Bosch MC812W620, Robot de Bucatarie, Puternic la 1100 W, Bol Incapator de 3.9 l, cu Selector de Viteza si 50 Functii

Bosch MC812W620
 • Design
  (4.7)
 • Functii si accesorii
  (4.9)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Bosch MC812W620 se va descurca foarte bine in mai orice situatie, si este un robot de bucatarie ce este recomandat pentru familii medii spre mari, capacitatea bolului nefiind la fel de generoasa ca la alte modele mai scumpe.

Vezi pretul de azi Altex

Un ajutor de nadejde in orice bucatarie unde se gateste zilnic, un robot de bucatarie avansat poate sa ne salveze in multe situatii, reducand timpul si efortul necesar pentru a prepara mancarea pentru un numar mai mare de oameni in acelasi timp. Desi mai toti visam la un robot de bucatarie profesional, exista si variante mai accesibile pe piata, care vor deservi nevoile unui utilizator obisnuit fara probleme. In acest caz, ma refer la robotul de bucatarie Bosch MC812W620, un model foarte puternic, cu o capacitate suficient de mare pentru majoritatea utilizatorilor.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Bosch MC812W620Primul lucru care iese in evidenta la modelul Bosch MC812W620, este puterea sa, de 1100 W. Va procesa fara probleme orice tip de ingrediente, chiar si cele mai tari, mixand rapid orice compozitie. Modelul este dotat cu un selector de viteza variabil, ce va permite sa ii setati puterea la nivelul dorit. Bineinteles, are si optiunea Pulse, pentru un plus de putere atunci cand este necesar. In timpul functionarii, atinge o viteza de pana la 15,000 RPM.

Ca si dotari, Bosch MC812W620 vine cu un bol principal de 3.9 l, care este de capacitate medie in aceasta categorie. In mod clar, se putea si mai bine din acest punct de vedere, dar robotul are o capacitate suficienta pentru a deservi o familie de marime medie, fara probleme. Mai are si un blender de 1.5 l, acesta din urma fiind de dimensiuni standard pentru un astfel de aparat.

Piese si accesorii incluse

Bosch MC812W620 vine cu mai multe accesorii folositoare. Mai jos, aveti continutul pachetului:

• Robot de bucatarie, cu bol de 3.9 l
• Blender 1.5 l
• Disc pentru taiere
• Disc pentru razuire
• Accesoriu framantare
• Tel
• Storcator citrice
• Suport pentru discuri
• Impingator alimente

Plusurile robotului de bucatarie Bosch MC812W620

Bosch MC812W620 2+ Calitatea Bosch: unul din marile plusuri ale acestui aparat, faptul ca vine de la un producator renumit pentru calitatea produselor, iar performantele de pe hartie sunt si cele primite.

+ Model foarte puternic, de 1100 W: se descurca foarte bine atunci cand vine vorba de procesare a alimentelor mai dificile, fiind puternic. Duce pana la 15,000 RPM.

+ Controlul usor al vitezei, selector variabil + Pulse: nu este cu trepte, puteti selecta viteza dorita gradual.

+ Accesorii folositoare: de la framantare, la taiere, razuire, mixare oua, zdrobire gheata sau stoarcere de citrice, poate indeplini multe functii.

+ Bol de 3.9 l: desi nu este printre cele mai mari boluri de la un robot de bucatarie, se descurca foarte bine in majoritatea situatiilor.

+ Blender de 1.5 l: aveti si optiunea de a face smoothies sau sucuri delicioase de fructe.

+ Lama Supercut: taie foarte eficient, fiind o lama zimtata, ce are suprafata mare de taiere.

Minusuri

– Pretul poate fi usor ridicat: in functie si de reducerile oferite, poate fi usor scump, in functie si de bugetul care il aveti la dispozitie pentru aceasta achizitie.

Concluzia

Bosch MC812W620 se va descurca foarte bine in mai orice situatie, si este un robot de bucatarie ce este recomandat pentru familii medii spre mari, capacitatea bolului nefiind la fel de generoasa ca la alte modele mai scumpe.

Vezi pretul de azi Altex

Google Analytics Alternative