Mixer cu bol Daewoo DHM150R (cu variantele DHM150P si DHM150Y), Model Foarte Puternic la 1400 W, Bol Incapator de 5 L, Accesorii Multiple si Design Placut

Daewoo DHM150R
Daewoo DHM150R mixer cu bol

Product Name: DHM150R

Brand: Daewoo

 • Design
  (4.5)
 • Functii si accesorii
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.6)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

Daewoo DHM150R este un excelent mixer cu bol, perfect pentru orice bucatarie ca performante si accesibil ca pret. Puternic, incapator, frumos, este un aparat electrocasnic care isi face treaba foarte bine.

Vezi pretul de azi

Desi poate nu este la fel de folositor ca un robot de bucatarie multifunctional, un mixer cu bol de capacitate mare, puternic si cu multiple accesorii incluse, poate fi un ajutor de nepretuit intr-o bucatarie. In cazul lui Daewoo DHM150R, avem toate aceste plusuri, intr-un aparat atragator, cu capacitate si putere de procesare mult peste medie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Variantele exista si pe roz (DHM150P) sau galben (DHM150Y).

Daewoo DHM150R mixer cu bol
Daewoo DHM150R mixer cu bol

Daewoo DHM150R este un mixer cu bol, ce pare sa exceleze in mai toate privintele. Pornind de la puterea sa, de 1400 W, vedem un aparat electrocasnic capabil sa proceseze orice ingrediente, intr-un timp foarte scurt. Va ajuta sa pregatiti ingredientele pentru orice reteta, mult mai repede fata de un aparat electrocasnic normal. Are 6 trepte de viteza, ce le puteti folosi pentru a doza toata aceasta putere care va vi-o pune la dispozitie. Ca si putere oferita, este in top 10% mixere cu bol.

Capacitatea sa este un alt punct forte, bolul in care se face mixarea avand un volum de 5 l. Din acest punct de vedere, se incadreaza undeva in top 20% mixere cu bol.

Plusurile mixerului cu bol Daewoo DHM150R

+ Puterea mare, 1400 W: folosind 6 trepte de viteza pentru a accesa un nivel de putere necesar, Daewoo DHM150R este in topul celor mai puternice mixere cu bol, circa 90% din aparatele similare de pe piata fiind mai slabe decat acest model.

+ Capacitatea foarte buna, bolul de 5 litri: un alt element unde se descurca bine, de data aceasta mai bun decat 80% dintre aparatele similare. Este un model potrivit pentru familii mai mari sau pentru cei ce vor sa gateasca pentru multi invitati.

Daewoo DHM150R accesorii
Accesorii: tel, palete, carlig framantare

+ Accesorii multiple: folosind palete de amestecare, tel sau carligul de framantare, puteti mixa orice fel de ingrediente, obtinand aluaturi, spume, sosuri, creme, etc.

+ Design frumos, culoare crem si bol din inox: aspectul este unul foarte frumos pentru acest model, inca un plus pentru Daewoo DHM150R. Variantele exista si pe roz (DHM150P) sau galben (DHM150Y).

+ Usor de curatat: bolul de inox este perfect pentru curatare usoara, in acelasi timp fiind si rezistent in timp.

+ Capacul dotat cu orificiu: permite adaugarea usoara a ingredientelor in interior.

Minusuri

– Nu inlocuieste complet un robot de bucatarie: nu are toate functiile unui robot, dar daca aveti deja aparate separate pentru blender, tocator de carne, etc, atunci va ofera suficient si pretul este excelent.

Concluzia

Daewoo DHM150R este un excelent mixer cu bol, perfect pentru orice bucatarie ca performante si accesibil ca pret. Puternic, incapator, frumos, este un aparat electrocasnic care isi face treaba foarte bine.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative