lungă. Mai jos vă prezentăm câteva dintre acestea:

 • Sistem No Frost: combina este răcită constant și uniform, fără depuneri de gheață în zona congelatorului.
 • Compresor ProSmart Inverter: motor ce asigură o funcționare silențioasă cu cele mai mici costuri energetice.
 • Display touch control: panou de control cu touchscreen ce vă permite să selectați cu ușurință temperatura dorită din ambele compartimente precum și modul de funcționare.
 • HarvestFresh: tehnologie în 3 culori ce imită ciclul natural al luminii solare pentru a păstra perioade lungi de timp toți nutrienții din fructe și legume.
 • AeroFlow: temperatura interioară este menținută constantă și uniformă pentru a reduce fenomenul de deshidratare al alimentelor.
 • Semnalizare audio ușă deschisă: dacă una dintre uși rămâne deschisă, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.
 • Cooling Fan: partea de răcire are montat un ventilator ce distribuie uniform aerul rece.
 • Congelare rapidă: opțiune de congelare rapidă a alimentelor ce ajută la păstrarea aromelor și a nutrienților.
 • XXL Bottle Holder: raftul de jos de pe ușa frigiderului este mai lat și permite depozitarea de sticle sau recipiente de dimensiuni mari.
 • Mod vacanță: activarea modului vacanță vă ajută să economisiți energie dar în același timp să aveți și alimente proaspete.
 • Iluminare LED: frigiderul este iluminat pentru o vizibilitate mai bună atunci când rafturile sunt pline.

Veti descoperi ca Beko are multe alte combine in oferta lor:

Plusuri Beko B5RCNA405HXB

+ Tehnologie AeroFlow

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Funcție de congelare rapidă

+ Panoul de control cu touch

+ Preț bun

Minusuri

– Clasa energetică D

Concluzie

Combina frigorifică Beko B5RCNA405HXB este un model ce se potrivește în orice bucătărie. Are un design modern și elegant, plus numeroase funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp, la un super preț.

Vezi pretul de azi