Haier HCW9919FSGB, Side by Side Cube 586 l, Total No Frost, My Smart Home, Clasa F, Negru – Pareri si Review

Haier HCW9919FSGB, Side by Side Cube 586 l, Total No Frost, My Smart Home, Clasa F, Negru - Pareri si Review
Side by side Cube Haier HCW9919FSGB

Product Name: HCW9919FSGB

Product Description: Haier HCW9919FSGB este o combina frigorifică side by side, cu o capacitate totală impresionantă de 586 litri și dotată cu tehnologii avansate precum Total No Frost, Big Touch Display, și conectivitate WiFi. Designul său modern în culoare neagră se potrivește oricărei bucătării contemporane, iar funcțiile sale inovatoare, cum ar fi My Smart Home și Super Cooling, îl fac ideal pentru familiile mari sau pentru cei pasionați de tehnologie.

Brand: Haier

 • Design
  (5)
 • Tehnologie si functii
  (5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (3.5)
4.3

Review pe scurt

Combina frigorifică Haier HCW9919FSGB se adresează în special familiilor mari sau celor care doresc ultimele tehnologii în aparatele lor electrocasnice.

Avantajele sale majore sunt capacitatea generoasă, designul modern și tehnologiile avansate, care aduc un plus de confort și eficiență. Pe de altă parte, clasa energetică F și dimensiunile mari pot fi considerate dezavantaje pentru unii utilizatori.

Bazându-mă pe experiența mea, recomand acest frigider celor care au suficient spațiu în bucătărie și doresc un aparat care combină stilul cu funcționalitatea avansată. Este o investiție valoroasă pentru confortul zilnic.

Pros

 • Capacitate mare de 586 litri
 • Design modern, culoare neagră
 • Tehnologii avansate precum My Smart Home
 • Sistem de dezghetare automată Total No Frost
 • Funcții Super Cooling și Super Freezing
 • Control prin touchscreen și conectivitate WiFi
 • Motor Inverter pentru eficiență și liniște

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică F
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Preț posibil ridicat pentru unele bugete

Combina frigorifica Haier HCW9919FSGB reprezintă o soluție de top pentru cei care își doresc tehnologie avansată în bucătăria lor. Cu o capacitate totală de 586 litri, acest model side by side este ideal pentru familii mari, datorită spațiului generos și tehnologiilor inovatoare.

Side by side Cube Haier HCW9919FSGB
Vezi pretul de azi

Producătorul Haier, renumit pentru calitatea și inovația produselor sale, oferă acest frigider cu un design ultramodern și culori care se potrivesc perfect în orice bucătărie modernă.

Indiferent dacă ești un gurmand pasionat sau pur și simplu ai nevoie de un spațiu amplu pentru a-ți păstra alimentele proaspete, Haier HCW9919FSGB este o alegere excelentă.

Haier HCW9919FSGB: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
Haier HCW9919FSGB
Capacitate frigider
386 litri, potrivit pentru familii mari
Capacitate congelator
200 litri
Clasa energetică
Clasa F
Nivel sunet
38 dB, foarte silențios
Dezghetare
Automată, cu tehnologie Total No Frost
Funcții Importante
My Smart Home, Super Cooling, Super Freezing, My Food Locator
Dimensiuni și greutate
190 cm înălțime, 90.5 cm lățime, 69.7 cm adâncime, 147 Kg
Culoare
Negru

Prima impresie asupra Haier HCW9919FSGB a fost una impresionantă. Culoarea neagră și designul modern îl fac ideal pentru bucătăriile contemporane. Panoul de control tactil oferă o utilizare ușoară și o interfață intuitivă. Dimensiunile generoase sunt perfecte pentru familii numeroase sau pentru cei care gătesc frecvent și au nevoie de mult spațiu de stocare.

Haier HCW9919FSGB

În ceea ce privește dimensiunile, este clar că Haier HCW9919FSGB necesită un spațiu amplu pentru instalare. Cu toate acestea, în casa mea, unde spațiul nu este o problemă, se încadrează perfect. Eleganța și finisajele sale au adăugat un plus de stil bucătăriei mele.

Primul contact cu frigiderul a fost cu adevărat o experiență. Compartimentele sale bine organizate și accesul ușor la fiecare raft au fost puncte forte. De asemenea, îmi place că zona de congelare este suficient de spațioasă și ușor de accesat.

Specificatii Haier HCW9919FSGB – Pareri

Side by side Cube Haier HCW9919FSGB usile deschise

Haier HCW9919FSGB se distinge printr-un volum net total impresionant de 586 litri, o clasa energetică F, un nivel de zgomot de doar 38 dB, și o serie de funcții și tehnologii avansate. Aceste specificații îl fac ideal pentru familiile mari, oferind un spațiu generos pentru depozitarea alimentelor și băuturilor.

Fiind o familie de patru persoane, am apreciat în mod special volumul generos al frigiderului. Spațiul suficient ne permite să stocăm o varietate mare de produse, fără a fi nevoie să ne îngrijorăm de lipsa locului.

Cel mai impresionant a fost nivelul de zgomot, de doar 38 dB, ceea ce îl face extrem de silențios. Într-o casă aglomerată, unde liniștea este adesea o raritate, acest aspect este cu adevărat apreciat.

Functiile precum Super Cooling și Super Freezing au fost foarte utile, mai ales când am avut nevoie să răcim rapid băuturile sau să congelăm alimentele proaspăt achiziționate. Funcțiile My Food Locator și My Smart Home au adus un plus de comoditate, permițându-ne să gestionăm mai eficient și mai inteligent stocarea alimentelor.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al compartimentului frigiderului Haier HCW9919FSGB este de 386 litri, ceea ce îl face ideal pentru o familie de patru persoane, așa cum este a mea. Această capacitate generoasă ne-a permis să stocăm o varietate mare de produse alimentare, fără a ne simți limitați de spațiu.

În ceea ce privește organizarea interiorului, frigiderul are trei rafturi din sticla securizată, ceea ce facilitează distribuirea eficientă a greutății și curățarea ușoară. Sistemul de dezghețare automată este un avantaj major, eliminând nevoia de a dezgheța manual frigiderul, o sarcină adesea anevoioasă.

Rafturile de pe ușă sunt în număr de șase și sunt perfecte pentru depozitarea sticlelor și a altor produse mai mici. Sertarul pentru fructe și legume este încă un aspect pozitiv, ajutând la menținerea prospețimii acestora pentru o perioadă mai lungă de timp, grație tehnologiei Humidity Control Systems.

Funcția Super Cooling, deși nu am utilizat-o foarte des, este ideală pentru răcirea rapidă a alimentelor și băuturilor, mai ales în perioadele caniculare sau când revenim de la cumpărături cu produse care necesită răcire imediată.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Capacitatea neta a congelatorului Haier HCW9919FSGB este de 200 litri, suficientă pentru nevoile unei familii de patru persoane. Această capacitate ne permite să stocăm o varietate mare de alimente congelate, inclusiv porții mari de carne sau preparate gata de gătit.

Organizarea interioară este eficientă, cu șase compartimente bine dispuse, care oferă acces ușor și o bună vizibilitate asupra produselor stocate. Acest lucru facilitează găsirea rapidă a alimentelor dorite, fără a fi nevoie să răscolim tot congelatorul.

Un aspect foarte apreciat este sistemul de dezghețare automată. Acesta asigură că nu se formează gheață în exces și menține un mediu optim pentru păstrarea alimentelor congelate. Lipsa acestei funcții ar putea fi considerată un dezavantaj, dar, din fericire, Haier HCW9919FSGB vine echipat cu ea.

Funcția Super Freezing este ideală pentru congelarea rapidă a alimentelor proaspete, menținându-le valorile nutritive. Este deosebit de utilă atunci când adaug alimente noi în congelator și doresc să le păstrez proaspete cât mai mult timp posibil.

Un alt aspect important este autonomia în caz de pană de curent, care este de 9 ore. Aceasta oferă liniștea sufletească că, în cazul unei întreruperi temporare a alimentării cu energie, alimentele congelate rămân în siguranță.

Consumul de Curent

Clasa F

Clasa energetică F a combinei frigorifice Haier HCW9919FSGB indică un consum destul de mare, dar acesta pare tipic pentru frigiderele acestea enorme de tip side by side.

Consumul de energie al frigiderului este estimat la 420 kWh pe an. Acesta poate varia în funcție de cât de des deschidem ușile frigiderului și congelatorului și de cantitatea de alimente stocate.

Nivelul de zgomot este un alt aspect important. Cu un nivel de doar 38 dB, frigiderul este extrem de silențios. Într-o casă aglomerată, precum a mea, unde fiecare sunet poate fi o sursă de deranj, această caracteristică este extrem de valoroasă. Un nivel de până la 40 dB este considerat silențios, așa că Haier HCW9919FSGB se încadrează perfect în această categorie, fiind aproape imperceptibil în funcționare.

Funcții și Tehnologii

Cube Haier HCW9919FSGB

La Haier HCW9919FSGB, diversitatea tehnologiilor este remarcabilă. Acest frigider îmbină funcționalitatea cu inovația, oferind o experiență de utilizare avansată.

Motor Inverter: Această tehnologie reduce consumul de energie și minimizează zgomotul. În casa mea, unde liniștea este importantă, am apreciat cu adevărat această caracteristică.

My Zone: O funcție inovatoare care permite setarea temperaturii pentru diferite tipuri de alimente, asigurând condiții optime de păstrare.

Haier Air Surround: Aceasta tehnologie distribuie uniform aerul rece în interiorul frigiderului, prevenind uscarea alimentelor și menținându-le proaspete pentru mai mult timp.

HCS (Humidity Control Systems): Aceasta menține un nivel optim de umiditate în compartimentul pentru fructe și legume, dublând durata de prospețime a acestora.

Web Browser & My Smart Home: Aceste funcții transformă frigiderul într-un centru de comandă pentru electrocasnicele Haier, permitând accesul la internet și gestionarea inteligentă a alimentelor.

My Food Locator & Advanced Drink Assistant: Aceste tehnologii oferă recomandări privind locul ideal de depozitare a diferitelor tipuri de alimente și temperatura ideală pentru răcirea băuturilor.

Experiența mea cu aceste tehnologii a fost extrem de pozitivă. Funcția My Zone a fost utilă pentru păstrarea diferitelor tipuri de alimente la temperatura potrivită, în timp ce HCS a menținut fructele și legumele proaspete pentru o perioadă mai lungă. Utilizarea aplicației My Smart Home a făcut gestionarea frigiderului și a altor electrocasnice Haier din casa mea mult mai eficientă și mai plăcută.

Panou Control și Funcții

Haier HCW9919FSGB dispune de un panou de control touchscreen avansat, care oferă o varietate de funcții și setări. Acest panou facilitează modificarea temperaturii, accesul la diverse funcții și monitorizarea stării frigiderului.

Printre funcțiile disponibile, se numără:

 • Bluetooth & Afisaj LED: Permite conectarea frigiderului la alte dispozitive și afișarea clară a informațiilor.
 • Control umiditate: Asigură nivelul optim de umiditate pentru păstrarea alimentelor proaspete.
 • Super Freezing & Super Cooling: Aceste funcții accelerează procesul de răcire și congelare, ideal pentru produsele proaspete.
 • Bottle Rack: Un suport practic pentru stocarea sticlelor.
 • Mod Holidays: Reduce consumul de energie când nu suntem acasă, menținând doar congelatorul activ.

Utilizarea acestor funcții a fost intuitivă și eficientă. Super Cooling și Super Freezing au fost deosebit de utile pentru răcirea rapidă a alimentelor și băuturilor. Modul Holidays a fost ideal în timpul vacanțelor, ajutând la economisirea energiei.

Frigiderul include și o serie de programe precum Mod vacanță și Congelare rapidă, fiecare având setări specifice care ajută la gestionarea eficientă a temperaturii și consumului de energie.

Experiența mea cu panoul de control și funcțiile frigiderului a fost pozitivă, oferindu-mi flexibilitatea și controlul necesar pentru a adapta frigiderul la nevoile familiei mele.

Un producator foarte mare din China, Haier si-a facut intrarea pe piata din Romania cu mai multe frigidere excelente. Cele mai recente modele analizate de noi sunt HAIER Cube HCR7918EIMB si Haier HCR5919ENMB.

Plusuri Haier HCW9919FSGB

 • Capacitate mare de 586 litri
 • Design modern, culoare neagră
 • Tehnologii avansate precum My Smart Home
 • Sistem de dezghetare automată Total No Frost
 • Funcții Super Cooling și Super Freezing
 • Control prin touchscreen și conectivitate WiFi
 • Motor Inverter pentru eficiență și liniște

Minusuri

 • Clasa energetică F
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Preț posibil ridicat pentru unele bugete

Concluzia

Combina frigorifică Haier HCW9919FSGB se adresează în special familiilor mari sau celor care doresc ultimele tehnologii în aparatele lor electrocasnice.

Avantajele sale majore sunt capacitatea generoasă, designul modern și tehnologiile avansate, care aduc un plus de confort și eficiență. Pe de altă parte, clasa energetică F și dimensiunile mari pot fi considerate dezavantaje pentru unii utilizatori.

Bazându-mă pe experiența mea, recomand acest frigider celor care au suficient spațiu în bucătărie și doresc un aparat care combină stilul cu funcționalitatea avansată. Este o investiție valoroasă pentru confortul zilnic.

Vezi pretul de azi