Generator de curent Senci SC-3250: un aparat mai mult decat necesar

Senci SC-3250
 • Putere continua
  (4.3)
 • Autonomie
  (4.3)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.4

Review pe scurt

Aproape oricine si-ar dori un generator de tensiune pe langa casa sa, macar pentru momentele in care reteaua de curent electric prezinta oscilatii in alimentare. Si pentru ca acest lucru sa devina realizabil, avem modelul Senci SC-3250, un produs ce beneficiaza de dimensiuni reduse, special pentru a fi montat cu usurinta oriunde aveti nevoie.

detaliiprodus1

Indiferent daca esti o persoana simpla sau una care are o mica afacere, experientele legate de distributia cu energie electrica sunt unele destul de neplacute. Daca se intampla ca locuinta ta, ca magazinul tau sau activitatea pe care o desfasori sa aiba loc in unele zone unde nu exista posibilitatea de a te conecta la reteaua electrica nationala sau daca alimentarea de la aceasta retea se intrerupe datorita conditiilor meteo, se recomanda sa ai mereu la indemana un generator de tensiune de rezerva. Cu o piata pe care se gasesc foarte multe produse din acest domeniu, este de preferat sa fii atent atat la caracteristicile constructive cat si la cele de performanta, iar ca si sugestie iti putem oferi Generatorul Electric Senci SC-3250.Senci-SC-3250

Cu un design care nu isi propune sa revolutioneze modul de realizare al produselor din domeniu, generatorul ne ajuta sa ne formam o imagine atat despre posibilitatea de utilizare cat si despre posibilitatea de manevrare. Cu o dimensiune de 625 x 490 x 510 mm, acesta poate fi montat foarte usor in orice loc sau in orice incapere cu conditia sa aiba o aerisire puternica, iar daca este sa vorbim despre greutatea de 48 kilograme, pentru o manevrare foarte usoara se recomanda doua persoane. Tot din exterior, mai identificam in partea de jos motorul, iar in partea superioara avem rezervorul ce dispune de o gura de alimentare foarte generoasa. In partea frontala avem un panou de control, un demaror, dar si un filtru de aer.

O solutie ideala pentru un confort sporit

Analizand aspectul functional, ne legam in primul rand de partea mecanica care este dominata de prezenta unui motor pe benzina in patru timpi, cu o capacitate de 208 cc si o putere de 7 CP sau de maxim 5.21 kW. Sistemul de pornire al acestui motor este un sistem de pornire la sfoara, mai exact ce poate fi pornit prin tragerea sforii demarorului si care produce un zgomot destul de ridicat de 95 dB, acesta fiind unul mai puternic decat al unui aspirator, de exemplu. Timpul de functionare pe care te poti baza, daca apelezi la acest genarator, este influentat de capacitatea destul de mare de 15 litri a rezervorului, dar si de consumul pe care il are. Cu un consum mediu de 1.2 litri/h, poti sa te bucuri de o functionare neintrerupta de aproximativ 12 ore si jumatate in conditii de utilizare normala si la o sarcina de 50%.Senci-SC-3250-1

Trecand la aspectul generarii tensiunii electrice, vom avea in primul rand puterea continua de 2800 W si cea maxima de 3100 W a generatorului si care iti da o idee despre consumatorii care pot fi conectati la acesta. Celelalte detalii ale generarii de curent sunt legate de tensiunea de iesire, o tensiune de 230 V si 50 Hz, astfel spus o tensiune precum cea din reteaua nationala normala de energie. Aceasta functionare poate fi controlata si supravegheata prin intermediul panoului dispus in partea din fata si care contine un contact pentru motor, un panou de afisaj al tensiunii, un contact general, dar si doua prize unde poti conecta aparatele/consumatorii.

Toate aceste lucruri pot sa fie utilizate in sprijinul tau la un pret destul de avantajos, iar daca este sa privim in ansamblu atat caracteristicile prezentate cat si detaliul privind pretul si sa le punem in balanta, cu lipsa sa, un astfel de dispozitiv devine esential.

detaliiprodus1