LG GBV7280DMB, Combina Frigorifica 387 l, Clasa D, No Frost, WiFi, Smart Diagnosis, Argintiu – Pareri si Review

LG GBV7280DMB, Combina Frigorifica 387 l, Clasa D, No Frost, WiFi, Smart Diagnosis, Argintiu - Pareri si Review
LG GBV7280DMB combina frigorifica

Product Name: GBV7280DMB

Product Description: LG GBV7280DMB este o combina frigorifică de tip standard, cu un volum net total impresionant de 387 litri, distribuit între un frigider de 277 litri și un congelator de 110 litri. Echipată cu tehnologia No Frost pentru ambele compartimente, aceasta elimină necesitatea dezghețării manuale. Alte specificații includ un panou de control touchscreen, clasă energetică D, și un nivel de zgomot redus. Funcții precum Wi-Fi, Smart Diagnosis, și sistemul DoorCooling+™ adaugă un plus de valoare și comoditate.

Brand: LG

 • Design
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.1)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Luând în considerare caracteristicile LG GBV7280DMB, acesta este un aparat frigorific excelent pentru familii mari sau pentru cei care caută spațiu generos de stocare a alimentelor. Tehnologiile avansate, cum ar fi No Frost și controlul prin Wi-Fi, oferă confort și ușurință în utilizare. Designul modern și finisarea argintie îl fac potrivit pentru bucătăriile contemporane.

Printre minusuri, clasa energetică D nu este cea mai eficientă, iar dimensiunile sale mari pot reprezenta o provocare pentru spații mai mici. Totuși, aceste aspecte sunt compensate de funcționalitățile sale multiple și de capacitatea generoasă.

LG GBV7280DMB este o alegere solidă pentru cei care doresc un frigider spațios, cu funcții moderne, care păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă îndelungată.

Pros

 • Volum net generos de 387 l
 • Design modern, finisare argintie
 • Tehnologie No Frost, pentru o întreținere ușoară
 • Control prin Wi-Fi și Smart Diagnosis
 • Sistem de răcire eficient DoorCooling+™ și LinearCooling™
 • Sistem de dezghetare automată pentru frigider și congelator

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică D, nu cea mai eficientă
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu pentru instalare
 • Fără dozator de apă sau mașină de gheață

LG GBV7280DMB este o combina frigorifica modernă și spațioasă, cu un volum net total de 387 litri, ideală pentru familii medii și mari. Producătorul, LG, este recunoscut pentru inovațiile sale în domeniul electrocasnicelor, iar acest model nu face excepție. Provenind din Coreea de Sud, LG se concentrează pe combinarea designului elegant cu tehnologia avansată. LG GBV7280DMB se adresează în special familiilor care caută un aparat frigorific fiabil, cu funcții moderne, cum ar fi No Frost și WiFi, și care pun preț pe păstrarea proaspătă a alimentelor pentru o perioadă îndelungată.

LG GBV7280DMB combina frigorifica
Vezi pretul de azi

LG GBV7280DMB: Design și Prima Impresie

Nume
LG GBV7280DMB
Capacitate frigider
277 litri – potrivit pentru familii medii și mari
Capacitate congelator
110 litri
Clasa energetică
Clasa D
Nivel sunet
Funcționare silențioasă
Dezghetare
No Frost – automată
Funcții importante
LinearCooling™, DoorCooling+™, Smart Diagnosis, Wi-Fi
Dimensiuni și greutate
203 cm înălțime, 59.5 cm lățime, 68.2 cm adâncime, 78 Kg
Culoare
Argintiu

Designul frigiderului LG GBV7280DMB este modern și elegant, cu o finisare argintie care se potrivește perfect într-o bucătărie contemporană. Panoul de control touchscreen adaugă un aspect de tehnologie avansată, iar dimensiunile sale generoase sunt ideale pentru a stoca o cantitate mare de alimente.

În ceea ce privește dimensiunile, acesta este un model mare, adecvat pentru bucătăriile spațioase. Cu toate acestea, instalarea a fost surprinzător de simplă, chiar și având în vedere dimensiunea sa impunătoare.

Prima impresie a fost una pozitivă. Fiind o combina frigorifică, compartimentele sunt bine organizate, cu frigiderul în partea de sus și congelatorul dedesubt, oferind acces ușor la toate produsele. Designul inteligent al rafturilor și compartimentelor a făcut organizarea alimentelor o sarcină simplă și plăcută.

Specificatii LG GBV7280DMB – Pareri

LG GBV7280DMB este echipat cu caracteristici care îl fac un aparat frigorific de top. Volumul net total de 387 litri este împărțit între un frigider spațios de 277 litri și un congelator de 110 litri, ideal pentru nevoile unei familii mari. Clasa energetică D îl face eficient din punct de vedere energetic, oferind un echilibru între performanță și consum. Un aspect esențial este nivelul de zgomot redus, care îl face aproape imperceptibil în funcționare.

Tehnologiile LinearCooling™ și DoorCooling+™ asigură o răcire uniformă și rapidă, păstrând alimentele proaspete mai mult timp. Am observat că băuturile și alimentele se răcesc mai repede, iar temperatura constantă din interior ajută la menținerea prospetății lor. Sistemul Total No Frost elimină necesitatea dezghețării manuale, economisind timp și efort.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

LG GBV7280DMB frigiderul

Volumul net de 277 litri al frigiderului este impresionant. Pentru familia mea de patru persoane, a oferit suficient spațiu pentru a stoca alimente variate și pentru a le păstra proaspete. Organizarea internă este intuitivă, cu patru rafturi din sticlă securizată și un sertar dedicat fructelor și legumelor. Sistemul de dezghetare automată a fost extrem de util, menținând frigiderul curat și fără gheață.

Rafturile ușii sunt bine concepute, permițând depozitarea eficientă a sticlelor și articolelor mai mici. Am apreciat în mod deosebit raftul pliabil cu 2 trepte, care a oferit flexibilitate pentru a depozita articole de dimensiuni variate. Funcția de Super Răcire a fost un plus, răcind rapid alimentele proaspete după cumpărături.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul LG GBV7280DMB, cu un volum net de 110 litri, este surprinzător de spațios. Acesta se potrivește nevoilor unei familii precum a mea, permițând stocarea unei cantități mari de alimente congelate. Organizarea internă este eficientă, cu trei compartimente care facilitează accesul și sortarea produselor.

Un aspect cheie este sistemul de dezghetare automată. Acesta asigură că nu trebuie să petrec timp dezghețând manual congelatorul, ceea ce reprezintă un mare avantaj. În plus, funcția de Super Congelare este ideală pentru momentele când am nevoie să congelez rapid alimente proaspete, menținându-le calitățile nutritive.

Un detaliu care mi-a plăcut în mod special este capacitatea de menținere a temperaturii în caz de întrerupere a curentului. Am observat că, în astfel de situații, congelatorul păstrează alimentele înghețate pentru o perioadă semnificativă, reducând riscul de deteriorare.

Consumul de Curent

Clasa energetică D a combinației frigorifice LG GBV7280DMB indică o eficiență energetică bună. Chiar dacă nu este cea mai economă clasă, oferă un echilibru între performanță și consum de energie. În utilizarea de zi cu zi, acest lucru se traduce într-un consum moderat de energie.

Frigiderul are un consum anual estimat de 217 kWh. Acesta poate varia în funcție de modul de utilizare și de frecvența deschiderii ușilor. În experiența mea, am observat că un management atent al deschiderii ușii și o bună organizare a alimentelor ajută la menținerea unui consum redus.

Nivelul de zgomot, exprimat în dB, este un alt factor important. LG GBV7280DMB funcționează într-un mod relativ silențios, ceea ce este benefic, având în vedere că bucătăria este un spațiu comun în casa noastră.

Funcții și Tehnologii

LG GBV7280DMB

LG GBV7280DMB este dotat cu o serie de tehnologii avansate. Acestea contribuie la eficiența și comoditatea utilizării zilnice a aparatului.

Tehnologia LinearCooling™: Aceasta menține o temperatură constantă în interiorul frigiderului, reducând fluctuațiile de temperatură. Acest lucru ajută la păstrarea proaspătății alimentelor pentru o perioadă mai lungă.

DoorCooling+™: Oferă o răcire mai rapidă și uniformă, în special pe laturile ușii. Aceasta asigură că băuturile și alte produse depozitate aproape de ușă se răcesc eficient.

Smart Diagnosis: Această funcție permite diagnosticarea rapidă și eficientă a oricăror probleme ale frigiderului, economisind timp și potențiale costuri de reparații.

Wi-Fi și Controlul prin Aplicație: Permite monitorizarea și controlul setărilor frigiderului de la distanță, oferind un nivel suplimentar de comoditate.

Aceste tehnologii, împreună cu sistemul Multi Air-Flow și compresorul Smart Inverter™, asigură o răcire eficientă și un consum redus de energie. Am constatat că aceste funcții adaugă un plus de valoare, facilitând o experiență de utilizare mai plăcută și mai eficientă.

Panou Control și Funcții

Panoul de control al LG GBV7280DMB este un aspect cheie al designului său modern. Echipat cu un panou touchscreen, permite o ajustare precisă și ușoară a setărilor. Acesta oferă acces la diverse funcții, cum ar fi controlul temperaturii, modul de congelare rapidă și altele.

Frigiderul include mai multe funcții utile:

 • Iluminare LED: Asigură o vizibilitate excelentă în interior, făcând mai ușoară găsirea produselor.
 • Controlul temperaturii: Permite ajustarea optimă a temperaturii în funcție de nevoile alimentelor depozitate.
 • Alarma ușă: Un semnal audio util care te avertizează dacă ușa rămâne deschisă.
 • Blocare acces copii: O funcție de siguranță importantă pentru familiile cu copii mici.
 • Congelare rapidă și Răcire rapidă: Aceste moduri accelerează procesul de congelare sau răcire, ideal pentru produsele care necesită o temperatură scăzută rapid.
 • Wi-Fi: Permite monitorizarea și controlul frigiderului de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile.

Am apreciat în mod special modul Vacanță care reduce consumul de energie în perioadele în care frigiderul nu este utilizat intens.

Aveti destule alte optiuni, daca vreti un aparat frigorific LG. As mentiona cateva modele recent discutate, precum side by side-ul LG GSLV71MCTD sau combina frigorifica LG GBP52PYNBN.

Plusuri LG GBV7280DMB

 • Volum net generos de 387 l
 • Design modern, finisare argintie
 • Tehnologie No Frost, pentru o întreținere ușoară
 • Control prin Wi-Fi și Smart Diagnosis
 • Sistem de răcire eficient DoorCooling+™ și LinearCooling™
 • Sistem de dezghetare automată pentru frigider și congelator

Minusuri

 • Clasa energetică D, nu cea mai eficientă
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu pentru instalare
 • Fără dozator de apă sau mașină de gheață

Concluzia

Luând în considerare caracteristicile LG GBV7280DMB, acesta este un aparat frigorific excelent pentru familii mari sau pentru cei care caută spațiu generos de stocare a alimentelor. Tehnologiile avansate, cum ar fi No Frost și controlul prin Wi-Fi, oferă confort și ușurință în utilizare. Designul modern și finisarea argintie îl fac potrivit pentru bucătăriile contemporane.

Printre minusuri, clasa energetică D nu este cea mai eficientă, iar dimensiunile sale mari pot reprezenta o provocare pentru spații mai mici. Totuși, aceste aspecte sunt compensate de funcționalitățile sale multiple și de capacitatea generoasă.

LG GBV7280DMB este o alegere solidă pentru cei care doresc un frigider spațios, cu funcții moderne, care păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă îndelungată.

Vezi pretul de azi