Generator de curent Senci SC-4000: un prieten care, la nevoie, chiar se cunoaste

Senci SC-4000
 • Putere continua
  (4.7)
 • Autonomie
  (4.3)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Pentru cei care isi fac planuri de rezerva, mai ales atunci cand e vorba de propriul camin, le recomandam generatorul de curent Senci SC-4000. Mai mult decat util, acest aparat isi va dovedi eficacitatea de fiecare data cand furnizorul de energie electrica va creeaza probleme. Astfel, veti avea la indemana cel mai bun si de ajutor prieten.

detaliiprodus1

Daca esti o persoana careia ii place sa aiba mereu o varianta de rezerva, indiferent daca vorbim despre planurile pe care le faci sau despre actiunile pe care le interprinzi, inseamna ca obisnuiesti sa ai solutii de rezerva si pentru confortul locuintei. Cel mai bun exemplu este legat de alimentarea cu energie electrica, intrucat evolutia ne-a adus in pragul in care toata viata depinde de produse ce functioneaza pe curent electric. Daca nu ai inca o astfel de optiune prin montarea de panouri solare sau alte variante, poti opta pentru achizitia unui generator de curent precum cel Senci SC-4000.Senci-SC-4000-1

Aspectul acestui produs este unul destul de consacrat in domeniu, cel putin pentru moment, deoarece nu vom sti ce ne rezerva viitorul in aceasta bransa. Cu un suport metalic destul de rigid si cu o dimensiune de 625 x 490 x 510 mm, acesta este usor de manevrat si de montat in diferite locuri sau in functie de necesitatile fiecaruia, cu conditia sa fie manevrat de doua persoane, intrucat are o greutate de 50 kilograme. Vorbim despre un generator destul de mare si puternic la care poti apela si in cazul in care desfasori anumite activitati comerciale, dar si cand vei avea nevoie de energie electrica si nu te poti conecta la reteaua nationala.

Un generator eficient

Motorul cu care este prevazut acesta si care este pana la urma inima acestui generator este unul de tip Senci SC170FB pe benzina in patru timpi, cu o capacitate cilindrica de 223cc. Aceasta capacitate si acest motor dezvolta o putere de 7.5 CP si una maxima de 5.6 kW/PS pentru a putea face fata oricarei provocari. Dupa cum am precizat, este un motor cu ardere interna si este pornit in primul rand la sfoara prin intermediul demarorului si are o autonomie de aproximativ 12 ore si 30 de minute. Autonomia se datoreaza atat prezentei rezervorului de 15 litri in partea superioara ce se poate alimenta foarte usor, dar si datorita unui consum mediu de 1.2 litri/h de functionare normala in conditii de sarcina de 50%.

Pe partea electrica vom gasi un generator cu o putere continua de 3300 W si o putere maxima de 3800 W, acest detaliu venind sa ne ajute sa ne facem o idee cu privire la posibilele aparate si aparatura pe care o putem conecta. Toate aparatele trebuie sa fie insa unele care functioneaza cu o tensiune de 230 V si o frecventa a acesteia de 50 Hz, precum tensiunea de la reteaua de energie nationala de uz casnic.Senci-SC-4000

Utilizarea acestui model de generator este una foarte sigura intrucat este prevazut cu un sistem de reglare automata a tensiunii pentru protejarea consumatorilor conectati. Acesta utilizare poate fi realizata si controlata prin intermediul panoului frontal si pe care gasim un buton pentru contactul motorului, un panou de afisaj pe care vedem tensiunea generata, un intrerupator general pentru circuitul electric, dar si doua prize pentru conectarea consumatorilor. Pretul acestui generator poate fi putin cam mare pentru unele persoane dar, avand in vedere lipsa sa mai ales in cazul in care desfasurati o mica afacere, pretul se amortizeaza foarte repede.

detaliiprodus1