Beko B3RCNA404HDW, Combina Frigorifica 355 l, No Frost, HarvestFresh, Dozator, Clasa E, Alb – Pareri si Review

Beko B3RCNA404HDW, Combina Frigorifica 355 l, No Frost, HarvestFresh, Dozator, Clasa E, Alb - Pareri si Review
Beko B3RCNA404HDW

Product Name: B3RCNA404HDW

Product Description: Beko B3RCNA404HDW este o combina frigorifică de tip standard, cu o capacitate totală de 355 litri, ideală pentru familii mari. Dotată cu tehnologii avansate precum No Frost, HarvestFresh, și AeroFlow, asigură o păstrare îndelungată a prospetimii alimentelor. Include funcții precum congelare rapidă și iluminare LED, plus un design elegant cu panou de control touch screen.

Brand: Beko

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (3.7)
 • Pret
  (4)
4

Review pe scurt

Beko B3RCNA404HDW este o combina frigorifică excelentă pentru familii mari sau gospodării care necesită un spațiu generos de depozitare a alimentelor. Cu tehnologii inovatoare precum <strong>HarvestFresh</strong> și <strong>AeroFlow</strong>, păstrează alimentele proaspete pentru perioade mai lungi. Eficiența sa energetică și funcționarea ultra-silențioasă sunt aspecte remarcabile. Deși dimensiunile mari pot fi o provocare în spații mai restrânse, beneficiile oferite de acest aparat frigorific compensează acest mic inconvenient. Recomand Beko B3RCNA404HDW pentru oricine caută un frigider fiabil, spațios și dotat cu funcții moderne.

Pros

 • Capacitate generoasă, 355 l
 • Tehnologie HarvestFresh pentru prospetime îndelungată
 • Funcționare ultra-silențioasă, 37 dB
 • Sistem No Frost, dezghetare automată
 • Design modern, control touch screen
 • Multiple funcții utile: Congelare Rapidă, Mod Vacanță

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică E, nu este cea mai eficientă
 • Culoarea alba

Combina frigorifică Beko B3RCNA404HDW reprezintă o alegere modernă pentru depozitarea alimentelor. Cu o capacitate generoasă de 355 litri și echipată cu tehnologii precum No Frost și HarvestFresh, acest aparat se adresează nevoilor familiilor de dimensiuni medii și mari.

Beko B3RCNA404HDW
Vezi pretul de azi

Beko, un brand recunoscut pe plan internațional, își are originea în Turcia și este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Combina frigorifică Beko B3RCNA404HDW se potrivește perfect în gospodăriile care pun preț pe păstrarea proaspătății alimentelor și doresc un aparat eficient din punct de vedere energetic.

Beko B3RCNA404HDW: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
Beko B3RCNA404HDW
Capacitate frigider
249 l, potrivit pentru familii de 3-4 membri
Capacitate congelator
106 l
Clasa energetică
Clasa E
Nivel sunet
37 dB, ultra-silențios
Dezghetare
Automată, cu tehnologie No Frost
Funcții Importante
HarvestFresh, AeroFlow, Compartiment MaxStore, Iluminare LED
Dimensiuni și greutate
59.5 cm x 66.3 cm x 203.5 cm, 76.1 Kg
Culoare
Alb

Beko B3RCNA404HDW impresionează prin designul său modern și culoarea albă, care se integrează ușor în orice bucătărie. Panoul său de control touch este intuitiv și ușor de utilizat.

Cu dimensiunile sale, 59.5 cm x 66.3 cm x 203.5 cm, această combina frigorifică se încadrează în categoria aparatelor de dimensiuni mari, necesitând un spațiu adecvat pentru instalare.

Prima impresie asupra combina frigorifică Beko B3RCNA404HDW este una de robustețe și eficiență. Compartimentarea este logică și spațioasă, cu frigiderul situat în partea superioară și congelatorul în partea inferioară, facilitând accesul la alimentele frecvent utilizate.

Acest design este ideal pentru nevoile familiei mele de patru persoane, oferind spațiu suficient pentru toate nevoile noastre de depozitare.

Specificatii Beko B3RCNA404HDW – Pareri

Beko B3RCNA404HDW este o combina frigorifică modernă, având specificații remarcabile. Capacitatea totală de 355 litri, împărțită între un frigider de 249 litri și un congelator de 106 litri, face acest aparat ideal pentru o familie de 3-4 membri.

Clasa sa energetică E indică eficiență și economie de energie, în timp ce nivelul de sunet de 37 dB garantează o funcționare ultra-silențioasă.

Tehnologiile inovatoare includ HarvestFresh, care păstrează vitaminele în fructe și legume, și AeroFlow, care asigură distribuirea uniformă a temperaturii.

Alături de acestea, funcția de congelare rapidă și compartimentul MaxStore sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, oferind o flexibilitate sporită în depozitarea alimentelor.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al frigiderului este de 249 litri, oferind suficient spațiu pentru nevoile unei familii de 3-4 membri. În cazul familiei mele, această capacitate s-a dovedit a fi mai mult decât adecvată, permițându-ne să stocăm o varietate mare de alimente.

Compartimentul frigiderului este dotat cu sistem de dezghetare automată, eliminând necesitatea dezghețării manuale și economisind timp prețios. Interiorul este bine organizat, având patru rafturi din sticlă securizată și patru rafturi pe ușă, oferind flexibilitate și acces ușor la produse.

Sertarul dedicat pentru fructe și legume este o caracteristică deosebită, beneficiind de tehnologia HarvestFresh care ajută la păstrarea proaspețimii și vitaminelor. Funcția de Super Răcire este utilă pentru răcirea rapidă a alimentelor proaspete, în timp ce alte tehnologii precum AeroFlow și Cooling Fan asigură o distribuție uniformă a temperaturii.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Beko B3RCNA404HDW are un volum net de 106 litri, suficient pentru a satisface cerințele de congelare ale unei familii. În experiența mea, acesta a fost ideal pentru stocarea unei varietăți largi de produse congelate.

Interiorul congelatorului este eficient organizat cu trei compartimente, inclusiv un compartiment Big Box care este perfect pentru articolele mai voluminoase. Această capacitate extinsă este extrem de utilă, mai ales în pregătirea pentru evenimente speciale sau stocarea în vrac.

Un aspect important este sistemul de dezghetare automată No Frost, care elimină formarea gheții și menține alimentele în condiții optime. Acest lucru reduce necesitatea întreținerii frecvente și asigură eficiența energetică a aparatului.

Funcția de Super Congelare accelerează procesul de congelare, asigurând păstrarea calităților nutritive și a gustului alimentelor. În plus, autonomia fără curent de 11 ore oferă liniștea sufletească în cazul unei întreruperi temporare a alimentării cu energie electrică.

Consumul de Curent

Beko B3RCNA404HDW este clasificat în clasa energetică E, reflectând un nivel bun de eficiență energetică. Aceasta înseamnă că, în ciuda dimensiunilor sale generoase, combina frigorifică nu va avea un impact major asupra facturii de electricitate. Pentru o familie ca a mea, acest lucru este esențial pentru gestionarea eficientă a bugetului.

Consumul anual estimat de energie este de 256 kWh, un nivel rezonabil pentru un aparat de această dimensiune. Este important de menționat că acest consum poate varia în funcție de frecvența de utilizare și de modul în care frigiderul este încărcat.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, la doar 37 dB, Beko B3RCNA404HDW operează într-un mod ultra-silențios. Acest aspect este un avantaj major, în special în casele cu spații deschise sau în apartamentele mici, unde zgomotul constant poate fi deranjant.

Funcții și Tehnologii

Beko B3RCNA404HDW se distinge prin numeroasele sale tehnologii inovatoare. Printre acestea, se numără:

HarvestFresh: Această tehnologie unică simulează ciclul natural de lumină solară pentru a menține vitaminele în fructe și legume. Este extrem de utilă pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp, contribuind la un stil de viață sănătos.

AeroFlow: Asigură distribuirea uniformă a temperaturii în întregul frigider. Aceasta reduce deshidratarea alimentelor, păstrându-le proaspete și suculente.

Compresor ProSmart Inverter: Oferă o funcționare ultra-silențioasă și eficiență energetică ridicată. Acest compresor contribuie la durabilitatea pe termen lung a frigiderului.

MaxStore: Compartimentul MaxStore din congelator este spațios și ideal pentru depozitarea produselor voluminoase. Acesta a fost deosebit de util pentru familia mea, permițându-ne să stocăm articole mari sau cumpărături în vrac.

Panou Control și Funcții

Beko B3RCNA404HDW dispune de un panou de control cu touch screen, care facilitează setarea temperaturilor și programarea modurilor de funcționare. Acest panou modern și intuitiv permite o utilizare ușoară și acces rapid la diverse funcții.

Funcțiile disponibile la acest model includ:

 • Iluminare LED: Oferă o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, fiind totodată eficientă din punct de vedere energetic.
 • Mod Vacanță: Această funcție reduce consumul de energie atunci când nu sunteți acasă, menținând alimentele în condiții optime.
 • Congelare Rapidă: Ajută la congelarea rapidă și uniformă a alimentelor, păstrându-le proaspete și nutritive.
 • Avertizare Luminoasă și Sonoră: Avertizează utilizatorul în cazul unor probleme de funcționare, cum ar fi ușa deschisă sau fluctuații de temperatură.

Va recomand frigiderele Beko daca sunteti in cautarea unui produs cu raport excelent pret/calitate. Ultimele modele de la ei discutate sunt Beko B5RCNA405HG, Beko BCNA275E5SN si Beko B5RCNA405LXBR. Daca preferati un frigider ieftin, va recomand Beko RDSA310M40SN.

Plusuri Beko B3RCNA404HDW

 • Capacitate generoasă, 355 l
 • Tehnologie HarvestFresh pentru prospetime îndelungată
 • Funcționare ultra-silențioasă, 37 dB
 • Sistem No Frost, dezghetare automată
 • Design modern, control touch screen
 • Multiple funcții utile: Congelare Rapidă, Mod Vacanță

Minusuri

 • Clasa energetică E, nu este cea mai eficientă
 • Culoarea alba

Concluzia

Beko B3RCNA404HDW este o combina frigorifică excelentă pentru familii mari sau gospodării care necesită un spațiu generos de depozitare a alimentelor. Cu tehnologii inovatoare precum HarvestFresh și AeroFlow, păstrează alimentele proaspete pentru perioade mai lungi. Eficiența sa energetică și funcționarea ultra-silențioasă sunt aspecte remarcabile. Deși dimensiunile mari pot fi o provocare în spații mai restrânse, beneficiile oferite de acest aparat frigorific compensează acest mic inconvenient. Recomand Beko B3RCNA404HDW pentru oricine caută un frigider fiabil, spațios și dotat cu funcții moderne.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare