Husqvarna 120 Mark II, Motofierastrau (Drujba) De 1.8 CP, De 35 cm si 1400W, Un Model De Calitate, Dar si Accesibil ca Pret

Husqvarna 120 Mark II
 • Putere motor
  (4.6)
 • Capacitate cilindrica
  (4.4)
 • Greutate
  (4.5)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Husqvarna 120 Mark II este o drujba de calitate, recomandata pentru uz pe langa casa, fiind un produs pentru amatori, nu unul destinat uzului zilnic. Are o greutate destul de mare, ca majoritatea modelelor de acest tip, dar este suficient de puternica pentru taiat crengi si alte treburi casnice.

Vezi pret

Brandul Husqvarna este unul apreciat de toti meseriasii, iar produsele lor sunt mai intotdeauna demne de atentie din partea acestora. In general, veti gasi produsele lor in mainile meseriasilor, celor ce au nevoie sa le utilizeze pe perioade mai lungi de timp, alegand astfel modele mai performante si care rezista in timp. Modelul Husqvarna 120 Mark II este un motofierastrau mai accesibil ca pret totusi, cel putin in comparatie cu alte modele din colectia lor, iar specificatiile oferite sunt mai aproape de ce are nevoie un utilizator normal, dar care isi doreste totusi produse de calitate.

Husqvarna 120 Mark IICa si performante si specificatii, trebuie sa mentionam puterea acestui model, motorul drujbei Husqvarna 120 Mark II avand 38.2 cc, cu 1.8 CP si 1400W. In ce priveste lungimea lamei, aceasta este de 35 cm, fiind un model destinat uzului casnic. O alta cifra importanta este cea legata de cele 9000 RPM pe care le atinge acest model in timpul functionarii.

Ca orice drujba, va avea un nivel al zgomotului destul de ridicat, de 113 dB, astfel incat va recomandam sa folositi casti de protectie intotdeauna.

Plusurile drujbei Husqvarna 120 Mark II

+ Marca de calitate, produse recomandate intotdeauna: drujbele celor de la Husvarna sunt intotdeauna recomandate, in acest caz doar celor ce au nevoie de un ajutor pe langa casa, nefiind un produs pentru profesionisti.

+ Buna pentru taiat lemne de foc si treaba in jurul casei: are o lama de 35 cm, nu foarte lunga, buna in special pentru sarcini usoare si medii.

+ Tehnologia X-Torq: aceasta va ofera emisii mai scazute, fiind o tehnologie ce este inregistrata sub acest nume de cei de la Husqvarna. Reduce si consumul de combustibil.

+ Air Injection: aceasta este folosita pentru a pastra filtrul curat. Injecteaza aer printr-un sistem centrifugal, reducand gradul de uzura si necesitand o schimbare mai rara a filtrelor.

+ Pornirea mai usoara: aceasta se realizeaza printr-o singura comanda impreuna cu oprirea, asigurand un risc mai mic de inundare a motorului.

+ Performante medii: atat cei 1.8 CP cat si cei 1400W ai sai, o recomanda ca un model de putere medie, dar unul care chiar este folositor la acel nivel.

Minusuri

– Model destul de greu, de 4.85 kg: este destul de greu de manevrat pe perioade foarte lungi de timp, modelel profesioniste de la Husqvarna venind cu greutati mai mici deobicei.

– Pretul peste medie: ca orice produs de la acest producator, Husqvarna 120 Mark II nu este cel mai ieftin motofierastrau de pe piata, dar isi merita banii.

Concluzia

Husqvarna 120 Mark II este o drujba de calitate, recomandata pentru uz pe langa casa, fiind un produs pentru amatori, nu unul destinat uzului zilnic. Are o greutate destul de mare, ca majoritatea modelelor de acest tip, dar este suficient de puternica pentru taiat crengi si alte treburi casnice.

Vezi pret