Masina de gaurit si insurubat cu cablu Skil Energy F0156221AA: o unealta mica, dar fiabila

Skil Energy F0156221AA
  • Putere
    (4)
  • Viteza
    (4.2)
  • Pret
    (4.3)
4.2

Review pe scurt

Toata lumea isi doreste din cand in cand un mester in casa care sa le rezolve problemele aparute. Insa o solutie si mai potrivita ar fi sa detinem chiar noi sculele necesare, in acest sens masina de gaurit si insurubat de la Skil, si anume modelul Energy F0156221AA, fiind o varianta perfecta.

detaliiprodus1

Nu se stie niciodata cand se iveste nevoia de a gauri un perete pentru a fixa un tablou, pentru a insuruba sau a realiza instalarea un anumit suport in propria locuinta. Pentru aceste momente, dar si alte situatii care se pot ivi, se impune achizitia unei masini de insurubat si de gaurit. Daca vreti insa sa achizitionati un produs eficient, dar in acelasi timp unul care sa nu va”gaureasca” bugetul si sa va permita achizitia si altor produse de care aveti nevoie in realizarea unor lucrari in propria locuinta, puteti opta pentru masina de gaurit si de insurubat Skil Energy F0156221AA.Skil-Energy-F0156221AA

O unealta ideala cu care sa puteti insuruba sau sa gauriti este cea care are un acumulator intrucat permite utilizarea oriunde atat timp cat acumulatorul este incarcat, dar unealta Skil insa vine sa compenseze aceste lucruri cu ajutorul pretului destul de redus si foarte avantajos, dar si cu o greutate foarte redusa de doar 1.2 kg. Inca un avantaj al acestui model, comparativ cu cel al uneltelor cu acumulator, este dat de lipsa timpilor necesari incarcarii acestora, iar daca veti conecta un prelungitor poate ajunge chair si in locuri mai greu accesibile. Chiar si cablul cu care este prevazut este unul care sa va ajute in acest sens deoarece are o lungime de 6 m, una care este suficienta pentru orice lucrari vei desfasura in apartament sau in camera unei case. Toate aceste elemente constructive sunt si cele care ofera acestui produs un design compact, cu greutate redusa, dar in acelasi timp un produs mai ecologic decat cele care functioneaza pe baza de acumulatori.

Rezultate eficiente in permanenta

Pe partea de functionare, rezultatele obtinute in urma utilizarii acestei masini de gaurit si insurubat sunt unele destul de optime, mai ales ca aveti posibilitatea atat de a da gauri cat si de a insuruba. In ceea ce priveste utilizarea pentru gaurire, veti putea utiliza aceasta unealta pentru a realiza gauri cu un diametru de 20 mm daca ne referim la lemn si cu un diametru de 8 mm daca veti dori sa gauriti un metal precum otelul. Datorita nevoilor multiple, se poate ivi momentul in care veti dori sa montati mobila sau pur si simplu sa strangeti anumite suruburi slabite, pentru oricare ar fi situatia diametrul de insurubare trebuie sa fie de pana la 6 mm. Intrucat avem de-a face cu un produs semiprofesional de insurubat si de gaurit, acesta dispune de un motor ce ofera o viteza maxima de 1600 rpm ce se poate alimenta de la o sursa de tensiune de 230 V. Treptele de torsiune insa disponibile de a fi selectate sunt in numar de 20+1, iar momentul de torsiune maxim pe care il poate oferi este de 38 nm, iar mandrina in care se monteaza burghiile sau accesoriile de insurubat este una de 10 mm ce este actionata fara cheie. In situatiile in care vreti sa montati, fie ca vorbim de mobila sau de alte constructii din propria locuinta, veti putea utiliza masina de gaurit si de insurubat Skil, inclusiv pentru desurubare, deoarece dispune inclusiv de functia reverse.

detaliiprodus1