Combina frigorifica Indesit CAA 55, Model Cu Raport Bun Calitate/Pret, 234 L si A+

Indesit CAA 55
 • Design
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Indesit CAA 55 este o combina frigorifica ce o recomand celor cu buget mic, un model de calitate al producatorului italian, ce se potriveste de minune pentru uz de catre persoane singure si cupluri tinere.

Vezi pret

Indesit CAA 55, unul dintre aparatele frigorifice cu cel mai bun raport pret/calitate despre care am vorbit in trecut, se regaseste si intr-un top de-al nostru, al celor mai bune combine frigorifice ieftine. Modelul este unul accesibil ca pret, fiind destinat celor ce au nevoie de un aparat ieftin, dar care sa faca treaba buna pe termen lung.

Indesit CAA 55O combina frigorifica cu o capacitate de 234 L (150 l frigiderul + 84 l congelatorul), motiv pentru care o recomand doar familiilor mici (1-3 persoane), Indesit CAA 55 are o clasa energetica OK, A+, deci nimic spectaculos din acest punct de vedere. Printre elementele sale pozitive, despre care vom discuta si mai jos, mentionez compania producatoare foarte cunoscuta, dar si prezenta unor sisteme si functii mai avansate decat la alte modele ieftine.

O combina chiar mai mare, Indesit LI8S1ESAQUA are un volum de 334 l, si este o alternativa mai noua la acest model, in timp ce Indesit XIT8T2EW are 320 l.

Indesit CAA 55 are inaltimea de 174 cm, latimea de 54.5 cm si adancimea de 58 cm.

Plusurile combinei Indesit CAA 55

+ Combina frigorifica de la o companie renumita: daca preferati sa nu achizitionati de la branduri aduse din China, gen Heinner, atunci optiunea Indesit poate fi una buna.

+ Congelator maricel, 84 l: din nou, este un model pentru familii mici, iar pentru acestea un congelator de acest gen poate fi suficient, nefiind necesar un model mai mare pe langa acesta.

+ Sistem antibacterian: o optiune excelenta inclusa in Indesit CAA 55, majoritatea competitorilor din zona asta de pret neavand nimic de genul.

Indesit CAA 55 2+ Super Congelare: puteti congela rapid carnea achizitionata.

+ Usile reversibile: o alta optiune buna, permitand aparatului sa fie achizitionat in tot felul de zone mai greu accesibile.

Minusuri

– Frigider mic: la cei 150 l disponibili in frigider, va fi bun pentru un student sau un cuplu, dar pentru cantitati mari de mancare nu este cea mai fericita alegere.

– Dezghetare manuala: nu are dezghetare automata in niciunul din cele doua compartimente.

Concluzia

Indesit CAA 55 este o combina frigorifica ce o recomand celor cu buget mic, un model de calitate al producatorului italian, ce se potriveste de minune pentru uz de catre persoane singure si cupluri tinere.

Vezi pret