Masina de gaurit si insurubat cu cablu Skil Energy F0156220AA: orice burghiu si orice surub isi vor gasi acum locul

Skil Energy
  • Putere
    (4)
  • Viteza
    (4.3)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Review pe scurt

Ce isi poate dori un barbat la casa lui decat scule eficiente si de buna calitate? Iar ca sa nu-i lipseasca nimic, noi zicem ca masina de gaurit si insurubat cu cablu Skil Energy este o alegere foarte eficienta. Are un pret foarte avantajos si cablul de alimentare de 6 m de care beneficiaza iti va da voie sa ai o raza de actiune foarte buna.

detaliiprodus1

Daca te-ai saturat de momentele in care trebuie sa suni pe cineva sau sa bati la usa vecinului de fiecare data cand trebuie sa dai o gaura in perete pentru un tablou, pentru un ceas sau atunci cand ai de montat un corp de mobila, acum ai o alternativa. Aceasta este data de prezenta unei game foarte variate de produse pe piata cu preturi foarte bune si care pot face fata cu brio oricarei provocari. Masina de gaurit si de insurubat de la Skil cu cablu de alimentare este si poate fi o solutie atat eficienta cat si economa, mai ales ca ne referim la un produs destul de avantajos ca pret.Skil-Energy-F0156220AA-1

Pe langa acest motiv si aceasta caracteristica care vine sa sustina achizitia, mai trebuie specificate si alte detalii care tin atat de modul in care este realizata cat si de modul de functionare al acesteia. Chiar daca nu reprezinta avantajul de a fi o masina de gaurit si insurubat cu acumulatori, aceasta beneficieaza de un cablu de alimentare de 6 m care iti va oferi o raza de actiune destul de mare. Aspectul sau mai este completat si de modul compact de realizare, de dimensiunea si greutatea destul de redusa care iti va permite sa ai o utilizare confortabila si sigura, indiferent daca ai ceva de insurubat sau de gaurit. Valorile exacte ale acestor caracteristici constructive cu aspect minimalist sunt date de dimensiunea de 263 x 247 x 82 mm pe care o are, dar si de greutatea de doar 1.2 kg.

Redusa doar ca si dimensiune

Partea de functionare este insa cea care va veni sa te ajute mai mult si sa iti ofere adevaratele avantaje, deoarece in pretul destul de redus vei beneficia atat de o surubelnita electrica, cat si de o bormasina. Pe partea de surubelnita electrica vei avea la dispozitie sistemul de control VariTorque cu 20 de pozitii care iti va permite sa insurubezi foarte precis in orice conditii, dar cu un diametru de insurubare de pana la 6 mm. Pe partea de gaurire vei avea insa o treapta separata cu posibilitatea de blocare care te va ajuta sa poti realiza gauri atat in lemn cat si in otel.Skil-Energy-F0156220AA

Aceste gauri vor putea avea valori de dimensiune de pana la 20 mm atunci cand ne referim la lemn si dimensiunea de maxim 8 mm atunci cand vorbim despre otel. Indiferent daca optati pentru insurubare sau gaurire, trebuie sa mai tineti cont de faptul ca mandrina are o dimensiune de 10 mm si este una fara cheie cu bucsa dubla pentru o utilizare facila chiar si atunci cand trebuie sa schimbati accesoriile.

Viteza maxima pe care acest dispozitiv mic ca si dimensiuni o are este una de 800 rpm, dar care poate fi reglata functie de necesitati, iar ca si alimentare pentru punerea in functiune trebuie sa fie realizata de la o sursa de curent de maxim 230 V. Utilizarea sa nu se refera doar la insurubat si gaurit deoarece aveti functia revers care va ajuta si sa demontati sau sa desurubati, dar si sa scoateti burghiul mai usor.

detaliiprodus1