Review: Bosch KGN56XIDR, Combină Frigorifică 508 l, No Frost, PerfectFit, Clasa D, Inox AntiAmprentă – Pareri

Review: Bosch KGN56XIDR, Combină Frigorifică 508 l, No Frost, PerfectFit, Clasa D, Inox AntiAmprentă
Bosch KGN56XIDR

Product Name: KGN56XIDR

Product Description: Bosch KGN56XIDR este o combină frigorifică cu o capacitate de 508 litri. Acesta este încadrată la clasa energetică D, este dotată cu sistem No Frost, funcție de super răcire și super congelare, compartiment VitaFresh Plus, iluminare LED sau semnalizare ușă deschisă.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (3.8)
4.1

Review pe scurt

Bosch KGN56XIDR este o combină frigorifică cu o capacitate mare de stocare și o mulțime de funcții utile de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mari de timp. Este un model masiv ce va atrage imediat atenția și datorită culorii tip Inox AntiAmprentă.

Pros

+ Design de culoare Inox AntiAmprentă

+ Funcție de super răcire și super congelare

+ Capacitate mare de răcire, 400 litri

+ Model silențios, 39 dB

+ ECO Mode

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul mare

– Capacitate cam mică de congelare

Una din putinele combine frigorifice cu capacitate mare, Bosch KGN56XIDR poate fi o alternativa OK la aparate frigorifice side by side.

Bosch KGN56XIDR
Vezi mai multe poze

Bosch KGN56XIDR este o combină frigorifică cu o capacitate de 508 litri. Acesta este încadrată la clasa energetică D, este dotată cu sistem No Frost, funcție de super răcire și super congelare, compartiment VitaFresh Plus, iluminare LED sau semnalizare ușă deschisă.

Combina are culoare Inox antiamprentă și tehnologie PerfectFit ceea ce o face ușor de amplasat și fără restricții.

Combina Bosch KGN56XIDR va atrage priviri atât prin designul modern cât și datorită dimensiunilor sale. Aceasta are o înălțime de 193 cm, lățimea este de 70 cm și adâncimea de 80 cm.

Specificații combină frigorifică Bosch KGN56XIDR – Păreri

Bosch KGN56XIDR este o combină frigorifică cu o capacitate de 508 litri. Din acest volum, 400 litri îi revin compartimentului de răcire, iar restul de 108 litri congelatorului.

Bosch KGN56XIDR usa deschisa

În partea de sus a combinei se află zona de răcire care este formată din 3 rafturi dn sticlă, un raft cromat, 2 compartimente VitaFresh Plus și un compartiment VitaFresh.

Cele 2 compartimente VitaFresh Plus sunt ideale pentru păstrarea la temperaturi scăzute alimente din carne sau pește prospăt, iar compartimentul VitaFresh este prevăzut cu sistem de reglare al gradului de umiditate pentru a păstra în condiții optime fructe și legume proaspete.

Pe ușa frigiderului se mai găsesc 4 rafturi din plastic transparent pe care se pot depozita diferite alimente mai mici, iar raftul de jos este potrivit sticle de apă sau cutii de lapte.

Congelatorul se află în partea de jos al combinei și este format din 2 compartimente, dintre care 1 compartiment este de tip BigBox ideal pentru depozitarea cu ușurință a alimentelor de dimensiuni mari.

Puterea de congelare a combine este de 10 kg de alimente în 24 de ore și are o autonomie de până la 22 de ore fără curent.

Combina frigorifică Bosch KGN56XIDR este încadrată la clasa energetică D și are un consum mediu anual estimat la 210 kWh.

Ca și nivel de zgomot, este un model destul de silențios, atingând un maxim de 39 dB, fiind încadrat la clasa C.

Bosch KGN56XIDR eficienta

Funcții și tehnologii

Combina frigorifică Bosch KGN56XIDR are incluse următoarele funcții de păstrare a alimentelor proaspete pentru mai mult timp:

• No Frost: sistem de dezghețare automat ce împiedică formarea de gheață în interiorul aparatului.

• VitaFresh Plus: compartimente speciale cu temperaturi scăzute pentru a menține perioade îndelungate produsele din carne și pește proaspăt.

• VarioZone: sistem ce vă permite îndepărtarea tuturor rafurilor din zona de congelare pentru a putea depozita alimente de dimeniuni mari, cum ar fi un tort.

• ECO Mode: cu modul de economisire a energiei, aparatul setează automat temperaturile pentru a beneficia de un consum cât mai mic.

• PerfectFit: combina folosește o tehnologie avansată de condensare ce permite amplasarea acesteia fără restricții lângă pereții laterali ai bucătăriei.

• Funcție super răcire: opțiune de a răci rapid cantități mari de alimente ce ajută la o păstrare în condiții optime a acestora pentru perioade mai mari de timp.

• Funcție super congelare: funcție ce permite congelarea rapidă a alimentelor pentru a păstra aromele intacte.

• Semnalizare ușă deschisă: combina va aemite un semnal sonor de avertizare în cazul în care una dintre uși este uitată deschisă.

• Iluminare LED: combina are iluminare tip LED pentru o vizibilitate optimă a alimentelor stocate mai ales atunci când rafturile sunt pline.

Daca sunteti interesat de modelele Bosch, aruncati o privire si la urmatoarele aparate frigorifice:

Plusuri Bosch KGN56XIDR

+ Design de culoare Inox AntiAmprentă

+ Funcție de super răcire și super congelare

+ Capacitate mare de răcire, 400 litri

+ Model silențios, 39 dB

+ ECO Mode

Minusuri

– Prețul mare

– Capacitate cam mică de congelare

Concluzie

Bosch KGN56XIDR este o combină frigorifică cu o capacitate mare de stocare și o mulțime de funcții utile de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mari de timp. Este un model masiv ce va atrage imediat atenția și datorită culorii tip Inox AntiAmprentă.

Vezi pretul de azi