Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF, Combina Frigorifica de 390 l, No Frost, Clasa C, WiFI & AI Energy, Dark Inox – Pareri si Review

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF, Combina Frigorifica de 390 l, No Frost, Clasa C, WiFI & AI Energy, Dark Inox - Pareri si Review
Samsung Bespoke RB38C676CB1 EF

Product Name: RB38C676CB1/EF

Product Description: Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF este o combina frigorifică de ultimă generație, oferind o capacitate impresionantă de 390 litri, ideală pentru familii moderne. Echipat cu tehnologia No Frost, acest frigider asigură o răcire uniformă și previne formarea gheții, făcând decongelarea o preocupare a trecutului. Clasa energetică C și tehnologia All-Around Cooling îmbunătățesc eficiența energetică, în timp ce conectivitatea WiFi & AI Energy oferă control inteligent și economii de energie.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Tehnologie si functii
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.4)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF este un frigider ideal pentru familii moderne de dimensiuni medii. Capacitatea generoasă de 390 litri îl face perfect pentru depozitarea unui volum mare de alimente, în timp ce tehnologiile precum No Frost și All-Around Cooling asigură o păstrare eficientă și durabilă a produselor. Conectivitatea WiFi și AI Energy adaugă un plus de conveniență și control energetic. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un frigider spațios, eficient și cu un design modern.

Pros

 • Capacitate generoasă, 390 litri
 • Design elegant, Dark Inox
 • Tehnologie No Frost
 • Clasa energetică C
 • Sistem All-Around Cooling
 • Conectivitate WiFi și AI Energy
 • Funcții de răcire și congelare rapidă

Vezi pretul de azi

Cons

 • Inaltimea de 203, pentru cei mici de statura
 • Pretul poate fi ridicat pentru unele bugete, desi este un model Premium si merita

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF redefinește standardul frigiderelor moderne. Cu o capacitate generoasă de 390 litri și tehnologia No Frost, acest aparat frigorific este proiectat pentru eficiență și comoditate. Clasa energetică C asigură un consum redus, iar funcțiile sale inteligente, precum WiFi & AI Energy, adaugă un plus de valoare.

Samsung Bespoke RB38C676CB1 EF
Vezi pretul de azi

Perfect pentru familii de 3-4 persoane, Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF se integrează armonios în orice bucătărie datorită designului său sofisticat în culoarea Dark Inox. Din experiența mea personală, acest frigider nu numai că a satisfăcut nevoile familiei mele, dar a adăugat și un element estetic remarcabil în bucătăria noastră.

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF
Capacitate frigider
276 litri, ideal pentru familii de 3-4 persoane
Capacitate congelator
114 litri
Clasa energetica
Clasa C
Nivel sunet
35 dB – surprinzător de silențios
Dezghetare
No Frost, atât la frigider cât și la congelator
Functii Importante
Smart Control, AI Energy, All-Around Cooling, Optimal Fresh+
Dimensiuni și greutate
203 cm înălțime, 59.5 cm lățime, 65.8 cm adâncime, 71 Kg
Culoare
Dark Inox

Designul Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF este o combinație perfectă de funcționalitate și estetică. Culoarea Dark Inox și liniile sale elegante se potrivesc de minune într-o bucătărie modernă. Panoul său de control ascuns și raftul plat pentru vin subliniază un interior minimalist și sofisticat.

Dimensiunile generoase ale acestui model, cu o înălțime de 203 cm și o adâncime standard de 600 mm, îl fac potrivit atât pentru bucătării spațioase, cât și pentru cele mai compacte. Am apreciat în mod special faptul că, deși este un model de dimensiuni mari, nu a necesitat un spațiu suplimentar pentru instalare, integrându-se perfect cu dulapurile existente.

Prima mea impresie a fost una de uimire. Aspectul său premium, combinația de frigider și congelator, împreună cu compartimentarea inteligentă, au făcut ca Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF să fie nu doar un simplu electrocasnic, ci un element central în bucătăria mea. Rafturile frigiderului sunt dispuse eficient, oferind acces ușor și organizare optimă, iar congelatorul, situat în partea de jos, este surprinzător de spațios.

Specificatii Samsung RB38C676CB1/EF – Pareri

Samsung Bespoke RB38C676CB1 EF combina frigorifica

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF impresionează prin combinația de specificații avansate și ușurința de utilizare. Capacitatea totală de 390 litri îl face ideal pentru o familie medie, oferind spațiu suficient atât în compartimentul frigiderului, cât și în cel al congelatorului. Clasa energetică C este un echilibru perfect între performanță și eficiență, iar nivelul de zgomot de doar 35 dB îl face aproape imperceptibil în funcționare.

În calitate de utilizator, am apreciat în mod deosebit tehnologiile inovatoare precum No Frost, care elimină nevoia de dezghețare manuală, și All-Around Cooling, asigurând o temperatură constantă în tot frigiderul. Tehnologia Optimal Fresh+ menține prospetimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată, ceea ce este esențial într-o gospodărie aglomerată.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al frigiderului este de 276 litri, adecvat pentru necesitățile unei familii de 3-4 persoane. În experiența mea, acest spațiu a fost mai mult decât suficient pentru a stoca alimentele esențiale, fără a fi aglomerat.

Frigiderul Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF vine cu un sistem de dezghetare automată, eliminând nevoia de întreținere manuală. Interiorul este bine organizat, cu patru rafturi din sticlă securizată și patru compartimente pe ușă, oferind flexibilitate maximă în aranjarea produselor.

Un detaliu deosebit este sertarul pentru fructe și legume, dotat cu tehnologia Optimal Fresh+. Aceasta permite păstrarea alimentelor la o prospetime crescută pentru perioade mai lungi, comparativ cu sertarele obișnuite. Am constatat că acest lucru a redus semnificativ risipa de alimente în gospodăria mea.

Frigiderul include și funcția de Super Răcire, perfectă pentru momentele în care trebuie să răcesc rapid băuturi sau produse proaspăt achiziționate. Am observat că această funcție menține temperatura interioară stabilă, chiar și când deschid ușa frigiderului frecvent.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF are un volum net de 114 litri. Acesta este ideal pentru a stoca alimente congelate pentru o familie, oferind spațiu suficient pentru nevoile zilnice și pentru pregătirea în avans a meselor.

Interiorul congelatorului este bine organizat, cu trei compartimente care facilitează accesul și aranjarea produselor. Această organizare permite o vizibilitate și accesibilitate excelente, ceea ce este esențial pentru o utilizare eficientă a spațiului.

Un aspect remarcabil este sistemul de dezghețare automată No Frost. Acesta nu numai că previne formarea gheții și înghețarea nedorită a alimentelor, dar și menține o temperatură constantă, esențială pentru păstrarea calității produselor congelate.

Funcția de Super Congelare este un alt avantaj. Aceasta accelerează procesul de congelare, asigurând că alimentele sunt congelate rapid și eficient, păstrându-le astfel proprietățile nutritive și gustul.

În caz de întrerupere a alimentării cu energie, congelatorul Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF are o autonomie de 9 ore. Aceasta oferă liniște sufletească, știind că alimentele vor rămâne congelate și în condiții sigure pentru o perioadă îndelungată.

Consumul de Curent

Clasa C
Clasa C

Clasa energetică C a modelului Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF indică o eficiență energetică bună. Aceasta înseamnă că frigiderul consumă mai puțină energie, reducând costurile facturilor de electricitate și impactul asupra mediului. În uzul meu zilnic, am observat că acest frigider nu încarcă excesiv factura de electricitate, chiar și cu utilizarea frecventă.

Consumul anual de energie este estimat la 169 kWh. Este important de menționat că acest consum poate varia în funcție de cât de des se deschide frigiderul și de condițiile ambientale din bucătărie.

Nivelul de zgomot al frigiderului este de 35 dB, făcându-l extrem de silențios. Acest lucru este esențial într-o casă aglomerată sau într-un spațiu deschis, unde zgomotul constant poate fi deranjant. Personal, am fost impresionat de cât de silențios funcționează acest frigider, devenind aproape imperceptibil în viața de zi cu zi.

Functii si tehnologii

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF se distinge printr-o serie de tehnologii avansate. Acestea îmbunătățesc nu doar eficiența energetică, ci și experiența generală de utilizare.

No Frost: Această tehnologie previne acumularea de gheață, menținând o temperatură constantă. Este foarte utilă, deoarece elimină necesitatea dezghețării manuale, un proces adesea anevoios și consumator de timp.

Digital Inverter: Această tehnologie ajustează viteza compresorului în funcție de necesitățile de răcire, ceea ce duce la un consum redus de energie și un nivel de zgomot scăzut. Am observat că frigiderul rămâne eficient și silențios, indiferent de cât de plin este.

All-Around Cooling: Sistemul asigură o răcire uniformă în întregul frigider, menținând alimentele proaspete pentru perioade mai lungi. Am constatat că acest sistem ajută la păstrarea constantă a temperaturii, indiferent de cât de des deschid ușa.

Optimal Fresh+: Permite păstrarea alimentelor la temperaturi diferite în același sertar. Partea stângă este ideală pentru carne și pește, menținându-le proaspete pentru mai mult timp, în timp ce partea dreaptă este perfectă pentru fructe și legume. Această flexibilitate este ideală pentru o gospodărie cu diverse nevoi de depozitare.

SmartThings AI

AI Energy și WiFi: Aceste tehnologii permit monitorizarea și controlul frigiderului de la distanță, oferind recomandări pentru economisirea energiei. Am găsit aceste funcții extrem de utile pentru a menține un control asupra consumului, fără a compromite performanța frigiderului.

Panou Control si Functii

Panoul de control al Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF este intuitiv și ușor de folosit. Este un panou electronic, ascuns, care menține designul minimalist al frigiderului. De la acest panou, am putut regla cu ușurință temperaturile pentru frigider și congelator și am activat diverse funcții.

Funcțiile disponibile includ:

 • Congelare rapidă: Această funcție accelerează procesul de congelare, fiind utilă atunci când adaug alimente noi în congelator. În experiența mea, acest lucru a ajutat la păstrarea calității și a gustului alimentelor congelate.
 • Răcire rapidă: Similar cu congelarea rapidă, răcirea rapidă reduce timpul necesar pentru a răci alimentele proaspete sau băuturile. Este perfectă pentru pregătirile de ultim moment sau când revin de la cumpărături cu produse care necesită răcire imediată.
 • Semnalare audio pentru ușa deschisă: Această funcție este esențială pentru prevenirea pierderii de frig și a creșterii consumului de energie. Semnalul audio m-a ajutat să evit situațiile în care ușa frigiderului a rămas deschisă accidental.
 • Lumină interioară LED: Iluminarea interioară este eficientă și oferă o vizibilitate excelentă, făcând mai ușor de găsit produsele în frigider, chiar și pe timp de noapte.

De asemenea, frigiderul include moduri speciale, cum ar fi modul Vacanță, care menține frigiderul la o temperatură optimă în perioadele în care casa este goală, contribuind la economisirea energiei.

Venind de la un producator ca Samsung, erau toate sansele ca aceasta combina frigorifica sa fie plina de tehnologie. Acest lucru se vede si la alte modele de la ei, combine precum Samsung RB38C607AB1/EF sau Samsung RB38C607AS9/EF. Samsung RB38C600CB1/EF este si ea o optiune excelenta. Ceva mai ieftina ar fi Samsung RB38C6B1DCE/EF, dar si eficienta energetica scade.

Plusuri Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF

 • Capacitate generoasă, 390 litri
 • Design elegant, Dark Inox
 • Tehnologie No Frost
 • Clasa energetică C
 • Sistem All-Around Cooling
 • Conectivitate WiFi și AI Energy
 • Funcții de răcire și congelare rapidă

Minusuri

 • Inaltimea de 203, pentru cei mici de statura
 • Pretul poate fi ridicat pentru unele bugete, desi este un model Premium si merita

Concluzia

Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF este un frigider ideal pentru familii moderne de dimensiuni medii. Capacitatea generoasă de 390 litri îl face perfect pentru depozitarea unui volum mare de alimente, în timp ce tehnologiile precum No Frost și All-Around Cooling asigură o păstrare eficientă și durabilă a produselor. Conectivitatea WiFi și AI Energy adaugă un plus de conveniență și control energetic. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un frigider spațios, eficient și cu un design modern.

Vezi pretul de azi PC Garage Badabum

Manual de utilizare