LG GSLV71MCTD, Side by Side de 635 l, Total No Frost, Clasa D, Negru – Pareri si Review

LG GSLV71MCTD, Side by Side de 635 l, Total No Frost, Clasa D, Negru - Pareri si Review
Side by side LG GSLV71MCTD

Product Name: GSLV71MCTD

Product Description: LG GSLV71MCTD este un aparat frigorific side by side cu o capacitate impresionantă de 635 litri, combinând funcționalitatea cu designul elegant. Echipat cu tehnologii precum DoorCooling+ și LINEARCooling, asigură o răcire uniformă și păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp. Cu clasa energetică D și un nivel de zgomot de doar 35 dB, este ideal pentru familiile mari care caută un frigider spațios, silențios și eficient.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Tehnologie si functii
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.1)
 • Pret
  (3.8)
4.4

Review pe scurt

Acest frigider side by side se dovedește a fi o opțiune excelentă pentru familii mari sau pentru cei care necesită un spațiu generos de stocare a alimentelor.

Capacitatea sa mare, designul modern, împreună cu tehnologiile avansate precum Door Cooling+ și LINEARCooling, îl fac ideal pentru menținerea prospetimii alimentelor. Pe de altă parte, dimensiunile sale mari și clasa energetică D pot fi considerate dezavantaje pentru anumite gospodării.

LG GSLV71MCTD este potrivit pentru cei care prioritizează spațiul, tehnologia modernă și designul elegant, fiind mai puțin adecvat pentru spații mici sau pentru cei care caută cele mai înalte standarde de eficiență energetică.

Pros

 • Capacitate mare de 635 l
 • Design elegant, culoare neagră
 • Tehnologie Door Cooling+
 • Clasa energetică D
 • Control prin aplicația LG ThinQ™
 • Sistem Total No Frost
 • Funcție de Super Congelare
 • Dozator apa

Vezi pretul de azi

Cons

 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Pretul peste medie

LG GSLV71MCTD este un aparat frigorific side by side cu o capacitate impresionantă de 635 litri, ideal pentru familiile mari sau pentru cei care doresc să stocheze cantități mari de alimente. Producătorul, LG, este renumit pentru inovații tehnologice și calitate, originar din Coreea de Sud.

Side by side LG GSLV71MCTD
Vezi pretul de azi

Acest model se adresează în special familiilor care apreciază tehnologia avansată și designul modern, oferind funcții cum ar fi DoorCooling+ și LinearCooling pentru o păstrare optimă a alimentelor.

Cu o clasă energetică D și un nivel de zgomot de doar 35 dB, acest frigider este o alegere excelentă pentru orice casă modernă, combinând eficiența energetică cu performanța silențioasă.

LG GSLV71MCTD: Design și Prima Impresie

Specificație
Detalii
Nume
LG GSLV71MCTD
Capacitate frigider
416 litri, potrivit pentru familii mari
Capacitate congelator
219 litri
Clasa energetică
Clasa D
Nivel sunet
35 dB, extrem de silențios
Dezghetare
Total No Frost
Funcții Importante
Door Cooling+, LINEARCooling, Multi-Air Flow
Dimensiuni și greutate
91.3 x 73.5 x 179 cm, 132 Kg
Culoare
Negru

Designul LG GSLV71MCTD impresionează prin culoarea neagră elegantă și usa UltraSleek, care aduce un plus de stil oricărei bucătării. Controlul este facilitat de un panou modern, cu opțiuni tactile, perfect pentru o bucătărie modernă.

Dimensiunile generoase, 91.3 cm lățime și 179 cm înălțime, clasifică LG GSLV71MCTD ca un aparat de dimensiuni mari, necesitând un spațiu adecvat în bucătărie. Cu toate acestea, designul său inteligent asigură o utilizare eficientă a spațiului interior.

Prima impresie asupra LG GSLV71MCTD este una de rafinament și eficiență. Ca familie de patru membri, am fost impresionați de modul în care compartimentele sunt amplasate, oferind spațiu generos atât în zona de frigider, cât și în cea de congelator. Designul side by side facilitează accesul atât la alimentele proaspete, cât și la cele congelate, într-un mod extrem de convenabil.

Specificatii LG GSLV71MCTD – Pareri

Side by side LG GSLV71MCTD usile deschise

LG GSLV71MCTD se remarcă printr-o serie de specificații cheie care îl fac ideal pentru o utilizare zilnică eficientă și confortabilă. Cu un volum net total de 635 litri, acesta este perfect pentru familiile mari sau pentru cei care necesită spațiu amplu de stocare. Clasa sa energetică D, împreună cu un consum anual de energie de 280 kWh, oferă o eficiență energetică remarcabilă.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al compartimentului frigiderului LG GSLV71MCTD este de 416 litri, oferind spațiu amplu pentru depozitarea alimentelor. Acest volum este mai mult decât suficient pentru familia mea de patru persoane, permițându-ne să stocăm o varietate mare de produse alimentare fără probleme de spațiu.

Interiorul frigiderului este bine organizat, având patru rafturi care facilitează depozitarea ordonată a alimentelor. Rafturile din ușă sunt de asemenea bine gândite, oferind spații suplimentare pentru sticle și alte recipiente mai mici.

Un aspect deosebit este sertarul pentru fructe și legume, care menține prospetimea acestora pentru o perioadă îndelungată, datorită tehnologiei LINEARCooling. Acesta este un avantaj major, mai ales pentru cei care preferă să cumpere în cantități mari.

LG GSLV71MCTD dispune și de funcția Super Racire, care este foarte utilă atunci când adaug alimente noi în frigider, ajutând la menținerea unei temperaturi constante.

Alte funcții și tehnologii dedicate acestui compartiment, precum sistemul Total No Frost, contribuie la un proces de întreținere simplificat, eliminând necesitatea dezghețării manuale.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul LG GSLV71MCTD are un volum net de 219 litri, ce se dovedește a fi ideal pentru familia noastră, permițându-ne să stocăm o varietate mare de alimente congelate. Acest spațiu este generos și practic pentru orice familie de dimensiuni medii sau mari.

În ceea ce privește organizarea interioară, congelatorul dispune de patru compartimente, ce oferă o distribuire eficientă a spațiului. Acest lucru facilitează sortarea și accesul la diferite tipuri de alimente congelate.

Un aspect esențial al congelatorului este sistemul său de dezghețare automată, care elimină nevoia de a dezgheța manual. Acesta asigură un nivel constant de eficiență și menține alimentele în condiții optime.

Dacă este activată, funcția Super Congelare accelerează procesul de congelare, foarte util pentru alimentele proaspete care trebuie congelate rapid. Aceasta menține calitatea și prospetimea alimentelor, fiind deosebit de importantă pentru păstrarea nutrienților.

Consumul de Curent

Clasa D

LG GSLV71MCTD aparține clasei energetice D, o clasificare care indică un echilibru bun între eficiență energetică și performanță. Această clasă energetică este considerată economica, ajutând la reducerea costurilor pe termen lung.

Consumul de energie al acestui model este estimat la 280 kWh pe an, un nivel rezonabil pentru un aparat de dimensiunile și capacitățile sale. Factori precum frecvența de deschidere a ușilor și cantitatea de alimente stocate pot influența acest consum.

Un aspect important este și nivelul de zgomot de doar 35 dB. Această valoare indică faptul că LG GSLV71MCTD este extrem de silențios. Un frigider cu un nivel de zgomot sub 40 dB este ideal pentru a nu perturba liniștea locuinței, făcând din acest model o alegere excelentă pentru orice bucătărie modernă.

Funcții și Tehnologii

LG GSLV71MCTD este un aparat frigorific dotat cu multiple tehnologii avansate. Acestea îmbunătățesc nu doar performanța, dar și experiența utilizatorului.

Door Cooling+: Această tehnologie asigură o răcire mai rapidă și mai uniformă în întreg frigiderul. Este deosebit de utilă pentru a menține alimentele proaspete, indiferent de poziția lor în frigider.

LINEARCooling: Reduce fluctuațiile de temperatură, păstrând alimentele proaspete pentru o durată mai lungă de timp. Această funcție este esențială pentru a evita deteriorarea prematură a produselor.

Multi-Air Flow: Distribuie aerul rece în mod egal în întregul frigider, asigurând o temperatură constantă. Aceasta contribuie la păstrarea unei atmosfere ideale pentru toate tipurile de alimente.

Wi-Fi și Aplicația LG ThinQ™: Permite controlul frigiderului de la distanță, oferind comoditate și eficiență. Cu ajutorul acestei tehnologii, pot activa funcții precum „congelarea expres” sau pot primi notificări în cazul în care ușa frigiderului rămâne deschisă.

Aceste tehnologii avansate transformă LG GSLV71MCTD într-un frigider modern și inteligent, care nu doar păstrează alimentele în condiții optime, dar și facilitează o gestionare eficientă a resurselor și o utilizare confortabilă.

Panou Control și Funcții

Monitorizarea consumului de energie aplicatie

Panoul de control al LG GSLV71MCTD este unul modern și intuitiv, oferind opțiuni tactile pentru o utilizare ușoară. Prin acesta, utilizatorii pot regla rapid temperatura, activa diverse funcții și monitoriza starea frigiderului.

Lista funcțiilor disponibile la acest model include:

 • Door Cooling+: Această funcție asigură o răcire rapidă și uniformă a alimentelor, fiind ideală pentru a menține prospetimea acestora.
 • LINEARCooling: Menține o temperatură constantă în frigider, reducând fluctuațiile și păstrând alimentele proaspete pentru mai mult timp.
 • Multi-Air Flow: Distribuie aerul rece uniform, asigurând o temperatură constantă și eficientă în întregul frigider.
 • Conectivitate Wi-Fi și LG ThinQ™: Oferă posibilitatea de a controla frigiderul de la distanță, aducând confort și flexibilitate în utilizare.
 • Semnalare audio pentru ușa deschisă: Este o funcție de siguranță care alertează utilizatorul în cazul în care ușa frigiderului nu este închisă corect.
 • Super Congelare și Super Racire: Aceste funcții accelerează procesul de răcire sau congelare, ideale pentru situațiile în care se adaugă rapid o cantitate mare de alimente proaspete.
 • Modul Vacanță: Reduce consumul de energie atunci când frigiderul nu este utilizat pentru o perioadă îndelungată, contribuind la economisirea energiei.

Daca sunteti fani ai celor de la LG, acestia au multe frigidere dintre care puteti alege. O alternativa din gama side by side este LG GSLV50PZXM. Mai mici, combinele frigorifice ca LG GBP52PYNBN sau LG GBV7280DMB sunt si ele optiuni excelente.

Plusuri LG GSLV71MCTD

 • Capacitate mare de 635 l
 • Design elegant, culoare neagră
 • Tehnologie Door Cooling+
 • Clasa energetică D
 • Control prin aplicația LG ThinQ™
 • Sistem Total No Frost
 • Funcție de Super Congelare
 • Dozator apa

Minusuri

 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Pretul peste medie

Concluzia

Acest frigider side by side se dovedește a fi o opțiune excelentă pentru familii mari sau pentru cei care necesită un spațiu generos de stocare a alimentelor.

Capacitatea sa mare, designul modern, împreună cu tehnologiile avansate precum Door Cooling+ și LINEARCooling, îl fac ideal pentru menținerea prospetimii alimentelor. Pe de altă parte, dimensiunile sale mari și clasa energetică D pot fi considerate dezavantaje pentru anumite gospodării.

LG GSLV71MCTD este potrivit pentru cei care prioritizează spațiul, tehnologia modernă și designul elegant, fiind mai puțin adecvat pentru spații mici sau pentru cei care caută cele mai înalte standarde de eficiență energetică.

Vezi pretul de azi