Generator curent electric Senci SC1250E, 1000W, demaraj electric, rezervor 6L

Senci SC1250E
 • Putere continua
  (4.4)
 • Autonomie
  (4.5)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

Generatorul de curent electric Senci SC1250E este o unitate foarte fiabila si de inalta calitate, care are caracteristici tehnice excelente. Marele plus al acestui model, este greutatea mica, ceea ce inseamna ca este foarte practic.  In general, generatoarele de curent electric SENCI sunt foarte practice, au o putere redusa si fac parte din gama dispozitivelor de uz casnic. Cu toate acestea, in prezent, familia SENCI acopera toate domeniile importante ale dispozitivelor profesioniste.

Vezi pret

Puterea motorului este sursa de energie electrica. Puterea motorului generatorului de curent electric SENCI SC1250E este de 1000 W si este direct proportionala cu puterea maxima de 1 kw, pe care o poate produce generatorul, la nivel de performanta. Viteza maxima este de 3000 de rotatii pe minut, iar sistemul de racire se face cu aer. Tipul de combustibil utilizat de motorul din generatorul electric este, benzina, dispozitivul fiind ideal pentru spatii rezidentiale si comerciale. SENCI SC1250E furnizeaza o tensiune monofazata, cu pornire manuala. Mobilitatea si usurinta in functionare fac din generatoarele electrice cu benzina, un tip comun de centrale electrice autonome. Dispozitivele acestui producator, au o durata de viata prelungita si nu necesita ore prelungite de service.

Senci SC1250EPanoul de control al generatorului are o iesire DC 12 V si 2 prize electrice de 230 V cu un capac cu inchidere automata, precum si cu terminale de masa. Generatorul SENCI SC1250E are un regulator automat de tensiune (AVR), un sistem anti-vibratii, un sistem de protectie la suprasarcina, un indicator al nivelului de combustibil si un senzor de nivel al uleiului Consumatorii monofazati pot utiliza energie electrica cu un nivel constant la tensiunea de iesire de 230 V, fara riscul de intrerupere datorat instabilitatii.

Pentru stabilitate, generatorul de curent electric SENCI SC1250E portabil, este montat pe un cadru metalic. Designul deschis al generatorului electric pe benzina, a facut posibila reducerea greutatii si, prin urmare, imbunatatirea capacitatii sale de transport. Capacitatea rezervorului este de 6 l, fiind suficient pentru 12 ore de functionare.

Plusuri

+ Protectie la suprasarcini, al nivelului de combustibil si un senzor de nivel al uleiului: Inainte ca nivelul de ulei sa atinga valoarea minima admisa, motorul se opreste automat, protejand astfel generatorul de eventualele avarii
+ Cadru metalic: cadru realizat dintr-o teava de calitate fara sudura, care, pe langa frumusetea estetica
+ Model compact: portabil, nu ocupa un spariu mare de depozitare
+ Tensiunea de iesire 230 V: fara risc de intrerupere in caz de avarii
+ Performata ridicata: ofera performanta chiar si dupa 12 ore de functionare

Minusuri

– Nivel mare de zgomot: nivelul de zgomot este de 96 dB.

Concluzia

Generatorul de curent electric SENCI SC1250E are un design modern si original si, cel mai important, componente de inalta calitate, precum si un alternator complet de cuplare. Motorul generatorului SENCI SC1250E se caracterizeaza prin puterea mare de 1000 W si pornirea manuala. Un fapt important este ca generatorul are un cadru realizat dintr-o teava de calitate fara sudura, care, pe langa frumusetea estetica, are si un avantaj functional in comparatie cu produsele similare.

Vezi pret