Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2500 RE: Nu mai cere ajutorul vecinului

Bosch PBH 2500 RE
  • Putere
    (4.5)
  • Viteza
    (4.5)
  • Pret
    (4.4)
4.5

Review pe scurt

Pentru cei dintre voi care preferati sa faceti lucrurile singuri, fara sa apelati la ajutorul cunostintelor si vecinilor, ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2500 RE pare a fi exact ceea ce aveti nevoie. Iar de un real folos in alegerea acestuia vor fi atat specificatiile tehnice, cat si pretul foarte avantajos.

detaliiprodus1

De ce de fiecare data cand ai ceva de munca sau vrei sa modifici anumite lucruri in locuinta ta se iveste nevoia de a apela la cineva pentru scule sau unelte de care ai nevoie? Acest lucru este un adevarat inconvenient mai ales ca exista riscul ca aceste unelte sa se defecteze exact atunci dar mai ales ca depinzi de vointa de a le imprumuta sau nu. Depasirea acestui moment se poate face foarte usor prin achizitia unor unelte care sa va ajute in planurile pe care le aveti si in lucrarile ce trebuie facute in gospodarie. Printre aceste unelte se gaseste si un ciocan rotopercutor, iar Bosch PBH 2500 RE este un model care va poate ajuta fie ca vorbim despre realizarea unor gauri in beton sau despre daltuire.Bosch-PBH-2500-RE

Cine a avut de modificat sau de renovat in totalitate un apartament cunoste nevoia de a da jos anumite materiale cu care peretii au fost incarcati sau chiar de a gauri sau decupa un perete iar acest ciocan rortopercutor este un ajutor de nadejde pentru aceste activitati. Modul de prezentare nu este unul foarte extravagant ci este unul clasic Bosch cu o combinatie de verde si negru, dar nu cred ca acest lucru este cel mai important. Pe partea exterioara a acestui model avem prezente cateva elemente care pe langa design tin si de controlul functional al acestuia si primul ar fi manerul Softgrip ce permite prinderea ferma si utilizarea intr-un mod sigur de fiecare data a ciocanului si care continua cu cablul de alimentare. Este prevazut cu un orificiu pentru atarnarea acestei unele dar si comutatorul cu buton. Mai in fata ciocanul este prevazut cu un comutator cu ajutorul caruia puteti sa setati fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie iar mai in fata avem manerul suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara si caruia i se poate atasa un dispozitiv pentru controlul adancimii gaurilor realizate.

Bucura-te de puterea sa

In interiorul ciocanului avem insa adevarata eficienta a acestuia si care se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de percutie si 5000 bpm (batai pe minut) dar care are o energie de percutie de 1.9 J. Pe langa aceste caracteristici mai dispune de o viteza de 2000 rpm (rotatii pe minut) si de o putere de 600 W care da posibilitatea lucrului in materiale precum lemnul, otelul sau zidaria. Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu. Bosch-PBH-2500-RE-1Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune si care se masoara prin posibilitatea de a gauri otelul cu un diametru de 13 mm, de a da gauri in zidarie cu un diametru de 22 mm dar si de a da gauri in lemn cu un diametru de pana la 30 mm. Aceste dimensiuni sunt unele care daca sunt respectate nu suprasolicita ciocanul rotopercutor si astfel durata sa de viata va fi una destul de lunga.

Avantajele nu se opresc aici si mai avem pretul avantajos pentru o astfel de unealta, greutatea de doar 2.2 kg ce permite manevrarea si utilizarea fara probleme, dar si dimensiunea de 2.5 m a cablului ce va va ajuta tot in ceea ce priveste utilizarea si manevrarea.

detaliiprodus1