Review: Heinner HCNF-V366SE++, Combină Frigorifică 366 l, No Frost, Freezer Shield, Clasa E, Argintiu – Pareri

Heinner HCNF-V366SE++, Combină Frigorifică 366 l, No Frost, Freezer Shield, Clasa E
Heinner HCNF-V366SE++

Product Name: HCNF-V366SE++

Product Description: Combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ este un model potrivit pentru familiile medii spre mari. Capacitatea sa de 366 litri fiind ideală pentru a satisface nevoile de zi cu zi ale unei gospodării formate din 4-5 membri. Are un aspect modern, cu două uși, de culoare argintie cu partea de răcire sus şi compartimentul de congelator jos. Ca şi tehnologii incluse, putem menţiona: sistem  No Frost Multicooling , funcție de răcire şi congelare rapidă, mod ECO, semnalizare audio pentru ușă sau tehnologie Freezer Shield.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.1)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ este un model potrivit pentru mai toate familiile. Are o capacitate mare, este foarte bine compartimentată şi are incluse câteva tehnologii speciale ce ne ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp.

Pros

+ Sistem No Frost MultiCooling

+ Mod ECO

+ Tehnologie Freezer Shield

+ Funcţie de răcire şi congelare rapidă

+ Preţ bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

Combina frigorifică este unul dintre cele mai importante electrocasnice din gospodărie. Acesta este utilizat pentru a păstra alimentele proaspete și sigure pentru consum, împiedicându-le să se strice sau să se altereze. În plus, o combina frigorifică poate ajuta la economisirea timpului și banilor prin stocarea alimentelor într-un singur loc, ceea ce face mai ușor planificarea meselor și evitarea risipei alimentare. Unul dintre modelele care se bucură de un raport bun calitate-preț este combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++. Acest model are o capacitate mare și un design modern, fiind o alegere excelentă pentru familiile medii sau mari care caută un produs de calitate la un preț accesibil.

Heinner HCNF-V366SE++
Vezi mai multe poze

Combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ este un model potrivit pentru familiile medii spre mari. Capacitatea sa de 366 litri fiind ideală pentru a satisface nevoile de zi cu zi ale unei gospodării formate din 4-5 membri. Are un aspect modern, cu două uși, de culoare argintie cu partea de răcire sus şi compartimentul de congelator jos. Ca şi tehnologii incluse, putem menţiona: sistem  No Frost Multicooling , funcție de răcire şi congelare rapidă, mod ECO, semnalizare audio pentru ușă sau tehnologie Freezer Shield.

Ca și dimensiuni modelul Heinner HCNF-V366SE++ va ocupa 201 cm în înălțime, 59.5 cm în lățime și 65 cm în adâncime.

Specificaţii combină frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ – Păreri

Heinner HCNF-V366SE++ este o combină frigorifică cu o capacitate totală de 366 litri dintre care 265 litri îi revin compartimentului de răcire, iar restul de 101 litri congelatorului, un model potrivit pentru marea majoritate a gospodăriilor de le noi.

Heinner HCNF-V366SE++ usa deschisa

 

Frigiderul este situat în partea superioară şi este compus din 3 rafturi de sticlă, un raft cromat ideal pentru a depozita în poziţie orizontală diverse sticle, un compartiment chiller pentru peşte şi carne proaspătă şi un compartiment pentru fructe şi legume proaspete cu control al umidităţii.

Pe uşa frigiderului se află 4 rafturi din plastic transparent pe care se pot depozita diverse alimente mai mici. Raftul de jos este potrivit pentru depozitarea de sticle sau cutii de lapte în poziţie verticală.

Congelatorul se află în partea inferioară. Acesta este format din 3 compartimente egale din plastic transparent pentru a putea găsi cu uşurinţă alimentele dorite. Puterea de congelare a aceștui model este de 8 kg în 24 de ore.

Combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ este încadrată la clasa E ca şi consum de energie cu un consum anual estimat la 250 kWh. Ca şi nivel de zgomot, este un model cam gălăgios ce poate ajunge până la 41 dB.

Heinner HCNF-V366SE++ eficienta

Funcţii şi tehnologii

Heinner HCNF-V366SE++ este o combină frigorifică ce arată foarte bine plus are incluse şi câteva tehnologii pentru a păstra alimentele în condiţii optime pentru perioade mari de timp, cum ar fi:

 • Sistem No Frost MultiCooling: sistem de răcire ce utilizează circuite independente ale aerului, pentru fiecare compartiment în parte ce ajută la eliminarea amestecării mirosurilor.
 • Tehnologie Freezer Shield: combina poate fi poziționată într-o încăpere fără încălzire unde temperatura ambientală poate ajunge până la -15ºC fără să afecteze alimentele depozitate în interior.
 • Display LED: panou de control cu ecran tip LED situat pe uşa exterioară a frigiderului. Acesta vă permite să setați temperatura dorită pentru frigider cât și pentru congelator, sau alte funcţii disponibile.
 • Mod ECO: mod de funcţionare cu un consum redus de energie fără a afecta performanţele de răcire.
 • Super răcire: alimentele nou depozitate vor fi răcite mai rapid pentru a fi prelungită perioada de prospeţime.
 • Congelare rapidă: procesul de congelare al alimentelor este accelerat pentru a păstra aromele și pentru a evita mirosurile.
 • Compartiment chiller: sertar ideal pentru depozitarea alimentelor uşor perisabile ce păstrează o temperatură cuprinsă între -2°C şi +3°C.
 • Lumină LED: iluminarea frigiderului vă oferă o vizibilitatea mai bună a alimentelor depozitate atunci când rafturile sunt pline.
 • Semnalizare uşă deschisă: combina va emite un semnal sonor de avertizare în cazul în care una dintre uși este uitată deschisă.

Printre destule alte frigorifice Heinner, aveti si urmatoarele alternative:

Plusuri Heinner HCNF-V366SE++

+ Sistem No Frost MultiCooling

+ Mod ECO

+ Tehnologie Freezer Shield

+ Funcţie de răcire şi congelare rapidă

+ Preţ bun

Minusuri

– Clasa energetică E

Concluzie

Combina frigorifică Heinner HCNF-V366SE++ este un model potrivit pentru mai toate familiile. Are o capacitate mare, este foarte bine compartimentată şi are incluse câteva tehnologii speciale ce ne ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp.

Vezi pretul de azi