Motosapatoare Ruris 731ACC, roti cauciuc, rarita, plug, adaptor, dispozitiv scos cartofi, roti metalice 400, cultivator

Vezi pret

Motosapatoare Ruris 731ACC face parte din categoria de utilaje agricole pentru afanarea straturilor solului, distrugerea buruienilor, precum si pentru ingrasaminte de etansare. Unitatile motosapatoarei sunt utilizate pentru ingrijirea gradinilor, cultivare intre randuri de sol cu distrugerea buruienilor, pregatirea patului germinativ a terenurilor agricole, precum si remedierea siturilor dupa taierea buruienilor. Utilizarea unei motosapatoare in lucrarile agricole, creste semnificativ eficienta si viteza lucrului. Motosaparoarea Ruris 731ACC este ideala pentru lucrari profesionale, precum si pentru lucrari mici de uz casnic.

Ruris 731ACCPornirea dispozitivului se face manual, iar alimentarea se face pe benzina. Motosapatoare Ruris 731ACC echipata cu motor pe benzina, are o capacitate a rezervorului de 3,6 l, si beneficiaza de aprindere electronica. Lame de taiere unilaterale sunt in numar de 2 si sunt destinate neutralizarii vegetatiei buruienilor.

De asemeni, motosapatoare Ruris 731ACC dispune de un numar de doua viteze si Marsarier, avand ca si caracteristica sistemul de transmisie, tractiune tipul de osie motoare, pe care sunt fixate rotile de transport sau cele sase freze sapatoare, cu ajutorul suruburilor si in functie de lucrarile care urmeaza sa fie efectuate.

Plusuri

+ Motor: Termic si in patru timpi.
+ Tip alimentare benzina: Ofera o putere mai mare de lucru si mult mai sigura. Modelele pe benzina sunt recunoscute pentru manevrabilitatea lor usoara, consuma mai putin combustibil, indeplinesc rapid sarcinile atribuite.
Ruris 731ACC+ Transmisia: Cu ajutorul tractiunii osie motoare.
+ Capacitate cilindrica 208 mcm: Cu aceasta capacitate cilindrica, poate dezvolta o viteza de lucru impresionanta.
+ Design: Designul moderne demonstreaza o fiabilitate impresionanta, impiedicand praful sa intre. Dotat cu tehnici agricole de inalta tehnologie, Ruris 731ACC este fabricat din materiale rezistente, care au caracteristici tehnice si operationale bune. Aliajele de inalta rezistenta din otelul aliat rezista unor conditii de functionare extreme.
+ Productivitate 1000 mp/h: Fiind un dispozitiv profesional, ofera o capacitate mare de lucru.
+ Adancime de lucru 340 mm: Fiind un dispozitiv profesional poate lucra la o adancime mare de lucru.

Minusuri

– 2 lame: Nu ofera posibilitatea de a lucra cu mai mult de 2 lame.

Concluzia

Motosapatoare Ruris 731ACC are un motor puternic de 7,5 cp, o capacitate cilindrica de 208 cmc, cu tip pornire manual si functia de aprindere electronica, iar acestea sunt argumentele necesare pentru a demonstra ca acest utilaj poate utiliza cu usurinta accesorii ce deservesc gospodariile. Accesoriile care se pot adapta acestei motosape sunt: roti de cauciuc, roti metalice, plug, rarita, cultivator, dispozitiv de scos cartofi, remorca.

Vezi pret