Review: HAIER Cube HCR7918EIMB, Side by Side 601 l, Total No Frost, ABT PRO, Dozator Absolute Ice, Clasa E, Negru – Pareri

HAIER Cube HCR7918EIMB, Side by Side 601 l, Total No Frost, ABT PRO, Dozator Absolute Ice, Clasa E
HAIER Cube HCR7918EIMB

Product Name: HCR7918EIMB

Product Description: HAIER Cube HCR7918EIMB are un volum generos de 601 litri, este încadrat la clasa energetică E, are sistem Total No Frost, tehnologie Haier Air Surround, dozator de apă şi gheaţă cu sistem propriu de răcire, Zone Switch, funcţie de super congelare sau super răcire.Cube HAIER HCR7918EIMB este un model modern şi elegant de culoare negru perlat cu finisaj anti-amprentă. Accesul la interior se face cu ajutorul celor 4 uşi ce au mânere imprimate cu laser.

Brand: HAIER

 • Design
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (3.5)
4.1

Review pe scurt

Cube HAIER HCR7918EIMB este un frigider side by side ce nu este accesibil oricui datorită preţului foarte mare. Este un model cu 4 uşi ce arată foarte bine, are o capacitate enormă de stocare şi foarte multe tehnologii avansate.

Pros

+ Capacitate mare

+ Tehnologie Haier Air Surround

+ Sistem Total No Frost

+ Dozator de apă şi gheaţă

+ Switch Zone

+ Culoare neagră anti-amprentă
Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ din zona premium

– Clasa energetică E

– Nu este model smart

HAIER Cube HCR7918EIMB este un frigider side by side cu o capacitate mare de stocare şi numeroase tehnologii avansate, la un preţ pe măsură.

HAIER Cube HCR7918EIMB
Vezi mai multe poze

HAIER Cube HCR7918EIMB are un volum generos de 601 litri, este încadrat la clasa energetică E, are sistem Total No Frost, tehnologie Haier Air Surround, dozator de apă şi gheaţă cu sistem propriu de răcire, Zone Switch, funcţie de super congelare sau super răcire.

Cube HAIER HCR7918EIMB este un model modern şi elegant de culoare negru perlat cu finisaj anti-amprentă. Accesul la interior se face cu ajutorul celor 4 uşi ce au mânere imprimate cu laser.

Dimensiunile aparatului sunt importante, acesta ocupând un spaţiu mult mai mare faţă de un model standard. Modelul side by side Cube HAIER HCR7918EIMB sunt: lăţime de 90.8 cm, adâncime de 75 cm şi înălţime de 177.5 cm. Greutatea aparatului este de 160 kg

HAIER Cube HCR7918EIMB usa deschisa

Specificaţii side by side Cube HAIER HCR7918EIMB – Păreri

Cube HAIER HCR7918EIMB este un frigider side by side de culoare neagră anti-amprentă cu un design elegant şi modern care va atrage imediat privirile. Este un model cu 4 uşi foarte bine compartimentat, cu partea de răcire sus şi congelatorul jos.

Frigiderul are o capacitate de 323 litri şi este format din 3 rafturi în zona principală, plus alte 3 rafturi pe una dintre uşi. În partea jos a zonei de răcire mai avem un compartiment My Zone cu o setare a temperaturii între -5ºC şi + 3ºC şi un alt compartiment ideal pentru păstrarea fructelor şi a legumelor proaspete cu sistem de control al umidităţii.

În interiorul frigiderului se mai află un suport special pentru depozitarea pe orizontală a sticlelor de vin. Suport este mobil şi foarte practic, se scoate cu uşurinţă şi este potrivit pentru a depozita până la 6 sticle.

Dozatorul incorporat de apă şi gheaţă este situat la exterior şi este prevăzut cu sistem separat de răcire pentru ca gheaţa depozitată să nu capete miros de la celelalte alimente.

Congelatorul este situat în partea inferioară şi are un volum generos de 278 litri. Acesta este format din 6 compartimente plus alte 6 rafturi, câte 3 pe fiecare uşă.

Jumătate din zona de congelare are funcţie Switch Zone, dacă nu aveţi nevoie de congelator acesta se poate transforma în frigider. Temperatura din această zonă este poate fi setată de la -20ºC până la +5ºC.

HAIER Cube HCR7918EIMB congelator

Deşi este un model cu un volum mare, capacitatea de congelare a aparatului este de numai 6 kg în 24 de ore. Ca şi autonomie, în cazul unei pene de curent aparatul va menţine alimentele în cele mai bune condiţii pentru aproximativ 9 ore.

Consumul anual de curent pentru frigiderul side by side Cube HAIER HCR7918EIMB este estimat la 357 kWh, aparţinând clasei energetice E. Este un consum destul de bun având în vedere capacitatea foarte mare de stocare a produselor alimentare.

Deşi este un model de dimensiuni mari, este destul de silenţios, atingând un nivel de zgomot de până la 38 dB.

HAIER Cube HCR7918EIMB eficienta

Funcţii şi tehnologii

Frigiderul side by side  Cube HAIER HCR7918EIMB este un model modern ce are incluse numeroase funcţii inovatoare de păstrare a alimentelor în cele mai bune condiţii, cum sunt:

 • Compresor Inverter: motor de tip Inverter, durabil şi performant ce asigură o funcţionare silenţioasă şi o răcire eficinetă.
 • Sistem Total No Frost: sistem de dezgheţare automat ce împiedică formarea gheţii şi reduce apariţia de mucegai şi bacterii.
 • Tehnologie Haier Air Surround: tehnologie ce împrăştie aerul din interiorul frigiderului omogen şi circular prelungind durata de prospeţime a alimentelor.

HAIER Cube HCR7918EIMB air surround

 • My Zone: compartiment ce permite setarea cu uşurinţă a temperaturii între -5ºC şi + 3ºC în funcţie de necesitate.
 • Control umiditate: compartiment pentru fructe şi legume cu control al umidităţii. O membrană menţine şi gestionează umiditatea din interiorul compartimentului la un nivel ridicat şi care permite în acelaşi timp circularea continuă a aerului.
 • Tehnologie ABT: aerul din frigider este purificat, acesta este trecut printr-un catalizator ce elimină până la 99.99% din bacterii.

HAIER Cube HCR7918EIMB abt

 • Super Freezing: funcţie de super congelare prin care alimentele abia introduse vor fi rapid congelate pentru a fi păstrate aromele şi valorile nutritive ale acestora.
 • Super Cooling: când funcţia de super răcire este activată, temperatura din interior coboară până la 1ºC. Răcirea rapidă a alimentelor ajută la păstrarea prospeţimii pentru perioade mai lungi de timp.
 • Switch Zone: zonă din congelator care se poate transforma la nevoie în frigider, cu temperaturi între -20ºC şi +5ºC.
 • Mod Daylight: iluminarea interiorului se face progresiv din momentul deschiderii uşii.
 • Dozator apă şi gheaţă: dozatorul se află pe exteriorul uşii frigiderului şi este prevăzut cu sistem Absolute Ice, un sistem de răcire propriu.

HAIER Cube HCR7918EIMB ice

 • Mod vacanţă: când este activat modul vacanţă, compartimentul de congelare rămâne activ iar cel de răcire este ventilat pentru a economisi energie.
 • Semnalizare uşă deschisă: avertizare audio în cazul în care una dintre uşi rămâne deschisă.

Aveti multe alte frigorifice Haier pe piata, inclusiv modele precum:

Plusuri Cube HAIER HCR7918EIMB

+ Capacitate mare

+ Tehnologie Haier Air Surround

+ Sistem Total No Frost

+ Dozator de apă şi gheaţă

+ Switch Zone

+ Culoare neagră anti-amprentă

Minusuri

– Preţ din zona premium

– Clasa energetică E

– Nu este model smart

Concluzie

Cube HAIER HCR7918EIMB este un frigider side by side ce nu este accesibil oricui datorită preţului foarte mare. Este un model cu 4 uşi ce arată foarte bine, are o capacitate enormă de stocare şi foarte multe tehnologii avansate.

Vezi pretul de azi