Philips Daily Collection HR7320/00, Robot de Bucatarie de 700 W, Bol 2.1 L si Blender 1 L

Philips HR7320 00
 • Design
  (4.7)
 • Functii si accesorii
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Philips HR7320/00 este un robot de bucatarie multifunctional, un aparat potrivit bucatarului amator care are nevoie de ajutor in cat mai multe situatii, fara sa cheltuiasca o avere pe un astfel de aparat. Capacitatea mica recomanda robotul pentru persoane singure si familii tinere.

Vezi pretul de azi

Pentru bucatarii amatori, ce petrec timp destul de mult in bucatarie, achizitionarea unui robot, care sa-i ajute sa-si faca treaba mai bine si mai repede, devine esentiala. In schimbul a cateva sute de lei, un astfel de aparat electrocasnic va va ajuta sa economisiti multe ore de munca in bucatarie, ajutandu-va la amestecare, tocare, framantare, emulsifiere, si facand deobicei treaba mult mai bine si mai rapid decat ati reusi dumneavoastra. Philips HR7320/00 este un robot de bucatarie din colectia Daily a acestui producator, un model mai de baza, cu performante modeste, dar de calitate foarte buna si potrivit celor ce nu au nevoie de varful de gama.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips HR7320 00Philips HR7320/00 este un model cu putere OK, cand vine vorba de abilitatea de a procesa alimente, avand 700 W. Isi va face treaba bine in mai orice situatie, desi veti gasi si modele mai puternice de atat pe piata.

Un aparat electrocasnic ce pare in special gandit pentru persoane singure sau familii mici, acesta are un bol de doar 2.1 l, in timp ce blenderul are o capacitate de 1 l.

Accesoriile oferite impreuna cu acest robot de bucatarie include cele pentru framantare, emulsifiere, radere, mixare sau feliere.

Plusurile robotului de bucatarie Philips HR7320/00

+ Robot multifunctional, cu multe accesorii: este genul de aparat potrivit pentru orice situatie, avand multe accesorii, deci nu este gandit doar pentru 1-2 tipuri de sarcini, cum sunt unele din modelele mai scumpe.

+ Suficient de puternic: cu cei 700 W ai sai, se va descurca destul de bine in majoritatea situatiilor, mai ales ca un aparat de la Philips.

Philips HR7320 00 2+ Calitatea Philips: desi ca cifre pe hartie nu va fi un produs de top, Philips HR7320/00 se descurca suficient de bine, iar producatorul isi respecta brandul atunci cand vine vorba de calitatea de fabricatie.

+ Model compact: gandit pentru a ocupa putin spatiu si pentru uz zilnic, robotul face parte din Daily Collection a celor de la Philips.

+ 2 viteze + 1 Pulse: puteti ajusta puterea aparatului, cu ajutorul acestor optiuni.

+ Pret foarte accesibil: un produs de la Philips, pe care nu va trebui sa platiti o avere.

Minusuri

– Bolul si blenderul de dimensiuni mici: bolul are 2.1 l, blenderul doar 1 l, deci aparatul nu pare gandit pentru familii mari (pentru 2-3 persoane e OK).

Concluzia

Philips HR7320/00 este un robot de bucatarie multifunctional, un aparat potrivit bucatarului amator care are nevoie de ajutor in cat mai multe situatii, fara sa cheltuiasca o avere pe un astfel de aparat. Capacitatea mica recomanda robotul pentru persoane singure si familii tinere.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative