Compresor aer Steinhaus PRO-COM24, Model Mic si Usor De Transportat, Ieftin si Bun

Steinhaus PRO-COM24
 • Capacitate
  (3.5)
 • Debit de aer
  (4.2)
 • Presiune de lucru
  (4.2)
 • Pret
  (4.5)
4.1

Review pe scurt

Steinhaus PRO-COM24 este un compresor de aer pentru amatori, ce au nevoie de un astfel de aparat, dar nu-si pot justifica achizitia unui model complicat si scump. Este gandit pentru uz rezidential, iar raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Vezi pret

Daca sunteti in cautarea unui compresor de aer ce are un pret acceptabil, dar si performante OK pentru utilizare ocazionala pe langa casa, atunci va recomand sa alegeti un model in genul lui Steinhaus PRO-COM24. Acest compresor are o capacitate de 24 litri, fiind fratele mai mic al lui PRO-COM50 si PRO-COM100, un model ce a fost inclus si in topul nostru al compresoarelor de aer ieftine si bune. In afara capacitatii sale, restul performantelor sunt aceleasi, fiind acelasi model.

Steinhaus PRO-COM24Specificatiile de mentionat in cazul lui Steinhaus PRO-COM24 include elemente legate de puterea motorului sau (2 CP si 1500 W), presiunea atinsa cand lucreaza (pana la 8 bar), dar si capacitatea modelului (24 litri aer). Debitul oferit este de 206 litri pe minut.

Plusurile compresorului Steinhaus PRO-COM24

+ Utilizare indelungata, durabil in timp: este genul de produs ce il schimbati la 10 ani sau mai mult, cel putin daca sunteti un utilizator tipic casnic, ce nu il va folosi chiar in fiecare zi. Bineinteles, trebuie sa invatati si cum sa-l intretineti, pentru a-i prelungi viata.

+ Presiunea de lucru, pana la 8 bar: suficient de mare, veti putea sa va rezolvati treburile pe langa casa.

+ Rezervor de 24 litri: desi nu este la nivelul celor 50 litri oferiti de catre PRO-COM50, totusi pentru multi este suficient. Vorbim totusi de un model de uz rezidential, nu profesionist.

+ Umplere rapida: fiind destul de mic, umplerea sa se face chiar mai rapid decat la fratele sau mai mare.

Steinhaus PRO-COM24 2+ Elementele de siguranta sunt toate prezente: includem aici manometrul, supape de siguranta dar si supapa de evacuare a condensului.

+ Intretinere usoara: nu este un model foarte complicat sau scump, va fi relativ usor de intretinut.

+ Greutate mica, compresorul este usor transportabil: are sub 24 de kg, deci cu 6 kg mai putin decat fratele sau mai mare, fiind chiar si mai usor de mutat acolo unde aveti nevoie de el. Are maner de transport si roti, deci trebuie doar tras in pozitia in care aveti nevoie de el.

+ Performante bune: acel debit de 206 l, presiunea de lucru si capacitatea decenta, il fac potrivit pentru destul de multe sarcini pe langa casa.

Minusuri

– Performante medii, nu este un model profesionist: in functie de cerintele dumneavoastra si de scopul in care vreti sa-l utilizati, este posibil sa nu fie potrivit.

Concluzia

Steinhaus PRO-COM24 este un compresor de aer pentru amatori, ce au nevoie de un astfel de aparat, dar nu-si pot justifica achizitia unui model complicat si scump. Este gandit pentru uz rezidential, iar raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Vezi pret