Review: Bosch KGN56XLEB, Combină Frigorifică de 508 l, NoFrost, PerfectFit, Clasa E, Inox – Pareri

Review: Bosch KGN56XLEB, Combină Frigorifică de 508 l, NoFrost, PerfectFit, Clasa E, Inox
Bosch KGN56XLEB

Product Name: KGN56XLEB

Product Description: Bosch KGN56XLEB este o combină frigorifică cu o capacitate mare de 508 litri. Aparatul este încadrat la clasa E ca și consum de energie și la clasa C ca și nivel de zgomot produs în timpul funcționării. Are incluse tehnologii precum sistem de răcire No Frost, funcție de congelare și răcire rapidă, iluminare LED sau semnalizare sonoră de avertizare pentru ușă deschisă.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (3.8)
4

Review pe scurt

Combina frigorifică Bosch KGN56XLEB este un model simplu și elegant ce va atrage priviri indiferent unde va fi poziționată. Aparatul destul de scump, dar are de oferit multe funcții utile de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade îndelungate.

Pros

+ Sistem No Frost

+ Funcție de super răcire și super congelare

+ Compartiment VitaFresh Plus

+ Iluminare LED

+ Compartiment VarioZone

+ Uși reversibile

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț din zona premium

– Clasa energetică E

Daca nu va place neaparat un side by side, si preferati o combina frigorifica cu capacitate foarte mare, atunci o optiune excelenta ar putea fi modelul Bosch KGN56XLEB.

Bosch KGN56XLEB
Vezi mai multe poze

Bosch KGN56XLEB este o combină frigorifică cu o capacitate mare de 508 litri. Aparatul este încadrat la clasa E ca și consum de energie și la clasa C ca și nivel de zgomot produs în timpul funcționării. Are incluse tehnologii precum sistem de răcire No Frost, funcție de congelare și răcire rapidă, iluminare LED sau semnalizare sonoră de avertizare pentru ușă deschisă.

Are un design moder și elegant, cu două uși, de culoare tip Inox.

Ca și dimensiuni acest model de la Bosch va ocupa 193 cm în înălțime, 70 cm în lățime și 80 cm în adâncime. Aparatul are o greutate totală de 90.8 kg.

Specificații combină frigorifică Bosch KGN56XLEB – Păreri

Combina frigorifică Bosch KGN56XLEB este un model potrivit pentru familiile formate din mai mulți membrii, având o capacitate mare de stocare a alimentelor de 508 litri.

Bosch KGN56XLEB usa deschisa

Frigiderul este situat în partea de sus a aparatului şi are un volum de 400 litri. Acesta este format din rafturi 3 rafturi din sticlă securizată, un raft cromat ăentru depozitarea în poziție orizontală a sticlelor, 2 sertare VitaFresh Plus pentru stocarea de carne și pește proaspăt și un compartiment VarioZone cu sistem de reglare a gradului de umiditate pentru depozitarea în condiții optime de fructe și legume proaspete.

Pe ușa frigiderului se află 4 rafturi reglabile unde pot fi depozitate alimente de dimensiuni mici. Raftul de jos este perfect pentru depozitarea de sticle sau cutii de suc.

Congelatorul se află în partea de jos a combinei și are o capacitate de 108 litri. Acesta este format din 2 compartimente, din care unul este BigBox potrivit pentru congelarea produselor mai voluminoase.

Puterea de congelare a combinei este de 10 kg în 24 de ore şi are o autonomie de până la 22 ore fără curent.

Combina frigorifică Bosch KGN56XLEB este încadrată la clasa energetică E cu un consum anual de aproximativ 262 kWh. Ca şi nivel de zgomot, este un aparat destul de silenţios, ajungând până la 40 dB, fiind încadrat la clasa C.

Bosch KGN56XLEB eficienta

Funcții și tehnologii

Bosch KGN56XLEB este o combină frigorifică pe lângă faptul că arată foarte bine, are incluse și câteva funcții extra foarte utile, cum ar fi:

• Sistem No Frost: sistem de răcire ce împiedică formarea gheții la interior și menține o temperatură constantă.

Bosch KGN56XLEB panou

• Sertar VitaFresh Plus: compartiment ce atinge temperaturi sub 0ºC pentru depozitarea de carne și pește proaspăt

• Super congelare: procesul de congelare este accelerat pentru a păstra intactă aromele alimentelor.

• Super răcire: când este activată acestă funcție aparatul răcește la capacitate maximă. Ideal este ca funcția să fie activată înainte de a depozita cantități mari de alimente.

• Perfect Fit: aparatul poate fi poziționat chiar lângă perete fără a fi nevoie de spațiu extra, deoarece nu se produce condens.

Bosch KGN56XLEB perfect fit

• Semnalizare sonoră temperatură ridicată: aparatul va emite un semnal sonor de înștiințare atunci când temperatura din congelator este prea înaltă.

• VarioZone: compartimet cu regulator de umiditate pentru legume și fructe proaspete.

• Semnalizare sonoră ușă: dacă una dintre uși rămâne deschisă, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

• Iluminare LED: partea de răcire este prevăzută cu iluminare LED pentru o vizibilitate bună mai ales atunci când rafturile sunt pline.

Veti gasi destule alte aparate frigorifice Bosch de calitate pe piata:

Plusuri Bosch KGN56XLEB

+ Sistem No Frost

+ Funcție de super răcire și super congelare

+ Compartiment VitaFresh Plus

+ Iluminare LED

+ Compartiment VarioZone

+ Uși reversibile

Minusuri

– Preț din zona premium

– Clasa energetică E

Concluzie

Combina frigorifică Bosch KGN56XLEB este un model simplu și elegant ce va atrage priviri indiferent unde va fi poziționată. Aparatul destul de scump, dar are de oferit multe funcții utile de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade îndelungate.

Vezi pretul de azi