Beko RDSA310M40SN, Frigider cu Doua Usi 306 l, Clasa E, Argintiu – Pareri si Review

Beko RDSA310M40SN, Frigider cu Doua Usi 306 l, Clasa E, Argintiu - Pareri si Review
Beko RDSA310M40SN

Product Name: RDSA310M40SN

Product Description: Beko RDSA310M40SN, un frigider cu două uși, oferă un spațiu generos de 306 litri. Echipat cu tehnologii precum iluminare LED și rafturi ajustabile din sticlă securizată, acest model se potrivește excelent în orice bucătărie modernă.

Brand: Beko

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.5)
4.1

Review pe scurt

Beko RDSA310M40SN este un frigider cu două uși care echilibrează eficient spațiul generos și funcționalitățile practice. Cu un design argintiu modern și un volum total de 306 litri, este ideal pentru familii medii.

Printre punctele sale forte se numără sistemul de iluminare LED, rafturile ajustabile din sticlă securizată și ușile reversibile, care aduc flexibilitate și confort în utilizare. Clasa energetică E și consumul anual de 208 kWh sunt aspecte care ar putea descuraja cumpărătorii orientați spre eficiență energetică.

Beko RDSA310M40SN rămâne o opțiune solidă pentru cei care caută un frigider fiabil și spațios, potrivit pentru viața de zi cu zi a unei familii.

Pros

 • Volum net decent de 306 l
 • Design argintiu modern
 • Sistem de iluminare LED eficient
 • Rafturi ajustabile din sticlă securizată
 • Funcționalitatea ușilor reversibile
 • Nivel de zgomot redus, 37 dB

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică E
 • Dezghetare manuală la congelator

Beko RDSA310M40SN este un frigider cu două uși, având o capacitate totală de 306 litri, perfect pentru nevoile unei familii medii. Acest model, fabricat de Beko, o companie renumită pentru calitatea electrocasnicelor sale, este ideal pentru cei care caută un echilibru între spațiu generos și un pret bun, desi sacrifica la capitolul eficienta energetica.

Beko RDSA310M40SN
Vezi pretul de azi

Beko RDSA310M40SN: Design și Prima Impresie

Caracteristică
Detalii
Nume
Beko RDSA310M40SN
Capacitate frigider
237 litri, potrivit pentru familii medii
Capacitate congelator
69 litri
Clasa energetică
Clasa E
Nivel sunet
37 dB, foarte silențios
Dezghetare
Manuală
Funcții Importante
Iluminare LED, XXL Bottle Holder, Termostat reglabil
Dimensiuni și greutate
175×59,5×59,2 cm, 55 kg
Culoare
Argintiu

Designul frigiderului Beko RDSA310M40SN, cu finisajul său argintiu, aduce un plus de eleganță oricărei bucătării. Panoul său de control este simplu, fără touch screen, ceea ce îl face ușor de utilizat. Cu dimensiunile sale de 175×59,5×59,2 cm, se încadrează în categoria frigiderelor de mărime medie, fiind ideal pentru spațiile mai compacte.

Ca membru al unei familii cu patru persoane, am constatat că acest frigider este suficient de încăpător pentru nevoile noastre. Compartimentarea inteligentă, cu rafturi ajustabile din sticla securizată și un compartiment generos pentru fructe și legume, facilitează organizarea eficientă a alimentelor.

Prima impresie a fost pozitivă: ușile reversibile au fost un mare avantaj, permițându-ne să adaptăm frigiderul la spațiul disponibil în bucătărie. Sistemul de iluminare LED asigură o vizibilitate excelentă, fără a crește consumul de energie.

Specificatii Beko RDSA310M40SN – Pareri

Beko RDSA310M40SN frigider

Beko RDSA310M40SN se distinge printr-un volum net total de 306 litri, adecvat pentru familii medii. Deși are clasa energetică E, specifică unei eficiențe energetice moderate, acesta oferă funcții utile pentru păstrarea alimentelor în condiții optime. Cu un nivel de zgomot de doar 37 dB, este un aparat surprinzător de silențios.

Printre specificațiile sale remarcabile se numără rafturile ajustabile din sticlă securizată, compartimentul generos pentru fructe și legume, și iluminarea eficientă cu LED. Termostatul reglabil și ventilatorul integrat asigură o răcire uniformă și eficientă a întregului spațiu intern. Aceste caracteristici, alături de designul său modern și culoarea argintie, îl fac un adăugat valoros în orice bucătărie.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Compartimentul frigiderului Beko RDSA310M40SN oferă un volum net de 237 litri, adecvat pentru nevoile zilnice ale unei familii medii. Din propria experiență, cu patru membri în familia mea, acest spațiu a fost mai mult decât suficient pentru a stoca alimente proaspete și băuturi.

Sistemul de dezghetare manuală al frigiderului asigură un control simplu și eficient. Interiorul este bine organizat, cu trei rafturi din sticlă securizată și trei rafturi pe ușă, care permit o aranjare flexibilă a alimentelor. Rafturile ajustabile sunt robuste și ușor de curățat.

Un aspect deosebit este compartimentul dedicat pentru fructe și legume, care menține prospetimea acestora pentru o perioadă îndelungată. În plus, am apreciat și XXL Bottle Holder, foarte practic pentru sticlele mari.

Deși nu dispune de funcții automate avansate, capacitatea și organizarea compartimentului frigiderului satisfac nevoile de bază ale unei familii, oferind un echilibru între simplitate și funcționalitate.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Beko RDSA310M40SN are un volum net de 69 litri. Este suficient pentru a satisface cerințele unei familii medii în ceea ce privește stocarea alimentelor congelate. În practică, capacitatea congelatorului a fost adecvată pentru nevoile noastre, oferind spațiu suficient pentru păstrarea unei varietăți de alimente congelate.

Interiorul congelatorului este bine structurat, având două compartimente. Acesta oferă o organizare eficientă, permițând accesul ușor la alimentele stocate.

Sistemul de dezghetare manuală al congelatorului nu este la fel de convenabil ca opțiunile No Frost. Este important de menționat că lipsa unui sistem de dezghetare automat poate necesita un efort suplimentar din partea utilizatorului pentru întreținerea regulată.

În ciuda acestor aspecte, performanțele de răcire ale congelatorului sunt solide, reușind să păstreze alimentele în condiții optime. Capacitatea sa de a menține temperaturi stabile, chiar și în cazul unei întreruperi de curent, este un plus. Autonomia de 13 ore fără curent este un aspect sigur, mai ales în situații de urgență.

Consumul de curent

Clasa E Beko RDSA310M40SN

Clasa energetică E a frigiderului Beko RDSA310M40SN indică o eficiență energetică destul de slaba. Este important să se țină cont de acest aspect atunci când se alege un frigider, întrucât poate influența consumul de energie pe termen lung.

Frigiderul are un consum anual estimat de 208 kWh. Deși nu este cel mai economic model de pe piață, este adecvat pentru nevoile zilnice ale unei familii. Factori precum frecvența deschiderii ușilor, cantitatea de alimente stocate și setările de temperatură pot influența consumul de energie.

Nivelul său de zgomot, de 37 dB, îl face un aparat surprinzător de silențios. Acesta este un avantaj important, mai ales în spații deschise sau în bucătăriile integrate cu zona de living, unde zgomotul constant poate fi deranjant. Un nivel de sunet sub 40 dB este considerat liniștit, făcând din Beko RDSA310M40SN o opțiune plăcută din punct de vedere acustic.

Funcții și tehnologii

Beko RDSA310M40SN, deși este un model mai simplu, vine cu câteva tehnologii utile care îmbunătățesc experiența utilizatorului. Aceste funcții adaugă valoare și confort utilizării zilnice a frigiderului.

Iluminare LED: Oferă o vizibilitate clară în interiorul frigiderului, fără a adăuga la consumul de energie. Este o funcție utilă, mai ales în condiții de lumină redusă, și contribuie la eficiența energetică a frigiderului.

XXL Bottle Holder: Este ideal pentru stocarea sticlelor mari sau a recipientelor cilindrice. Acest raft special ajută la economisirea spațiului și organizează eficient interiorul frigiderului.

Termostat reglabil: Permite ajustarea temperaturii în funcție de nevoile specifice. Această funcție este utilă pentru a menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă, oferind în același timp un control ușor asupra consumului de energie.

Usi reversibile: O caracteristică convenabilă, permițând adaptarea frigiderului la spațiul disponibil în bucătărie. Această flexibilitate în design este utilă în cazul în care reamenajarea spațiului este necesară.

Panou Control și Funcții

Beko RDSA310M40SN este echipat cu un panou de control mecanic, simplu și intuitiv. Acest tip de panou facilitează reglarea rapidă a setărilor frigiderului, fără a necesita familiarizarea cu tehnologii touchscreen sau digitale.

În ceea ce privește funcțiile, frigiderul include câteva opțiuni cheie care îmbunătățesc experiența utilizatorului:

 • Iluminare LED: Asigură o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, fiind totodată eficientă din punct de vedere energetic.
 • XXL Bottle Holder: O soluție practică pentru stocarea sticlelor de dimensiuni mari, economisind spațiu și menținând ordinea în frigider.
 • Termostat reglabil: Permite utilizatorului să ajusteze temperatura în funcție de necesități, asigurând astfel o conservare optimă a alimentelor.
 • Usi reversibile: O funcție flexibilă care permite schimbarea direcției de deschidere a ușilor, adaptând astfel frigiderul la configurația bucătăriei.

Veti gasi in topul celor mai bune combine Beko si modele mai avansate ca tehnologie, dar si ca pret. Alternative ar fi aparate ca Beko B5RCNA405HG sau Beko B3RCNA404HDW. Sunt si racitoare simple, fara congelator, iar aici puteti alege Beko B1RMLNE444XB. Pentru ceva mult mai mare, un side by side este bun, iar aici recomand Beko GN1603140XBN.

Plusuri Beko RDSA310M40SN

 • Volum net decent de 306 l
 • Design argintiu modern
 • Sistem de iluminare LED eficient
 • Rafturi ajustabile din sticlă securizată
 • Funcționalitatea ușilor reversibile
 • Nivel de zgomot redus, 37 dB

Minusuri

 • Clasa energetică E
 • Dezghetare manuală la congelator

Concluzia

Beko RDSA310M40SN este un frigider cu două uși care echilibrează eficient spațiul generos și funcționalitățile practice. Cu un design argintiu modern și un volum total de 306 litri, este ideal pentru familii medii.

Printre punctele sale forte se numără sistemul de iluminare LED, rafturile ajustabile din sticlă securizată și ușile reversibile, care aduc flexibilitate și confort în utilizare. Clasa energetică E și consumul anual de 208 kWh sunt aspecte care ar putea descuraja cumpărătorii orientați spre eficiență energetică.

Beko RDSA310M40SN rămâne o opțiune solidă pentru cei care caută un frigider fiabil și spațios, potrivit pentru viața de zi cu zi a unei familii.

Vezi pretul de azi