Concept LO7067, Storcator de Fructe si Legume Lent cu Presare la Rece, Pentru Utilizatorii Seriosi In Ce Priveste Sanatatea Lor

Concept LO7067
 • Design
  (4.5)
 • Functii si accesorii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Pret
  (3.5)
4.1

Review pe scurt

Concept LO7067 este un storcator de fructe si legume lent, cu presare la rece, ce are rezultate foarte bune. Este in acelasi timp si foarte scump, deci nu va fi potrivit chiar pentru orice utilizator.

Vezi pretul de azi

Utilizatorii cu adevarat seriosi in ce priveste sanatatea lor, pe langa alte alegeri, cum ar veni faptul ca merg des la sala si au grija de ei, mai aleg deobicei si o alimentatie corecta. Pentru cei ce prefera fructele si legumele in forma de suc, pentru varietate mai mare si posibilitatea de a combina gusturile, un storcator de calitate este esential, mai ales daca il veti folosi zi de zi. Concept LO7067 este un astfel de aparat premium, un model cu presare la rece, care are performante bune si un design placut, dar in acelasi timp si un pret usor peste medie.

Concept LO7067 - storcator fructe si legume
Concept LO7067 – storcator fructe si legume

Concept LO7067 este un model cu o putere de 240 W, ce va functiona la o viteza de pana la 60 RPM (rotatii pe minut). Storcatorul de fructe si legume este dotat cu un tub de alimentare XXL, deci veti putea introduce cu usurinta ingredientele in interior, iar recipientul de colectare al sucului are o capacitate totala de 1 l.

Puternic si Eficient

Concept LO7067 este un storcator lent, ce poate procesa pana la 1.5 kg de ingrediente, in doar 2 minute. Mai intai, va zdrobi legumele sau fructele, iar in faza doua va extrage sucul din ele. Datorita acestui proces in doua etape, se pierde foarte putin din fruct, si obtineti cantitatea maxima de suc. Are performante chiar si cu 40% mai bune decat un model simplu.

Poate fi folosit in diverse feluri. De exemplu, puteti amesteca zmeura, capsuni, afine si banane congelate, pentru un desert rece ce dureaza doar cateva secunde pentru a fi preparat. O alternativa ar fi si un smoothie delicios, in care amestecati fructe cu seminte chia.

Plusurile storcatorului de fructe si legume Concept LO7067

Concept LO7067 presare la rece
Concept LO7067 presare la rece

+ Puternic, la 240 W: desi este un model de storcator lent, poate procesa totusi 1.5 kg de fructe intr-o perioada scurta de timp.

+ Performante excelente, cu 40% peste un model normal: este un aparat premium, iar performantele sunt si cu 40% mai bune decat la un aparat normal.

+ Tubul de alimentare XXL: permite introducerea ingredientelor mai mari, chiar si cu diametru de pana la 7.5 cm.

+ Sistemul anti picurare: foarte util, puteti intrerupe curgerea sucului rapid, pentru a schimba recipientul sau sticla in care il turnati.

+ Usor de utilizat: componentele se pot demonta cu usurinta, pentrua fi curatate rapid.

+ Design frumos: este un model bine gandit, cu un design placut, pe culoare neagra.

+ Silentios: atinge un nivel maxim de zgmot la 57 dB.

Minusuri

– Pretul foarte ridicat: este un aparat pentru cei ce isi doresc unul din cele mai bune modele de pe piata, dar va costa destul de mult.

Concluzia

Concept LO7067 este un storcator de fructe si legume lent, cu presare la rece, ce are rezultate foarte bune. Este in acelasi timp si foarte scump, deci nu va fi potrivit chiar pentru orice utilizator.

Vezi pretul de azi

Manual de utilizare Concept LO7067