Heinner HF-V212SE++, Frigider de 212 l, Less Frost, Clasa E, Argintiu – Pareri si Review

Heinner HF-V212SE++, Frigider de 212 l, Less Frost, Clasa E, Argintiu - Pareri si Review
Frigider cu doua usi Heinner HF-V212SE

Product Name: HF-V212SE++

Product Description: Heinner HF-V212SE++, un frigider cu două uși, își demonstrează valoarea prin capacitatea sa totală de 212 litri, fiind o alegere excelentă pentru familiile care caută un echilibru între spațiu și eficiență. Acest frigider este ideal pentru familiile medii, oferind spațiu suficient pentru nevoile zilnice și o flexibilitate crescută prin ușile reversibile.

Brand: Heinner

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Heinner HF-V212SE++ este un frigider cu două uși cu o capacitate de 212 litri, potrivit pentru utilizarea în bucătăria unei familii mici sau medii. Cu caracteristici precum tehnologia Less Frost pentru o dezghețare mai rară și iluminarea LED eficientă din punct de vedere energetic, acest aparat frigorific oferă o opțiune practică pentru păstrarea alimentelor proaspete și congelate.

Cu toate acestea, este important de menționat că acest frigider se încadrează în clasa energetică E, ceea ce înseamnă un consum mai mare de energie electrică. Acest aspect trebuie luat în considerare atunci când alegi să achiziționezi acest produs.

În concluzie, Heinner HF-V212SE++ poate fi o alegere potrivită pentru cei care au nevoie de un frigider cu capacitate medie și funcționalități esențiale.

Pros

 • Capacitate totală de 212 litri
 • Design argintiu elegant
 • Tehnologia Less Frost
 • Iluminare LED
 • Uși reversibile

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică E
 • Sistem de dezghețare manual la congelator
 • Capacitate redusă la congelator (41 litri)

Heinner HF-V212SE++, un frigider cu două uși, își demonstrează valoarea prin capacitatea sa totală de 212 litri, fiind o alegere excelentă pentru familiile care caută un echilibru între spațiu și eficiență. Acest frigider este ideal pentru familiile medii, oferind spațiu suficient pentru nevoile zilnice și o flexibilitate crescută prin ușile reversibile.

Frigider cu doua usi Heinner HF-V212SE
Vezi pretul de azi

Heinner HF-V212SE++: Design și Prima Impresie

Specificatie
Detalii
Nume
Heinner HF-V212SE++
Capacitate frigider
171 l, potrivit pentru familii medii
Capacitate congelator
41 l
Clasa energetica
Clasa E
Nivel sunet
Dezghetare
Automată pentru frigider, manuală pentru congelator
Functii Importante
Less Frost, termostat ajustabil, iluminare LED
Dimensiuni si greutate
145x54x57 cm
Culoare
Argintiu

Designul frigiderului Heinner HF-V212SE++ impresionează prin eleganța sa argintie, integrându-se armonios într-o varietate de decoruri de bucătărie, fie moderne, fie clasice.

Panoul său de control mecanic este ușor de utilizat, oferind o abordare simplă și eficientă. Dimensiunile sale de 145 cm înălțime, 54 cm lățime și 57 cm adâncime îl fac adecvat pentru spații medii, fiind ușor de integrat chiar și în bucătăriile mai compacte.

În ceea ce privește prima impresie, Heinner HF-V212SE++ se remarcă prin aspectul său sofisticat și spațiul generos oferit. Rafturile de sticlă din frigider, împreună cu cele două compartimente din congelator, oferă o organizare eficientă și accesibilă.

Ușile reversibile sunt un plus, permițând adaptarea frigiderului la configurația specifică a bucătăriei. Personal, am apreciat modul în care s-a potrivit nevoilor familiei mele de patru membri, fiind suficient de spațios pentru a stoca alimente pentru toți.

Specificatii Heinner HF-V212SE++ – Pareri

Heinner HF-V212SE++ se distinge prin caracteristicile sale care îl fac un companion ideal în orice bucătărie. Având un volum net total de 212 litri, acesta oferă un echilibru perfect între dimensiune și capacitate, fiind adecvat pentru familii medii.

Cu toate acestea, clasa sa energetică E indică un consum de energie mai ridicat comparativ cu modelele din clasele superioare, un aspect important de luat în considerare pentru cei preocupați de eficiența energetică.

Nivelul de zgomot nu este specificat, dar experiența personală cu acest frigider a fost una pozitivă, fără perturbări notabile.

Printre funcțiile sale remarcabile se numără sistemul de dezghetare automată pentru frigider și iluminarea LED, care oferă o vizibilitate excelentă fără a crește consumul de energie. Tehnologia Less Frost este un alt punct forte, minimizând necesitatea dezghețării frecvente a congelatorului.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Heinner HF-V212SE

Volumul net al compartimentului frigiderului este de 171 litri, oferind spațiu suficient pentru nevoile unei familii medii. Personal, am constatat că acest volum este mai mult decât adecvat pentru cei patru membri ai familiei mele, permițând stocarea eficientă a alimentelor proaspete.

Interiorul frigiderului Heinner HF-V212SE++ este bine organizat, cu trei rafturi de sticlă și trei rafturi pe ușă, oferind flexibilitate în depozitarea diferitelor tipuri de produse alimentare. Compartimentul special pentru legume și fructe menține prospețimea acestora, un avantaj major pentru cei care pun accent pe o alimentație sănătoasă.

Sistemul de dezghetare automată este un atu major, economisind timp și efort. De asemenea, iluminarea LED asigură o vizibilitate excelentă, facilitând accesul la produsele stocate.

Din punct de vedere funcțional, frigiderul nu include o funcție de Super Răcire, dar performanța generală rămâne impresionantă, cu o răcire uniformă a alimentelor. Alte tehnologii sau funcții specifice nu sunt menționate, dar eficiența generală a frigiderului compensează pentru această lipsă.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Heinner HF-V212SE++ are un volum net de 41 litri, adecvat pentru nevoi standard de congelare într-o familie medie. Am observat că acest spațiu este suficient pentru stocarea alimentelor congelate, cum ar fi carne, pește și legume, pentru familia mea.

Interiorul congelatorului este bine structurat, cu două compartimente care facilitează organizarea și accesul. Această împărțire ajută la păstrarea ordinii și la maximizarea spațiului disponibil.

Un aspect important de menționat este sistemul de dezghetare manuală pentru congelator. Deși acest lucru poate părea un dezavantaj față de sistemele de dezghetare automată, am constatat că frecvența necesară pentru dezghetare este redusă datorită tehnologiei Less Frost.

Heinner HF-V212SE++ nu include o funcție de Super Congelare, dar capacitatea sa de îngheț de 2.6 kg pe 24 de ore este eficientă pentru uz casnic obișnuit.

Consumul de curent

Clasa energetică E a frigiderului Heinner HF-V212SE++ indică un consum de energie mai mare comparativ cu modelele din clasele superioare. Este important de reținut că această clasă energetică poate conduce la cheltuieli mai ridicate pe termen lung.

Frigiderul are un consum anual estimat de 222 kWh. Factori precum frecvența deschiderii ușilor, cantitatea de alimente stocate și temperatura ambientală pot influența acest consum.

Funcții și tehnologii

Heinner HF-V212SE++ se prezintă ca un frigider eficient, cu un set de tehnologii utile, deși nu extrem de avansate. Aceste caracteristici sunt orientate către funcționalitate și comoditate.

Tehnologia Less Frost: Această tehnologie reduce necesitatea dezghețării frecvente a congelatorului, oferind o experiență de utilizare mai comodă și mai puțin îngrijorătoare.

Iluminare LED: Aceasta oferă o vizibilitate clară în interiorul frigiderului, fără a crește consumul de energie. Lumina este plăcută și eficientă, facilitând găsirea și organizarea produselor.

Termostat reglabil: Permite ajustarea ușoară a temperaturii în ambele compartimente. Această funcție asigură că alimentele sunt păstrate la temperatura optimă, contribuind la prospetimea și durata lor de viață.

Panou Control și Funcții

Heinner HF-V212SE++ are un panou de control mecanic simplu și intuitiv. Acest tip de panou facilitează setarea rapidă a temperaturilor dorite în compartimentele de răcire și congelare.

În ceea ce privește funcțiile, Heinner HF-V212SE++ include următoarele:

 • Iluminare LED: Aceasta asigură o vizibilitate bună în interiorul frigiderului, fiind eficientă energetic și durabilă. Aceasta contribuie la localizarea rapidă a alimentelor și la organizarea eficientă a spațiului interior.
 • Termostat ajustabil: Permite controlul ușor al temperaturii în ambele compartimente, asigurând condiții optime de păstrare pentru diferite tipuri de alimente.
 • Uși reversibile: Această funcție oferă flexibilitate în alegerea direcției de deschidere a ușilor, permițând adaptarea frigiderului la spațiul disponibil în bucătărie.

Frigiderul nu include programe complexe sau funcții avansate de siguranță, dar funcționalitatea sa de bază este robustă și de încredere, satisfăcând nevoile zilnice ale unei familii.

Desi acest model este unul destul de mic, Heinner are frigidere de toate tipurile in oferta. Veti gasi si frigidere normale precum Heinner HF-V240SE++, dar si combine in genul lui Heinner HCNF-V366SE++.

Plusuri Heinner HF-V212SE++

 • Capacitate totală de 212 litri: Spațiu suficient pentru familiile mici/medii.
 • Design argintiu elegant: Se potrivește în orice stil de bucătărie.
 • Tehnologia Less Frost: Dezghetare mai rară a congelatorului.
 • Iluminare LED: Vizibilitate bună și eficiență energetică.
 • Uși reversibile: Flexibilitate în amplasarea frigiderului.

Minusuri

 • Clasa energetică E: Consum mare de energie electrică.
 • Sistem de dezghețare manual la congelator: Necesită dezghețare periodică.
 • Capacitate redusă la congelator (41 litri): Potrivit pentru depozitarea limitată a alimentelor congelate.

Concluzia

Heinner HF-V212SE++ este un frigider cu două uși cu o capacitate de 212 litri, potrivit pentru utilizarea în bucătăria unei familii mici sau medii. Cu caracteristici precum tehnologia Less Frost pentru o dezghețare mai rară și iluminarea LED eficientă din punct de vedere energetic, acest aparat frigorific oferă o opțiune practică pentru păstrarea alimentelor proaspete și congelate.

Cu toate acestea, este important de menționat că acest frigider se încadrează în clasa energetică E, ceea ce înseamnă un consum mai mare de energie electrică. Acest aspect trebuie luat în considerare atunci când alegi să achiziționezi acest produs.

În concluzie, Heinner HF-V212SE++ poate fi o alegere potrivită pentru cei care au nevoie de un frigider cu capacitate medie și funcționalități esențiale.

Vezi pretul de azi