Compresor Aer Steinhaus PRO-COM100, 100 Litri, 3 CP, 2200W, 8 Bar – Pareri si Review

? Review: Steinhaus PRO-COM100, Compresor Aer 100 L, 8 Bar (Pareri)
Compresor aer 100 litri Steinhaus PRO-COM100

Product Name: Steinhaus PRO-COM100

Product Description: Steinhaus PRO-COM100 este un compresor de aer cu un rezervor de 100 litri de aer comprimat, ce poate ajunge cu presiunea de lucru la un maxim de 8 bar. Este un model de 2200 W si 3 CP, destul de puternic deci pentru a fi utilizat si in situatii mai intensive. In timp ce debitul de aer aspirat este de 290 litri pe minut, cel de aer refulat este de 230 litri pe minut.

Brand: Steinhaus

 • Capacitate
  (4.5)
 • Debit de aer
  (4.3)
 • Presiune de lucru
  (4.1)
 • Pret
  (4.7)
4.4

Review pe scurt

Steinhaus PRO-COM100 este un compresor de aer puternic si mare, capabil sa acopere o gama larga de aplicatii, in mod special pentru uz casnic. Este un aparat cu un raport calitate/pret excelent, ieftin pentru categoria din care face parte, dar fara pretentii prea mari.

Pros

+ Raport calitate/pret buna

+ Presiune 8 bar

+ Capacitate 100 litri aer

+ Puternic, cu 3 CP/2200 W si 950 RPM

+ Umplere rapida cu aer

+ Intretinere usoara

+ Debit de aer bun, 230 l/min

+ Portabil, transportat cu usurinta

+ Elemente de siguranta incluse

Vezi pretul la eMAG

Cons

– Marca Steinhaus este una corecta, dar nu de top

Un compresor de aer are o gama larga de aplicatii, chiar si intr-un mediu casnic, iar cei de la Steinhaus ne-au obisnuit deja cu astfel de aparate. Dupa ce in trecut ne-am uitat la compresorul de 24 litri si la cel de 50 litri, astazi analizam si varianta de 100 litri, modelul Steinhaus PRO-COM100. Acesta este proiectat pentru a fi folosit impreuna cu chei pneumatice, pistoale de pulverizare electrice, si alte tipuri de unelte.

Compresor aer 100 litri Steinhaus PRO-COM100
Vezi mai multe detalii

Steinhaus PRO-COM100 este un compresor de aer cu un rezervor de 100 litri de aer comprimat, ce poate ajunge cu presiunea de lucru la un maxim de 8 bar. Este un model de 2200 W si 3 CP, destul de puternic deci pentru a fi utilizat si in situatii mai intensive. In timp ce debitul de aer aspirat este de 290 litri pe minut, cel de aer refulat este de 230 litri pe minut.

Umplerea rezervorului cu aer se face in mod automat, luand in considerare volumul de aer din interior si presiunea sa. Folosind doua pistoane, Steinhaus PRO-COM100 va umple rezervorul, ducand-ul de la 0 la 8 bar in aproximativ 4 minute. Aducerea la 8 bar, pornind de la o presiune de 5 bar, este de aproximativ 1 minut si 15 secunde.

Este un model usor de transportat, fiind dotat cu un maner si cu roti. Are si manometru, pentru a putea verifica presiunea din rezervor, iar supapele de siguranta se vor asigura ca nu se ajunge intr-o situatie periculoasa. Aparatul mai are si protectie la supraincalzire, pe langa cea pentru suprasarcina.

Plusuri compresor aer Steinhaus PRO-COM100

+ Raport calitate/pret buna: puternic si ieftin, isi va face treaba bine, iar marca Steinhaus a dovedit ca in aceasta zona de pret ofera produse de calitate corecta.

+ Presiune 8 bar: acopera o gama large de sarcini

+ Capacitate 100 litri aer: potrivit pentru utilizare mai indelungata, avand capacitate mare a rezervorului de aer.

+ Puternic, cu 3 CP/2200 W si 950 RPM: ajuta la formarea presiunii si la lucru rapid si eficient.

+ Umplere rapida cu aer: doar 1 minut 15 secunde aducerea presiunii de la 5 la 8 bar.

+ Intretinere usoara: model ieftin, nu foarte pretentios la intretinere.

+ Debit de aer bun, 230 l/min: performante bune, debit de aer suficient de puternic pentru multe tipuri de intrebuintari.

+ Portabil, transportat cu usurinta: dotat cu roti si cu maner, pentru a putea fi tras cu usurinta.

+ Elemente de siguranta incluse: supapa de siguranta, protectie la supratensiune, conducta pentru evacuare condens.

Minusuri

– Marca Steinhaus este una corecta, dar nu de top

Concluzia

Steinhaus PRO-COM100 este un compresor de aer puternic si mare, capabil sa acopere o gama larga de aplicatii, in mod special pentru uz casnic. Este un aparat cu un raport calitate/pret excelent, ieftin pentru categoria din care face parte, dar fara pretentii prea mari.

Vezi pretul la eMAG