Senci SC-5000E: Uita de caderile retelei electrice

Senci SC-5000E
 • Putere continua
  (4.8)
 • Autonomie
  (5)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (4.3)
4.7

Review pe scurt

Cand ai nevoie de o solutie rapida si eficienta la problema caderii de curent, un generator se dovedeste a fi cel mai bun prieten in aceasta situatie. Senci SC-5000E iti garanteaza prin functiile sale, prin capacitatea motorului si puterea de randament ca nu te va dezamagi si ca iti va asigura tot curentul necesar desfasurarii oricarei activitati.

detaliiprodus1

Achizitia unui generator electric este un lucru deosebit de important pentru ca veti investi o anumita suma de bani, iar aparatul trebuie sa raspunda nevoilor pentru care a fost ales. Va trebui sa analizati caracteristici precum dimensiunea, capacitatea, costuri si consumatorii, astfel veti putea lua o decizie de cumparare. In functie de activitatile si timpul in care il veti folosi, trebuie sa acordati o importanta si consumului de combustibil care trebuie sa fie proportional cu timpul de functionare, astfel ca mai bine investiti o suma mai mare intr-un generator ce consuma mai putin combustibil, iar in timp veti amortiza investitia.Senci-SC-5000E

Generatorul de curent Senci SC-5000E este un generator pentru uz casnic sau pentru uz comercial intrucat are o autonomie buna si un consum proportional cu aceasta. Designul este unul ce ofera o manevrabilitate ridicata, in ciuda greutatii de 78 kg si a dimensiunii de 730 x 556 x 610 mm. Rotile asigura o manevrare usoara dintr-un loc in altul, acolo unde aveti nevoie de el. Pentru a controla aparatul, aveti la dispozitie un panou de control special destinat in acest sens, dispune de afisaj cu numarul de ore de functionare, voltmetru si frecventa, dar si un senzor ce indica lipsa uleiului cu avertizare luminoasa (led rosu) cu oprire automata a motorului.

Alege o autonomie maxima

In ceea ce priveste puterea generatorului, acesta are o putere continua de 4200 W si o putere maxima de 4500 W, ceea ce inseamna ca este un aparat puternic ce poate face fata solicitarilor casnice, dar si a unora comerciale. Mai trebuie sa stiti ca este un generator pe benzina si are un consum mediu de 1.8519 litri pe ora. Capacitatea rezervorului este de 25 litri, fapt ce ofera o autonomie de pana la 13 h si 30 de minute, o autonomie considerabila daca luam in vedere timpul efectiv. Tensiunea nominala a generatorului este de 230 V si frecventa de 50 Hz. Pentru a conecta ceea ce doriti sa alimentati cu energie electrica puteti folosi oricare din cei doi conectori de iesire de 230 V fiecare.Senci-SC-5000E-1

Motorul generatorului este un Senci SC172F cu o capacitate cilindrica de 337 cc si o putere a motorului de 11 CP. Puterea maxima a motorului este de 8.2 Kw/PS. Daca va intrebati cum veti porni generatorul, trebuie sa stiti ca acesta se porneste la cheie, deci un sistem foarte usor de utilizat. In ceea ce priveste protectia, dispune de un AVR, un regulator automat al tensiunii, deosebit de important pentru orice generator performant. Nivelul de zgomot de 96 dB este unul ridicat, dar nu suparator, insa puterea motorului mare nu poate sa ofere un nivel mai mic al zgomotului.

Daca nu doriti sa ramaneti fara energie electrica atunci cand reteaua de electricitate clasica pica sau, pur si simplu, detineti o cabana ce nu dispune inca de alimentarea cu energie electrica, atunci generatorul de curent Senci SC-5000E ar putea sa fie de un real ajutor. Pretul sau este unul bun pentru autonomia si puterea oferita, asa ca nu trebuie decat sa va indreptati spre magazinele de profil sau spre cele din mediul online daca doriti sa il achizitionati.

detaliiprodus1