Vezi ofertele zilei!

Totul pentru Copii la eMAG! - Reduceri excelente la produse pentru copii!

ยป Super Oferte de Primavara - Altex! - Reducerile continua la produse din toate categoriile!

Heinner HSBS-M490XICE++, Frigider Side-by-Side de 490 l, Clasa A++, Dotat cu Dispenser Apa si Gheata, Tehnologie No Frost si Compresor Inverter

Heinner HSBS-M490XICE++
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.2)
4.3

Review pe scurt

Heinner HSBS-M490XICE++ este un frigider side-by-side care are foarte multe de oferit, care se compara ca pret cu modelde de la alte branduri de renume, in timp ce capacitatea sa este mai mica decat unii competitori din aceeasi gama de pret.

Vezi pret

Un frigider side-by-side, in special atunci cand vorbim de modele mai performante, tinde sa fie o investitie serioasa. Cu o capacitate aproape dubla fata de un frigider normal, daca mai are si tehnologie avansata si functii speciale incluse, va avea de multe ori si un cost dublu. Heinner HSBS-M490XICE++ este un model relativ accesibil, o varianta premium de la un producator care nu este deobicei recunoscut pentru astfel de optiuni.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Totul Pentru Copii!
Reduceri mari la produse pentru copii, in februarie si martie!

Frigider side-by-side Heinner HSBS-M490XICE
Frigider side-by-side Heinner HSBS-M490XICE

Heinner HSBS-M490XICE++ este gandit ca un frigider side-by-side de top, ce ofera un volum net interior de 490 l. Este din clasa A++, deci consumul sau de energie va fi unul foarte bun, iar tehnologia No Frost este si ea incorporata, deci formarea de gheata nu este posibila in interior.

In timp ce compartimentul frigiderului are o capacitate de 338 litri, cel al congelatorului va ofera 155 litri.

In ce priveste celelalte plusuri ale acestui aparat frigorific de tip side-by-side, as mentiona in special faptul ca este dotat cu un compresor de tip Inverter, deci are un motor modern, fiabil si economic. De altfel, se vede si in garantia de 36 luni, ca producatorul are incredere in acest aparat.

Dispenserul de apa si gheata merita o mentiune speciala, fiind o optiune mult dorita de unii utilizatori, dar care se regaseste pe destul de putine frigidere, chiar si dintre cele moderne. Heinner HSBS-M490XICE++ are aceasta optiune, deci va veti putea racori bauturile cu usurinta, in orice moment.

Designul este unul bun si el, se vede ca acesta este un model premium. Culoarea de tip Argintiu merge de minune, mai ales ca are si acel display digital amplasat langa dispenserul de apa/gheata.

Dimensiunile sunt de 178.8 cm inaltime, 89.5 cm latime si 74.5 cm adancime, deci va avea nevoie de un spatiu destul de mare in bucatarie, la fel ca orice alt model side-by-side.

Plusurile frigiderului side-by-side Heinner HSBS-M490XICE++

Frigider side-by-side Heinner HSBS-M490XICE deschis+ Capacitate generoasa, de 490 l: ca orice aparat side-by-side, are un volum net interior foarte bun.

+ Clasa energetica A++: pentru un astfel de monstru de frigider, un consum de curent mic este important.

+ Tehnologie No Frost: previne formarea de gheata, in ambele compartimente.

+ Compresorul Inverter: folosit in toate aparatele electrocasnice moderne, pentru ca sunt fiabile, silentioase si au consum mic de energie.

+ Design atragator: dupa cum puteti vedea, este un frigider frumos, cu o culoare Argintie interesanta.

+ Display cu touchscreen: este un aparat modern, iar cu ajutorul acestui display puteti selecta functii speciale, gen Mod Vacanta. Aveti si varianta Super Racire sau Super Congelare.

+ Dozator apa rece si gheata: o optiune excelenta, pentru zonele cu veri calduroase, sau pur si simplu pentru cei ce sunt bautori de whiskey sau cocktailuri.

Minusuri

– Pretul: desi are multe tehnologii avansate, veti descoperi aparate si mai incapatoare, la un pret similar.

– Brandul Heinner: nu este recunoscut ca unul de top, dar asta nu inseamna ca nu pot oferi produse care sa intre in competitie cu acele firme.

Concluzia

Heinner HSBS-M490XICE++ este un frigider side-by-side care are foarte multe de oferit, care se compara ca pret cu modelde de la alte branduri de renume, in timp ce capacitatea sa este mai mica decat unii competitori din aceeasi gama de pret.

Vezi pret

Google Analytics Alternative