Drujba Progarden MF3040P – Un Motofierastrau Pe Benzina, 3 CP, Lama 40 cm

Progarden MF3040P
  • Putere motor
  • Capacitate cilindrica
  • Greutate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Progarden MF3040P este o drujba foarte buna pentru utilizare la nivel de amator, in jurul casei. Nu v-o recomand pentru folosit zilnic, este un model destul de greu, dar la pretul si puterea sa este o drujba buna de avut pe langa casa.

Vezi pret

Progarden MF3040P este o drujba accesibila ca pret, un model destul de puternic ce poate servi de minune nevoilor unui gospodar ce are din cand in cand treaba prin jurul casei. Avand o putere de 3 CP, un motor de 52cc si o lama de 40 cm, aceasta drujba poate fi folosita pentru taierea lemnelor si a copacilor mici din jurul casei. Fiind un model mai ieftin, vine si cu ceva dezavantaje la pachet, dar pretul sau este unul foarte mic totusi, astfel incat pentru uz in gospodarie este excelent.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Progarden MF3040PDupa cum o mentioneaza si pagina produsului din magazin, acesta apartine categoriei Hobby, nefiind genul de motofierastrau ce v-ati dori sa-l tineti toata ziua in mana. Este destul de greu, la 6.5 kg, dar este si puternic la 3 CP, in timp ce lungimea lamei este una decenta, de 40 cm. Motorul pe benzina este in 2 timpi, cu o putere de 2.2 kW si o capacitate cilindrica de 52 cm3. Are o viteza maxima de 10,000 RPM, in timp ce la turatie in gol functioneaza la 3,000 RPM.

Progarden MF3040P vine cu un rezervor de 550 ml pentru benzina, in timp ce rezervorul pentru ulei este de 260 ml.

Ca si continut al pachetului in care vine aceasta drujba, aveti drujba Progarden MF3040P, lama, lanta, ansamblu de franare, manual utilizare, canistra din plastic pentru mixul ulei/benzina, un kit unelte si protectia pentru lama.

Plusurile

+ Perfecta pentru uz pe langa casa: ca si performante, drujba Progarden MF3040P este una puternica, ce isi va face treaba foarte bine pe langa casa, la taiat crengi si lemne pentru iarna.

+ Puternica: are 3 CP, ceea ce va permite sa taiati lemne cu usurinta.

+ Lama de 40 cm: sunt drujbe cu lame mai lungi, dar 40 cm sunt suficienti pentru majoritatea utilizarilor pe langa casa.

+ Alimentare pe benzina: nu este un model electric, astfel incat este foarte mobila si poate fi folosita oriunde aveti nevoie de ea, chiar si in padure sau pe camp.

+ Pret foarte accesibil: pentru puterea sa, pretul la care este oferita drujba Progarden MF3040P este unul foarte bun.

Minusuri

– Greutatea de 6.5 kg: aceasta greutate este una destul de mare, drujba necesitand manevrare pe perioade mai lungi de timp. Aceasta este si principala sa problema, astfel incat nu v-as recomanda-o daca sunteti in cautarea unui model pentru uz profesional.

Concluzia

Progarden MF3040P este o drujba foarte buna pentru utilizare la nivel de amator, in jurul casei. Nu v-o recomand pentru folosit zilnic, este un model destul de greu, dar la pretul si puterea sa este o drujba buna de avut pe langa casa.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative