Top 3 Frigidere Haier โ€“ Side by Side si Combine Frigorifice

Vreti sa aflati pareri despre cel mai bun frigider Haier? Avem informatii despre aceasta companie, calitatea produselor lor, dar si un top 3 al frigiderelor si combinelor frigorifice Haier de pe piata din Romania.

Haier LogoPE SCURT: Oferta de frigidere Haier fiind una destul de limitata in Romania, in top 3-ul nostru am ales doua modele side by side si o combina frigorifica, aceasta din urma fiind singura la un pret considerat normal de majoritatea utilizatorilor din Romania. Primele doua locuri au revenit unor frigidere Haier din categoria lux. Pe primul loc, avem Haier HTF-610DM7, side by side de 610 litri, clasa A++ si tehnologie No Frost. Locul 2 se duce la un alt side by side, Haier HB18FGSAAA SBS, incapator si cam cu aceleasi tehnologii si specificatii, dar cu volum ceva mai mic (503 litri). In sfarsit, locul 3 este al singurului aparat cu pret pe care l-as considera mediu, Haier A3FE632CSJ, dar si acest model este unul cu specificatii bune si tehnologie avansata, in ciuda clasei energetice A+.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

1. Frigider Side by Side Haier HTF-610DM7, 610 l, Clasa A++, No Frost

Cel mai bun

Frigider Side by Side Haier HTF-610DM7
Frigider Side by Side Haier HTF-610DM7

Un frigider de tip side by side, Haier HTF-610DM7 este un model foarte incapator, frumos si dotat cu 4 usi, fiind un aparat de lux ce se va potrivi de minune intr-o bucatarie moderna. Cu o capacitate de 610 litri, clasa energetica A++ ce ii asigura un consum foarte bun de energie, dar si cu tehnologia No Frost incorporata, este un frigider side by side de cea mai buna calitate. Isi merita locul 1 in topul nostru, al frigiderelor Haier.

Haier HTF-610DM7, cu a sa capacitate de 610 litri, este un model de top in categoria din care face parte. Partea leului revine frigiderului, acel compartiment avand un volum total de 430 litri. In ce priveste congelatorul, capacitatea sa este de 180 litri, adica suficient pentru uz normal in majoritatea familiilor. Ambele compartimente au sistem de dezghetare automat, tip No Frost.

As mentiona in cazul sau si clasa A++, ce ii asigura un consum de doar 343 kWh pe an, costul de utilizare lunar fiind de aproximativ 20 de lei (pentru un frigider de 2-3 ori mai mare decat un aparat normal). Silentios, frumos si cu functii utile, Haier HTF-610DM7 este un model pe care il recomand.

Avantaje Side by Side Haier HTF-610DM7

 • Capacitatea foarte mare de stocare, 610 litri
 • Compartiment de 90 litri, ce poate fi transformat din congelator in frigider
 • Clasa energetica A++ (cost lunar aprox. 20 lei)
 • Tehnologia No Frost, dezghetare automata pentru toate compartimentele
 • Model cu 4 usi, mai frumos si cu pierdere mai mica de temperatura la deschidere
 • Panou control LED extern
 • Compresor tip Inverter, eficient si cu un consum minim
 • Silentios, doar 40 dB atinsi
 • Design placut, culoare Argintie
 • Functie Super Congelare
 • Functie Super Racire
 • Mod Vacanta

Dezavantaje

 • Pretul aferent unui model din clasa Lux/Premium

Vezi pret


2. Frigider Side by Side Haier HB18FGSAAA SBS, Clasa A++, Full NoFrost, Volum 508 L

Side by Side Haier HB18FGSAAA SBS
Side by Side Haier HB18FGSAAA SBS

Un alt frigider de apreciat din colectia celor de la Haier, acest model are si el clasa A++, impreuna cu tehnologia No Frost. In schimb, Haier HB18FGSAAA SBS are un volum ceva mai mic (508 litri) si dimensiuni un pic mai reduse, fiind o alegere excelenta si el. Are designul un pic diferit, mai ales la deschiderea sertarelor frigiderului direct din exterior, dar arata si el foarte bine si este considerat un model de lux. Pretul este ceva mai redus decat al frigiderului Haier de pe locul 1, dar in functie de reduceri uneori preturile sunt aproape egale.

Capacitatea lui Haier HB18FGSAAA SBS este ceva mai mica, de 508 litri total, imparteala facandu-se intre cei 351 litri ai frigiderului si cei 157 litri rezervati congelatorului. Din nou, este un aparat frigorific ce se va potrivi foarte bine pentru nevoile majoritatii familiilor de la noi.

Ca si tehnologie, avem sistemul No Frost pentru ambele compartimente, clasa energetica A++ cu un consum mic, dar si functii folositoare (racire, congelare, vacanta).

Avantaje Frigider Haier HB18FGSAAA SBS

 • Capacitate mare si in cazul sau, 508 litri volum net
 • Clasa energetica A++, cost utilizare de 18 lei pe luna
 • Tehnologia No Frost, dezghetare automata a tuturor compartimentelor
 • Display cu touchscreen
 • Silentios, la doar 38 dB
 • Model cu 4 usi, frumos si modern, culoare Inox
 • Functiile de Super Racire si Super Congelare
 • Mod vacanta

Dezavantaje

 • Pret in continuare foarte mare, model de lux

Vezi pret


3. Combina frigorifica Haier A3FE632CSJ, Clasa A+, 300L, No Frost

Combina frigorifica Haier A3FE632CSJ
Combina frigorifica Haier A3FE632CSJ

Daca va doriti un aparat frigorific Haier, dar nu aveti un buget enorm, atunci va recomand sa mergeti pe un model cum este Haier A3FE632CSJ, o combina frigorifica de dimensiuni normale (300 l), cu tehnologie No Frost si clasa A+ (consum o idee mai mare decat la aparatul de pe locul 2, care este mult mai mare, dar clasa A++). Este un model cu un design frumos, modern, la fel ca si celelalte frigidere Haier mentionate in topul nostru.

Haier A3FE632CSJ va ofera un volum total de 300 litri, fiind o combina frigorifica de dimensiuni medii. 203 litri se vor regasi in compartimentul frigiderului, in timp ce congelatorul are un volum net de 97 litri. Ambele beneficiaza de tehnologia No Frost.

Un aparat silentios (40 dB), din clasa A+ (consum de 302 kWh/an), cu aceleasi functii ca fratii sai mai bine dotati si mai scumpi, Haier A3FE632CSJ poate fi considerata o combina moderna, ce isi are locul intr-o bucatarie din zilele noastre.

Avantaje Combina Frigorifica Haier A3FE632CSJ

 • Combina frigorifica, de dimensiuni medii, pentru familii de pana la 3-4 membri
 • Dimensiuni normale pentru un aparat frigorific, 177 cm inaltime x 59.5 cm latime si 67.5 cm adancime.
 • Sistemul No Frost pentru ambele compartimente.
 • Designul atragator, culoare Argintie.
 • Display LCD extern, modern si util.
 • Design 3D, deschidere naturala a sertarelor congelatorului.
 • Functiile speciale (Racire si Congelare Rapida, Mod Vacanta)

Dezavantaje

 • Clasa energetica A+, consum similar cu side by side-ul de pe locul 2, desi este mai mica.

Vezi pret


Despre brandul Haier

Sediul Haier ElectrocasniceHaier este o companie din China, ce are o istorie de peste 35 de ani in domeniu, fiind fondata in 1984. Este un gigant ce are o cifra de afaceri de peste 38 miliarde USD pe an, unul din cele mai importante firme din domeniul aparatelor electrocasnice. Produsele lor sunt exportate in peste 100 de tari din toata lumea, inclusiv in Statele Unite prin intermediul unora din cei mai mari retaileri locali (Wal-Mart, Home Depot, etc).

Cu 10 centre de dezvoltare, 25 parcuri industriale, 122 de fabrici si 106 centre de marketing, Haier este cu adevarat unul din marii giganti ai pietei aparatelor electrocasnice.

Compania nu este la fel de prezenta in Romania ca in alte tari, si poate nu la fel de bine cunoscuta, dar nu se poate pune la indoiala expertiza lor in domeniul productiei de aparate frigorifice si a electrocasnicelor in general. In 2009, deci acum peste 10 ani, au vandut 12 milioane de frigidere, avand 6.3% din piata frigiderelor la nivel mondial. In prezent sunt probabil mult mai sus, avand in vedere ca si cifra lor de afaceri s-a dublat intre timp.

Google Analytics Alternative