LG GBP52PYNBN, Combina Frigorifica 384 l, No Frost, Door Cooling, Clasa B, Inox – Pareri si Review

LG GBP52PYNBN, Combina Frigorifica 384 l, No Frost, Door Cooling, Clasa B, Inox - Pareri si Review
Combina frigorifica LG GBP52PYNBN

Product Name: GBP52PYNBN

Product Description: LG GBP52PYNBN este o combina frigorifică de ultimă generație, cu o capacitate totală de 384 l, inclusiv un frigider de 277 l și un congelator de 107 l. Dotat cu tehnologii precum No Frost, Door Cooling, și un compresor Inverter Linear, acest model oferă eficiență energetică și păstrare optimă a alimentelor. Designul său modern în culoare argintie și funcționalitățile avansate, cum ar fi controlul prin Wifi prin ThinQ™, îl fac ideal pentru orice bucătărie contemporană.

Brand: LG

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.7)
 • Pret
  (3.7)
4.3

Review pe scurt

LG GBP52PYNBN se distinge ca o combina frigorifică modernă și eficientă. Avantajele sale semnificative includ un volum generos, un design atrăgător, tehnologii inovatoare precum No Frost și Door Cooling, și un compresor inverter eficient.

Aceste caracteristici îl fac ideal pentru familii mari sau pentru cei care doresc un aparat frigorific de top. Cu toate acestea, clasificarea în clasa energetică B și dimensiunile mari pot reprezenta limitări pentru unii consumatori. În ansamblu, LG GBP52PYNBN este o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație de spațiu generos, eficiență și tehnologie avansată în bucătăria lor.

Pros

 • Volum Net Generos, 384 l
 • Design Elegant, Culoare Argintie
 • Tehnologie No Frost
 • Clasa Energetică B
 • Functia Door Cooling
 • Compresor Inverter Linear
 • Conexiune Wifi prin ThinQ

Vezi pretul de azi

Cons

 • Preț Ridicat datorită Tehnologiilor Avansate

Combina frigorifică LG GBP52PYNBN reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru nevoile de refrigerare ale unei familii. Cu un volum total de 384 de litri, acest model se distinge printr-o serie de funcții inovatoare, precum tehnologia No Frost și Door Cooling. Compresorul său Inverter Linear contribuie la un consum redus de energie, clasificându-l în clasa energetică B.

Combina frigorifica LG GBP52PYNBN
Vezi pretul de azi

Cu un design elegant în culoare inox și dimensiuni generoase, LG GBP52PYNBN este potrivit atât pentru familii numeroase, cât și pentru cei care doresc să stocheze cantități mari de alimente. Menținerea proaspete a alimentelor pentru o perioadă îndelungată este asigurată prin tehnologia NatureFRESH™, iar controlul de la distanță prin ThinQ™ aduce un plus de comoditate.

Această combinație frigorifică este ideală pentru o familie de patru membri, oferind spațiu amplu și funcții avansate pentru o experiență culinară îmbunătățită și un stil de viață modern.

LG GBP52PYNBN: Design si Prima Impresie

Nume
LG GBP52PYNBN
Capacitate frigider
277 l
Capacitate congelator
107 l
Clasa energetica
Clasa B
Nivel sunet
35 dB
Dezghetare
Automata
Functii Importante
Door Cooling, Nature Fresh, Compresor linear inverter, Multi-Flow
Dimensiuni si greutate
59.5 cm x 68.2 cm x 203 cm, 86 Kg
Culoare
Argintiu

Designul combinației frigorifice LG GBP52PYNBN impresionează prin finisajul său elegant în culoare argintie. Panoul de control cu LCD, integrat armonios, conferă un aspect modern și facilitează utilizarea intuitivă. Cu dimensiuni generoase de 203 cm înălțime, acest aparat se încadrează în categoria celor mari, necesitând un spațiu corespunzător în bucătărie. Cu toate acestea, designul său slim și elegant se potrivește armonios în orice decor, fie el clasic sau modern.

LG GBP52PYNBN

Prima impresie la vederea acestui model a fost una de ușurare, având în vedere că găsirea unui frigider care să îndeplinească nevoile unei familii de patru membri nu este întotdeauna simplă. Compartimentarea inteligentă, cu un frigider spațios în partea inferioară și un congelator eficient în partea superioară, maximizează utilizarea spațiului disponibil, făcându-l ideal pentru depozitarea organizată a unei varietăți mari de alimente și băuturi.

Specificatii LG GBP52PYNBN – Pareri

LG GBP52PYNBN se remarcă prin specificațiile sale care îmbină tehnologia avansată cu eficiența. Volumul net total de 384 de litri oferă spațiu amplu pentru nevoile de depozitare ale unei familii.

Clasa energetică B și nivelul de zgomot de doar 35 dB indică un consum redus de energie și o funcționare silențioasă. Printre caracteristicile sale cheie se numără tehnologiile Door Cooling și NatureFRESH™, care asigură o răcire uniformă și mențin alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Compresorul Inverter Linear reduce fluctuațiile de temperatură, conservând astfel gustul și aspectul produselor. În plus, sistemul de răcire Full No Frost atât în frigider cât și în congelator, elimină necesitatea dezghețării manuale, oferind un confort sporit în utilizare.

Capacitatea de răspuns rapid și ajustarea temperaturii cu FRESHConverter™ pentru diferite tipuri de alimente este un alt atu al acestui aparat.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate si Organizare

Volumul net al compartimentului frigiderului este de 277 de litri, suficient pentru a satisface cerințele de depozitare ale unei familii medii. În experiența mea, această capacitate s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă pentru nevoile celor patru membri ai familiei mele.

Interiorul frigiderului este bine organizat, cu patru rafturi din sticlă securizată și patru rafturi pe ușă, permitând o aranjare eficientă a alimentelor.

Sistemul de dezghetare automată și materialul rafturilor contribuie la menținerea curățeniei și ușurinței în utilizare. Sertarul special pentru fructe și legume, dotat cu tehnologii de menținere a prospetimii, este un plus valoros.

Funcția de Super Racire accelerează procesul de răcire, ideală pentru produsele proaspete aduse din magazin, iar celelalte tehnologii, cum ar fi Multi-Flow, asigură o distribuție uniformă a frigului în interiorul compartimentului.

Congelatorul: Capacitate si Functii Aditionale

Congelatorul LG GBP52PYNBN, cu un volum net de 107 litri, este perfect dimensionat pentru a satisface nevoile de înghețare ale unei familii. Acest spațiu se dovedește a fi ideal pentru stocarea pe termen lung a alimentelor congelate, oferind suficient loc pentru varietăți extinse de produse.

Interiorul congelatorului este bine organizat, cu trei compartimente, inclusiv un compartiment Big Box pentru articole de dimensiuni mari. Acest design facilitează accesul și aranjarea eficientă a alimentelor. Sistemul de dezghetare automată asigură menținerea unei eficiențe constante, eliminând nevoia de intervenții manuale.

Un aspect important este funcția de Congelare Rapidă, care îngheață alimentele mai repede, păstrându-le proaspete și nutritive. De asemenea, autonomia fără curent de 9 ore aduce liniștea sufletească în cazul întreruperilor neașteptate ale alimentării cu energie electrică.

Consumul de Curent

Clasa B LG GBP52PYNBN

LG GBP52PYNBN se remarcă prin eficiența sa energetică, fiind clasificat în clasa B. Aceasta indică un consum redus de energie, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ, mai ales în contextul creșterii prețurilor la energie. Consumul anual de energie al acestui model este de 137 kWh, demonstrând eficiența sa în utilizarea resurselor energetice.

Un aspect crucial este influența stilului de utilizare asupra consumului de energie. De exemplu, deschiderea frecventă a ușilor și supraîncărcarea frigiderului pot crește consumul de energie.

Totuși, funcții precum Inverter Linear Compressor contribuie la eficiența energetică prin adaptarea la diferite nivele de răcire, în funcție de necesități, reducând astfel consumul de energie.

Nivelul de zgomot al LG GBP52PYNBN este de 35 dB, ceea ce îl clasifică în categoria aparatelor silențioase. Aceasta este o caracteristică importantă, în special pentru bucătăriile deschise sau spațiile de locuit integrate, unde zgomotul constant poate fi deranjant. Un nivel de zgomot sub 40 dB este considerat liniștit și nu perturbă ambianța locuinței.

Functii si Tehnologii

Combina frigorifică LG GBP52PYNBN include o serie de tehnologii avansate, adaptate nevoilor moderne.

Door Cooling: Această funcție oferă o răcire cu până la 32% mai rapidă și mai uniformă. Este esențială pentru menținerea prospetimii alimentelor depozitate pe rafturile ușii.

NatureFRESH™: Această tehnologie asigură păstrarea proaspete a alimentelor, contribuind la o experiență culinară îmbunătățită. Prin răcire uniformă și control precis al temperaturii, alimentele își păstrează gustul și aspectul pentru o perioadă mai îndelungată.

Compresorul Inverter Linear: Reduce fluctuațiile de temperatură, oferind astfel o conservare mai bună a alimentelor și un consum energetic redus. Este o tehnologie cheie pentru eficiența energetică a acestui model.

FRESHConverter™: Această funcție permite ajustarea temperaturii în funcție de tipul de alimente – fie carne, pește, sau legume – asigurând condiții optime de păstrare.

Multi-Flow: Asigură distribuția uniformă a aerului rece în interiorul frigiderului, contribuind la menținerea unei temperaturi constante în toate compartimentele.

Panou Control si Functii

Combina frigorifică LG GBP52PYNBN este echipată cu un panou de control LCD ușor de utilizat, care permite reglarea rapidă a temperaturilor și accesul la diferite funcții. Acest tip de panou oferă o interfață intuitivă, făcând ajustarea setărilor frigiderului un proces simplu și eficient.

Printre funcțiile disponibile, se numără:

Blocare Acces Copii: O caracteristică de siguranță importantă, care previne modificările neintenționate ale setărilor frigiderului de către copii.

Usi Reversibile: Această funcție oferă flexibilitate în instalare, permitând ca ușile să fie montate pentru a se deschide în direcția dorită, în funcție de configurația bucătăriei.

Congelare Rapida: Această funcție accelerează procesul de congelare a alimentelor proaspete, păstrându-le calitățile nutritive și gustul.

Racire Rapida: Similar cu congelarea rapidă, această funcție reduce rapid temperatura în compartimentul frigiderului, ideală pentru răcirea băuturilor sau a alimentelor proaspete.

FRESH Converter: Ajustează temperatura compartimentului în funcție de tipul de alimente depozitate, fie că sunt carne, pește sau legume.

Semnalare Audio pentru Usa Deschisa: O funcție de siguranță care alertează utilizatorul dacă ușa frigiderului rămâne deschisă pentru o perioadă prelungită, prevenind astfel risipa de energie și deteriorarea alimentelor.

Printre multe alte frigorifice LG de pe piata, sunt cateva pe care le-am analizat si vi le recomandam. Cateva din ele sunt LG GBV7280DMB, LG GSLV50PZXM si LG GSLV71PZTE (side by side). Un alt side by side recomandat este LG GSLV71MCTD.

Plusuri LG GBP52PYNBN

 • Volum Net Generos, 384 l
 • Design Elegant, Culoare Argintie
 • Tehnologie No Frost
 • Clasa Energetică B
 • Functia Door Cooling
 • Compresor Inverter Linear
 • Conexiune Wifi prin ThinQ

Minusuri

 • Preț Ridicat datorită Tehnologiilor Avansate

Concluzia

LG GBP52PYNBN se distinge ca o combina frigorifică modernă și eficientă. Avantajele sale semnificative includ un volum generos, un design atrăgător, tehnologii inovatoare precum No Frost și Door Cooling, și un compresor inverter eficient.

Aceste caracteristici îl fac ideal pentru familii mari sau pentru cei care doresc un aparat frigorific de top. Cu toate acestea, clasificarea în clasa energetică B și dimensiunile mari pot reprezenta limitări pentru unii consumatori. În ansamblu, LG GBP52PYNBN este o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație de spațiu generos, eficiență și tehnologie avansată în bucătăria lor.

Vezi pretul de azi