Fierastrau cu lant cu acumulator Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo, Mobilitate Excelenta, Lama 25 cm, Potrivit Pentru Sarcini Usoare si Prelucrarea Lemnului

Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo
  • Putere
    (4.8)
  • Pret
    (4.9)
4.9

Review pe scurt

Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo va face o treaba excelenta, cat timp il folositi la tipul de job pentru care este gandit, fiind un model cu lama scurta de doar 25 cm. Acumulatorul sau are avantaje si dezavantaje, iar pentru treburi de durata relativ scurta pare o alegere excelenta.

Vezi pretul de azi

Pentru cei ce locuiesc la casa, si au si ceva copaci prin curte, o drujba de dimensiuni mici, extrem de mobila si usor de utilizat, poate fi un ajutor de nepretuit. Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo este un model de fierastrau cu lant ce este dotat cu acumulator. Asta inseamna ca mobilitatea acestei drujbe este excelenta, putand fi dusa peste tot si utilizata pentru perioade scurte/medii de timp. Nu are nevoie de combustibil sau de un prelungitor, cum este cazul la drujbele normale sau cele electrice. Trebuie doar sa ii incarcati acumulatorul, cu ajutorul incarcatorului rapid.

Einhell PXC GE-LC 18 Li SoloEinhell PXC GE-LC 18 Li Solo este un model dotat cu o lama de 25 cm, ce are o lungime de taiere de pana la 23 cm. Este deci un model scurt, ce va face o treaba bune atunci cand prelucrati lemne pentru iarna, cand faceti toaletarea copacilor sau cand taiati un copac mai mic. Bineinteles, nu este genul de drujba cu care sa mergeti in padure pentru a taia copaci mari, iar butucii mai grosi nu vor putea fi taiati nici ei cu acest aparat. Mobilitatea sa este data si de greutatea extrem de redusa, de doar 2.9 kg.

Pachetul acestei durjbe cu acumulator vine cu:

• fierastrau cu lant
• lama 25 cm
• incarcator rapid
• acumulator

Plusurile drujbei Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo

+ Dotata cu acumulator, pentru mobilitate excelenta: cat timp nu aveti nevoie sa o folositi pe perioade foarte lungi de timp, va ofera o mobilitate excelenta pentru acele sarcini scurte, cand aveti un pic de treaba in jurul casei.

+ Greutate foarte redusa, doar 2.9 kg: este usor de manevrat si folosit si pe perioade mai lungi de timp.

Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo 2+ Lama de 25 cm, pentru spatii mici: Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo poate fi manevrata usor si in spatii mai mici sau cand sunteti la inaltime, fiind excelenta pentru toaletarea copacilor.

+ Lant de la Oregon: impreuna cu sina de ghidare ce vine de la aceeasi firma, performantele de taiere sunt superioare iar fiabilitatea ridicata.

+ Protectie excelenta: asigurata cu ajutorul franei mecanice de lant cu reactie instantanee si protectiei anti-retur.

+ Comod de folosit: maner ergonomic, deschidere mare pentru rezervorul de ulei ce nu necesita palnie, lant lubrifiat automat, etc.

+ Acumulator Power X-Change: se potriveste la toate aparatele de la Einhell ce folosesc acest sistem, deci este interschimbabil.

+ Incarcare rapida: in doar 1 ora, acumulatorul de 3,000 mAh din Li-Ion va fi gata de flosire.

Minusuri

– La golirea acumulatorului, faceti pauza fortat: daca nu aveti un acumulator de rezerva achizitionat, va trebui sa faceti pauza pana la 1 ora, pana acumulatorul este incarcat inapoi.

Concluzia

Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo va face o treaba excelenta, cat timp il folositi la tipul de job pentru care este gandit, fiind un model cu lama scurta de doar 25 cm. Acumulatorul sau are avantaje si dezavantaje, iar pentru treburi de durata relativ scurta pare o alegere excelenta.

Vezi pretul de azi
Manual de utilizare Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo

Video cu drujba in actiune