Generator de curent Senci SC-10000E: un ajutor pentru cazurile de urgenta

Senci SC-10000E
 • Putere continua
  (4.7)
 • Autonomie
  (4.3)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Oricine a intampinat, macar la un moment dat, dificultati in ceea ce priveste alimentarea cu curent electric iar pentru cazuri de acest gen au aparut generatoare de curent, precum Senci SC-10000E. Acesta isi va dovedi eficienta de fiecare data cand se va apela la el, ajutandu-va sa va pastrati afacerea sau chiar propriul camin in perfecta siguranta.

detaliiprodus1

Exista numeroase situatii in care un generator de curent precum cel Senci SC-10000 E este binevenit in locuinta ta si, cu atat mai mult, este binevenit ajutorul pe care acesta ti-l poate oferi. Printre situatiile in care un generator este solutia fiabila si cea care te ajuta sa depasesti anumite greutati poate fi una legata de pene de curent pe care la intampini, de faptul ca ai o mica afacere care implica utilizarea unui astfel de aparat sau chiar daca ai o casa de vacanta care nu este legata la reteaua de electricitate.Senci-SC-10000E

Modalitatea de realizare a acestui generator vine in sprijinul fiecarui utilizator, deoarece are o dimensiune destul de redusa care ajuta atat la incadrarea sa intr-un loc de depozitare dar si in cazul functionarii si utilizarii. Aceasta dimensiune de 730 x 556 x 610 mm ne ajuta sa ne formam o imagine despre posibilele utilizari dar si despre manevrabilitatea destul de ridicata. Daca este sa privim cu atentie, identificam, pe langa dimensiunea pe care o are, si celelalte elemente constructive precum partea de pornire, de control a functionarii, dar si pentru mentenanta sa.

O putere de functionare in sprijinul vostru

Legat de partea de pornire, acest generator este prevazut cu o aprindere electrica prin intermediul unui demaror si se adreseaza, dupa cum am precizat, si in cazul unui uz casnic, daca este sa ne referim la locuinta proprie si la momentul in care aceasta ramane sau este fara curent, dar si pentru un uz comercial. Pe partea de functionare avem mult mai multe detalii intrucat exista partea de functionare electrica, dar si partea de functionare mecanica. In ceea ce priveste functionarea mecanica, generatorul este prevazut cu un motor Senci cu o capacitate cilindrica de 460 cc si cu o putere de 16 cp sau maxim 11.9 kW. Pe partea de eficienta a functionarii mecanice vom avea in primul rand capacitatea de 25 de litri a rezervorului ce ofera o autonomie de 12 ore si jumatate, cu un consum mediu de 2 litri/ora. Avand in vedere si partea electrica, motorul in patru timpi poate genera o tensiune de pana la 230 V si o frecventa de 50 Hz, ceea ce ofera o tensiune precum cea de la reteaua electrica obisnuita.Senci-SC-10000E-1

Pe partea de control a functionarii gasim in partea superioara a generatorului un panou de control cu toate elementele necesare unui control eficient. Identificam in primul rand contactul cu cheie pentru cuplarea motorului, iar sub acesta avem si lampa de semnalizare a nivelului de ulei. In dreapta contactului gasim panoul de afisaj pe care vom putea citi tensiunea generata dar si dispozitivul de realizare a impamantarii in timpul functionarii. Tot pe acest panou mai gasim o siguranta generala pentru circuit electric, dar si doua porturi de iesire pentru conectarea consumatorilor.

Indiferent daca optati pentru acest produs din perspectiva unei utilizari casnice sau comerciale, pretul avantajos va garanteaza, pe langa fiabilitate, si un avantaj al sigurantei in utilizare datorita prezentei regulatorului automat de tensiune dar si a protectiei la suprasarcina care opreste automat generatorul pentru a evita deteriorarea consumatorilor. Daca totusi se intampla sa aveti unele probleme de functionare, puteti apela cu incredere la centrele de service prezente in aproape toate judetele din tara.

detaliiprodus1