Hidrofor 24L Steinhaus PRO-BOO24, Capacitate 3200 l/h, 800W, Potrivit Pentru Uz Casnic

Steinhaus PRO-BOO24
 • Putere
  (4.8)
 • Debit Maxim
  (4.6)
 • Inaltime de refulare
  (4.6)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Vezi pret

Steinhaus PRO-BOO24, un hidrofor de 24 litri, este genul de aparat ce este necesar in special pentru acele case ce nu sunt legate la reteaua de apa curenta. Hidroforul este folositor pentru aprovizionarea unei case cu apa la o presiune constanta, aceasta fiind adusa din cisterne sau fantani. Rezultatul final va fi disponibilitatea constanta a apei in casa, fie pentru uz menajer, fie pentru masini de spalat, toaleta sau chiar si pentru udatul unei gradini.

Steinhaus PRO-BOO24Fie ca aveti o casa la tara ce nu are inca acces la apa menajera, fie ca sunteti intr-un cartier nou la periferia unui oras, sunt destule situatii in Romania in care un astfel de aparat poate fi folositor. Chiar si atunci cand aveti apa curenta in casa, s-ar putea sa preferati sa udati gradina cu apa din fantana, pentru a economisi bani. Un astfel de hidrofor va permite sa faceti acest lucru.

In ce priveste specificatiile modelului la care ne uitam astazi, Steinhaus PRO-BOO24, acesta este un model de 800W, cu un vas de expansiune ce are o capacitate de 24 litri si cu un debit de pana la 3200 litri pe ora. Presiunea maxima la care lucreaza acesta este de 3.8 bar. Este realizat din fonta si are nevoie de curent monofazat in timpul functionarii, fiind gandit pentru uz rezidential. Inaltimea de refulare este de 38 m, in timp ce adancimea de absorbie este de 8 m.

Este important de mentionat si faptul ca acest produs are comutator de presiune, un manometru ce permite verificarea presiunii, dar mai este dotat si cu un furtun flexibil antivibrant.

Plusurile Steinhaus PRO-BOO24

Steinhaus PRO-BOO24 2+ Foarte bun pentru uz rezidential: este un model potrivit pentru uz casnic, acest lucru insemnand ca nu este gandit pentru sarcini mari, dar si faptul ca este destul de ieftin pentru a nu fi considerat o investitie mare.

+ Putere decenta, 800W: nu este cel mai puternic hidrofor, fiind considerat un aparat mediu din acest punct de vedere. Este mai mult decat suficient atunci cand este folosit la sarcinile pentru care a fost gandit.

+ Debit maxim bun, 3200 l/h: puteti pompa o cantitate mare de apa cu ajutorul sau, asigurand necesarul pentru o casa in orice moment.

+ Ieftin: Steinhaus PRO-BOO24 costa doar cateva sute de lei, fiind un model ieftin, in ciuda faptului ca este gandit sa pompeze o cantitate destul de mare de apa.

Minusuri

– Doar pentru uz rezidential: nu este gandit pentru uz intr-o afacere, nu are performante extreme, dar nici nu are pretentii de aparat scump.

Concluzia

Steinhaus PRO-BOO24 este genul de aparat ce isi face treaba, un hidrofor potrivit pentru a fi folosit la alimentarea cu apa a unei case, pentru udat gradina sau alte sarcini prin curte. Este ieftin si se descurca, cat timp il utilizati in scopurile pentru care a fost gandit si luand in considerare limitarile sale.

Vezi pret
Manual de utilizare