Beko RCNA406E60XBN, Combina Frigorifica de 362 l, A+++, Neofrost Dual Cooling – Pareri si Review

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

🥇 Review: Beko RCNA406E60XBN, Combina Frigorifica de 362 l, A+++ - Pareri
Beko RCNA406E60XBN

Product Name: RCNA406E60XBN

Product Description: Beko RCNA406E60XBN este o combina frigorifica moderna, cu o capacitate de 362 litri, ce se incadreaza la clasa energetica A+++. Un model premium, cu un design atragator de culoare Argintie si cu display cu touch, ofera tehnologie Neofrost Dual Cooling, cu rezultate deosebite la racirea alimentelor.

Brand: Beko

[ Specificatii ]

 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (3.8)
4.5

Review pe scurt

Beko RCNA406E60XBN este o combina frigorifica de foarte buna calitate, incapatoare, economica si silentioasa, dar si cu un pret ceva mai ridicat. Excelenta totusi, iar daca o prindeti la reducere eu zic ca merita achizitia.

Pros

+ Design modern, combina cu touch screen.

+ Capacitate buna, 362 l.

+ Clasa A+++.

+ Sistemul NeoFrost Dual Cooling.

+ Compresor ProSmart Inverter – 10 ani garantie.

+ Functii Super Racire si Super Congelare.

Vezi pretul de azi

Cons

– Pretul mai ridicat, aferent unui aparat Premium.

– Nu are optiuni Smart, pentru cei ce isi doresc asa ceva.

Beko RCNA406E60XBN dimensiuni
Vezi mai multe poze

Cand vine vorba de achizitia unui aparat frigorific ceva mai scump, de multe ori ne ducem in primul rand la branduri precum Samsung, LG sau chiar Liebherr. Totusi, as recomanda sa aruncati o privire si la combinele frigorifice de la Beko, brandul destinat vanzarii in vestul Europei, ce este fabricat in general in fabrica din Romania a celor de la Arctic. In Beko RCNA406E60XBN, veti descoperi o combina frigorifica moderna, de foarte buna calitate, frumoasa si cu suficienta tehnologie in ea incat sa poata intra in competitie cu celelalte branduri.

Beko RCNA406E60XBN este o combina frigorifica moderna, cu o capacitate de 362 litri, ce se incadreaza la clasa energetica A+++. Un model premium, cu un design atragator de culoare Argintie si cu display cu touch, ofera tehnologie Neofrost Dual Cooling, cu rezultate deosebite la racirea alimentelor.

Dimensiunile sale sunt destul de normale pentru o combina frigorifica, avand latimea de 59.5 cm si adancimea de 66.5 cm, la o inaltime de 203 cm.

Designul este unul din punctele sale forte, Beko RCNA406E60XBN avand culoarea Argintie (din inox), cu un display touch control in partea superioara.

Specificatiile Combinei Frigorifice Beko RCNA406E60XBN

Beko RCNA406E60XBN combina frigorificaCu o capacitate totala neta de 362 litri, Beko RCNA406E60XBN are mai mult spatiu disponibil decat combina frigorifica medie, fiind potrivita si pentru familii medii-mari.

Avem in primul rand compartimentul frigiderului, ce se afla in partea de sus a aparatului. Are un volum net de 253 litri, sistem de dezghetare automat, cu 4 rafturi in zona principala si inca 4 in usa.

Apoi, in partea inferioara, congelatorul este impartit in 3 compartimente, cu un volum total de 109 litri. Din fericire, sistemul NeoFrost cu dezghetare automata este prezent si aici. Capacitatea de inghet la 24 de ore este de 6 kg.

Veti descoperi un model ce are si cateva functii utile, ce vor fi controlate prin intermediul display-ului cu touch. Puteti selecta modul Vacanta, dar si optiunile de Racire Rapida sau Congelare Rapida.

Clasa energetica este A+++, importanta pentru cei ce vor un aparat prietenos cu natura. Costul de utilizare este foarte mic, astfel incat la un consum estimat de 188 kWh pe an, costul pe factura de curent va fi de aproximativ 13 lei pe luna.

Un alt punct important, nivelul de sunet de pana la 35 dB, ne indica un model ultra-silentios.

Despre Neofrost Dual Cooling de la Beko

Beko NeoFrost Dual Cooling

Sistemul pentru dezghetare automata NeoFrost al celor de la Beko include si tehnologia Dual Cooling.

NeoFrost combina No Frost cu Active Dual Cooling, iar datorita acestei combinatii, rezultatele la racire si pastrarea alimentelor sunt excelente.

Fiecare dintre cele doua compartimente in Beko RCNA406E60XBN, are propriul circuit de racire independenta. Astfel, mirosurilor din cele doua zone nu se vor amesteca dintre ele, iar umiditatea este uniforma.

De asemenea, dupa ce se inchide inapoi usa, temperatura va ajunge rapid inapoi la nivelul ideal, iar pe termen lung asta prelungeste durata de viata a alimentelor.

Plusuri Beko RCNA406E60XBN

Beko RCNA406E60XBN clasa energetica+ Design modern, combina cu touch screen.

+ Capacitate buna, 362 l.

+ Clasa A+++.

+ Sistemul NeoFrost Dual Cooling.

+ Compresor ProSmart Inverter – 10 ani garantie.

+ Functii Super Racire si Super Congelare.

Minusuri

– Pretul mai ridicat, aferent unui aparat Premium.

– Nu are optiuni Smart, pentru cei ce isi doresc asa ceva.

Concluzia

Beko RCNA406E60XBN este o combina frigorifica de foarte buna calitate, incapatoare, economica si silentioasa, dar si cu un pret ceva mai ridicat. Excelenta totusi, iar daca o prindeti la reducere eu zic ca merita achizitia.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare Beko RCNA406E60XBN