Review: Beko B5RCNA365HXB, Combină Frigorifică 316 l, No Frost, AeroFlow, Congelare Rapidă, HarvestFresh, Clasa D, Argintiu – Pareri

Beko B5RCNA365HXB, Combină Frigorifică 316 l, No Frost, AeroFlow, Congelare Rapidă, HarvestFresh, Clasa D
Beko B5RCNA365HXB

Product Name: B5RCNA365HXB

Product Description: Beko B5RCNA365HXB este o combină frigorifică cu un volum total de 316 litri, cu partea de răcire sus şi partea de congelator jos. Combina este încadrată la clasa energetică D și are incluse câteva funcţii extra, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, tehnologie AeroFlow, congelare rapidă, compresor ProSmart Inverter, tehnologie HarvestFresh, funcţie de congelare rapidă sau iluminare LED.

Brand: Beko

 • Design
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.2)
4.2

Review pe scurt

Combina frigorifică Beko B5RCNA365HXB este un model cu un  design simplu şi elegant, ce va păstra alimentele preferate în cele mai bune condiţii. Preţul este destul de bun pentru ce are de oferit.

Pros

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Sistem No Frost

+ Tehnologie AeroFlow

+ Funcţie de congelare rapidă
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

Un producator cu destul de multe aparate frigorifice in oferta, Beko are electrocasnice performante la preturi corecte in general. Beko B5RCNA365HXB este un bun exemplu, iar astazi vom analiza performantele acestei combine.

Beko B5RCNA365HXB
Vezi mai multe poze

Beko B5RCNA365HXB este o combină frigorifică cu un volum total de 316 litri, cu partea de răcire sus şi partea de congelator jos. Combina este încadrată la clasa energetică D și are incluse câteva funcţii extra, cum ar fi: sistem de răcire No Frost, tehnologie AeroFlow, congelare rapidă, compresor ProSmart Inverter, tehnologie HarvestFresh, funcţie de congelare rapidă sau iluminare LED.

Combina are un design simplu şi elegant, de culoare tip argintie potrivindu-se perfect în orice tip de bucătărie.

Aparatul are o înălțime de 186.5 cm, lățime de 59.5 cm şi o adâncime de 66.3 cm. Greutatea totală a combinei este de 69.3 kg.

Specificații combină frigorifică Beko B5RCNA365HXB – Păreri

Combina frigorifică Combina frigorifică Beko B3RCNA404HXB are o capacitate totală de 316 litri, un model potrivit pentru a satisface nevoile unei familii formate din 3-4 membri.

Beko B5RCNA365HXB usa deschisa

Compartimentul de răcire se află în partea de sus, acesta are o capacitate de 210 litri și este format din 4 rafturi de sticlă și un compartiment pentru fructe și legume proaspete aflat în partea de jos.

Pe ușa frigiderului se află 3 rafturi reglabile. Raftul de jos este mai mare, special pentru a depozita sticle şi recipiente cilindrice de dimensiuni mari.

Congelatorul este situat în partea de jos al combinei și are o capacitate de 106 litri. Acesta este compartimentat cu ajutorul a 3 cutii MaxStore spațioase, ideale pentru depozitarea produselor mai voluminoase.

Puterea de congelare al combinei este de 6 kg de alimente în 24 de ore și are o autonomie destul de bună de până la 11 de ore fără curent.

Combina Beko B5RCNA365HXB este încadrată la clasa energetică D cu un consum mediu anual estimat la 206 kWh.

Este un aparat destul de silenţios, nivelul maxim de zgomot produs poate ajunge până la 35 dB.

Beko B5RCNA365HXB eficienta

Funcţii şi tehnologii

Ca şi tehnologii incluse, combina frigorifică  Beko B5RCNA365HXB se poate lăuda cu:

 • Tehnologie No Frost: tehnologie de răcire ce menţine o temperatură optimă constantă şi împiedică formarea gheţii.
 • Compresor ProSmart Inverter: compresor ce asigură o funcţionare silenţioasă şi o durată lungă de funcţionare.
 • AeroFlow: sistem de distribuire uniforme a temperaturii ce reduce la minim fluctuațiile şi deshidratarea alimentelor proaspete.
 • HarvestFresh: tehnologie inovatoare în 3 culori ce simulează lumina solară pentru a păstra vitaminele din fructe şi legume pentru perioade mai mari de timp.
 • Congelare rapidă: congelarea alimentelor se face uniform şi într-un timp mai scurt pentru a păstra aroma şi valorile nutriţionale intacte.
 • Semnalizare audio uşă: aparatul va emite un semnal sonor de avertizare în cazul în care una dintre uşi nu este închisă bine.
 • Raft pentru sticle XXL: raft pentru sticle şi recipiente cilindrice de mari dimensiuni.
 • Rafturi ajustabile Safety Glass: rafturile din sticlă securizată sunt ajustabile şi pot menține o greutate de până la 25 kg.
 • Mod vacanţă: mod de funcţionare ce vă ajută să economisiţi curent, alimentele rămân proaspete cu un consum redus de energie.
 • MaxStore: compartimente din zona de congelator sunt mai spaţioase şi vă permite depozitarea de produse voluminoase.
 • Display control cu touch: permite setarea temperaturii individual și programarea modului de funcționare dorit.
 • Iluminare LED: iluminare a compartimentului de răcire pentru o vizibilitatea mai bună a alimentelor depozitate.

Aveti multe alte combine frigorifice Beko dintre care puteti alege:

Plusuri Beko B5RCNA365HXB

+ Tehnologie HarvestFresh

+ Compresor ProSmart Inverter

+ Sistem No Frost

+ Tehnologie AeroFlow

+ Funcţie de congelare rapidă

Minusuri

– Clasa energetică D

Concluzie

Combina frigorifică Beko B5RCNA365HXB este un model cu un  design simplu şi elegant, ce va păstra alimentele preferate în cele mai bune condiţii. Preţul este destul de bun pentru ce are de oferit.

Vezi pretul de azi