Samsung RB38C6B1DCE/EF, Bespoke, Combina Frigorifica 390 l, Clasa D, Total No Frost, WiFi, AI Energy, Bej – Pareri si Review

Samsung RB38C6B1DCE/EF, Bespoke, Combina Frigorifica 390 l, Clasa D, Total No Frost, WiFi, AI Energy, Bej - Pareri si Review
Combina frigorifica Samsung RB38C6B1DCE EF Bespoke

Product Name: RB38C6B1DCE/EF

Product Description: Samsung RB38C6B1DCE/EF este o combina frigorifică cu capacitatea totală de 390 litri, integrând tehnologii moderne precum Total No Frost și All-Around Cooling. Echipată cu un compresor Digital Inverter și funcții precum WiFi și AI Energy, oferă o eficiență energetică și o gestionare inteligentă a consumului. Designul său elegant în culoare bej și dimensiunile de 203 cm înălțime se potrivesc perfect în orice bucătărie modernă.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (3.8)
4.3

Review pe scurt

Luând în considerare specificațiile, funcțiile și experiența de utilizare, Samsung RB38C6B1DCE/EF se distinge ca fiind un frigider de top. Avantajele sale, precum capacitatea mare, designul elegant și tehnologiile inovatoare precum No Frost și All-Around Cooling, îl fac ideal pentru familii mari sau pentru cei care doresc un aparat fiabil și performant. Chiar dacă clasa energetică D nu este cea mai eficientă și dimensiunile sale impun necesitatea unui spațiu generos de instalare, beneficiile pe care le aduce sunt considerabile. Este un frigider care îmbină eleganța cu funcționalitatea, oferind o soluție optimă pentru păstrarea alimentelor în condiții ideale. Ideal pentru cei care caută un frigider spațios, cu funcții avansate și design modern.

Pros

 • Capacitate mare de 390 l
 • Design elegant, culoare bej
 • Tehnologie No Frost
 • Funcții avansate: AI Energy, WiFi
 • Răcire uniformă All-Around Cooling
 • Silentios, doar 35 dB

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică D, nu cea mai eficientă
 • Greutate mare, 78 Kg

Combina frigorifica Samsung RB38C6B1DCE/EF redefinește standardele de stocare a alimentelor. Cu o capacitate generoasă de 390 litri, este ideală pentru familiile mari sau pentru cei pasionați de gătit care au nevoie de mult spațiu de stocare.

Combina frigorifica Samsung RB38C6B1DCE EF Bespoke
Vezi pretul de azi

Producătorul sud-coreean Samsung este renumit pentru inovații tehnologice și design sofisticat, iar acest model nu face excepție. Adaugă un plus de stil oricărei bucătării, oferind în același timp funcții avansate, precum Total No Frost și compresorul Digital Inverter. Este o alegere perfectă pentru cei care caută un frigider fiabil, spațios și elegant.

Samsung RB38C6B1DCE/EF: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Samsung RB38C6B1DCE/EF
Capacitate frigider
276 litri, ideal pentru familii mari
Capacitate congelator
114 litri
Clasa energetica
Clasa D
Nivel sunet
35 dB, extrem de silențios
Dezghetare
No Frost, atât pentru frigider cât și congelator
Functii Importante
All-Around Cooling, Optimal Fresh+, Metal Cooling, AI Energy
Dimensiuni și greutate
203 cm înălțime, 59.5 cm lățime, 65.8 cm adâncime, 78 kg
Culoare
Bej

Designul Samsung RB38C6B1DCE/EF impresionează prin eleganță și simplitate. Culoarea bej se potrivește în orice stil de bucătărie, adăugând un aspect modern și curat. Cu un panou de control intuitiv, accesibil și ușor de utilizat, acest model combină frumusețea cu funcționalitatea.

În ceea ce privește dimensiunile, acest frigider este suficient de mare pentru a satisface nevoile unei familii numeroase, fără a fi prea voluminos. Cu tehnologia SpaceMax™, oferă o capacitate mare de stocare într-un spațiu compact.

Prima impresie a fost una de ușurință în utilizare. Compartimentele bine organizate, cu sistemul de racire All-Around Cooling și sertarul Optimal Fresh+, fac din acest frigider un ajutor de nădejde în bucătărie. De asemenea, placa Metal Cooling menține temperatura constantă, chiar și cu deschideri frecvente ale ușii.

Specificatii Samsung RB38C6B1DCE/EF – Pareri

Samsung RB38C6B1DCE EF Bespoke

Samsung RB38C6B1DCE/EF se remarcă prin specificații de top. Cu un volum net total de 390 litri, este suficient de spațios pentru a satisface nevoile unei familii mari. Clasa energetică D garantează eficiență energetică ridicată, în timp ce nivelul de zgomot de doar 35 dB face din acest frigider unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață.

Frigiderul integrează tehnologii de ultimă oră, precum No Frost pentru o dezghetare eficientă și All-Around Cooling pentru o răcire uniformă. Tehnologia SpaceMax™ maximizează spațiul interior, menținând dimensiunile exterioare compacte. Optimal Fresh+ și Humidity Fresh+ sunt inovații menite să păstreze alimentele proaspete mai mult timp, optimizând condițiile de depozitare.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Compartimentul frigiderului al Samsung RB38C6B1DCE/EF are un volum net de 276 litri, ideal pentru a satisface nevoile unei familii mari. Pentru familia mea de patru persoane, capacitatea acestui frigider s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă.

Organizarea interiorului este unul dintre punctele forte ale acestui model. Dispune de patru rafturi din sticlă securizată, ușor de curățat și de ajustat, oferind flexibilitate în organizarea spațiului. Rafturile de pe ușă sunt încăpătoare, perfecte pentru stocarea sticlelor mari sau a altor produse voluminoase.

Sertarul pentru fructe și legume vine cu sistemul Humidity Fresh+, care permite reglarea umidității, astfel încât fructele și legumele să-și păstreze prospețimea pentru o perioadă mai lungă. Am apreciat modul în care acest sertar păstrează legumele crocante și fructele suculente.

Un alt aspect remarcabil este funcția de Super Răcire. Aceasta ajută la răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate, menținând în același timp o temperatură constantă în interiorul frigiderului.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Samsung RB38C6B1DCE/EF oferă un volum net de 114 litri, o capacitate generoasă pentru o familie. Este ideal pentru stocarea alimentelor pe termen lung, fiind un aliat de nădejde în păstrarea alimentelor congelate.

Organizarea interioară este eficientă, cu trei compartimente bine dimensionate. Acest lucru facilitează segregarea și accesul ușor la diverse categorii de alimente congelate.

Un aspect important este sistemul de dezghetare automată. Acesta elimină nevoia decongelării manuale, economisind timp și efort. Tehnologia No Frost asigură o circulație uniformă a aerului, prevenind formarea gheții și menținând o temperatură constantă.

Funcția de Super Congelare este un alt atu. Aceasta accelerează procesul de congelare al alimentelor proaspete, păstrându-le calitățile nutritive și gustul.

În final, un aspect demn de menționat este autonomia fără curent de 9 ore. Acest lucru asigură menținerea temperaturii și protejează alimentele în cazul unei întreruperi de energie electrică.

Consumul de Curent

Clasa D

Samsung RB38C6B1DCE/EF se încadrează în clasa energetică D, o clasă care asigură un echilibru între eficiența energetică și performanță. Este important de menționat că acest frigider este economic în ceea ce privește consumul de energie, având un consum anual estimat de 211 kWh.

Factorii care influențează consumul de energie includ frecvența deschiderilor ușii, cantitatea de alimente stocate și setările de temperatură. Tehnologiile inovatoare precum AI Energy și compresorul Digital Inverter contribuie la optimizarea consumului de energie, ajustându-se în funcție de necesitățile de utilizare.

Nivelul de zgomot este un alt aspect demn de luat în considerare. Cu un nivel de doar 35 dB, acest frigider se încadrează în categoria celor foarte silențioase. Aceasta este o caracteristică apreciată, mai ales în cazul bucătăriilor deschise sau în apartamentele cu spații deschise, unde zgomotul aparatelor poate fi deranjant.

Functii și Tehnologii

Samsung RB38C6B1DCE/EF se distinge prin tehnologiile sale avansate. Începem cu No Frost, o tehnologie esențială care previne formarea de gheață și reduce nevoia de dezghețare manuală. Aceasta menține o temperatură constantă în întreg frigiderul, păstrând alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Digital Inverter: Acest compresor ajustează puterea în funcție de necesitățile de răcire, ceea ce duce la un consum de energie mai mic, un zgomot redus și o durabilitate sporită a frigiderului.

All-Around Cooling: Este o tehnologie care asigură o răcire uniformă în tot frigiderul, menținând fiecare raft la temperatura optimă, pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp.

Optimal Fresh+: Acest sertar oferă flexibilitate în păstrarea alimentelor, cu zone de temperatură diferite pentru păstrarea optimă a cărnii, peștelui și a produselor proaspete.

AI Energy: Această funcție utilizează inteligența artificială pentru a analiza obiceiurile de utilizare și a optimiza consumul de energie, oferind recomandări pentru economisirea energiei.

WiFi: Permite monitorizarea și controlul frigiderului de la distanță, adăugând un plus de comoditate și eficiență.

Panou Control și Funcții

Primul aspect de remarcat la Samsung RB38C6B1DCE/EF este panoul său de control intuitiv. Acesta oferă acces ușor la diverse funcții ale frigiderului, permițând ajustarea temperaturii și activarea diferitelor moduri într-un mod simplu și eficient.

Printre funcțiile disponibile, se numără:

 • Usi reversibile: Permite schimbarea direcției de deschidere a ușilor, oferind flexibilitate în amplasarea frigiderului în bucătărie.
 • Lumina interioara LED: Asigură o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, fiind în același timp mai eficientă din punct de vedere energetic.
 • Congelare rapida: Această funcție accelerează procesul de congelare al alimentelor proaspete, păstrându-le calitățile nutritive.
 • Racire rapida: Ajută la răcirea rapidă a alimentelor și băuturilor, fiind ideală după sesiunile de cumpărături sau în prepararea rapidă a băuturilor răcoritoare.

Fiecare dintre aceste funcții aduce un plus de comoditate și eficiență, simplificând utilizarea frigiderului și îmbunătățind experiența utilizatorului.

În ceea ce privește programele aparatului, acestea includ Modul vacanță, ideal pentru perioadele în care suntem plecați de acasă, și Congelare rapidă, perfect pentru pregătirea rapidă a gheții sau congelarea eficientă a alimentelor.

Samsung este un producator mare de aparate frigorifice, printre altele. Cateva din frigiderele despre care am discutat in ultima vreme sunt Samsung RB38C600CB1/EF sau Samsung Bespoke RB38C676CB1/EF. Un alt model de mare efect este Samsung RB38C7B6B22/EF, cu sticla neagra pe usa. N-as neglija nici aparatele side by side, un exemplu fiind Samsung RF50C510ES9/EO.

Plusuri Samsung RB38C6B1DCE/EF

 • Capacitate mare de 390 l
 • Design elegant, culoare bej
 • Tehnologie No Frost
 • Funcții avansate: AI Energy, WiFi
 • Răcire uniformă All-Around Cooling
 • Silentios, doar 35 dB

Minusuri

 • Clasa energetică D, nu cea mai eficientă
 • Greutate mare, 78 Kg

Concluzia

Luând în considerare specificațiile, funcțiile și experiența de utilizare, Samsung RB38C6B1DCE/EF se distinge ca fiind un frigider de top. Avantajele sale, precum capacitatea mare, designul elegant și tehnologiile inovatoare precum No Frost și All-Around Cooling, îl fac ideal pentru familii mari sau pentru cei care doresc un aparat fiabil și performant. Chiar dacă clasa energetică D nu este cea mai eficientă și dimensiunile sale impun necesitatea unui spațiu generos de instalare, beneficiile pe care le aduce sunt considerabile. Este un frigider care îmbină eleganța cu funcționalitatea, oferind o soluție optimă pentru păstrarea alimentelor în condiții ideale. Ideal pentru cei care caută un frigider spațios, cu funcții avansate și design modern.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare