Deshidratator de alimente Concept SO4000

Concept SO4000
  • Design
    (4.7)
  • Putere
    (4.6)
  • Pret
    (4.2)
4.5

Review pe scurt

Pentru fanii alimentelor deshidratate, un model ca Concept SO4000 este o solutie premium, ce ar trebui aleasa de catre cei ce prepara alimente in acest fel destul de des. Are capacitate si capabilitati excelente, iar rezultatele sunt foarte bune.

Vezi pret

Concept SO4000 este un deshidratator de alimente, ce poate fi folosit atat pentru fructe cat si pentru legume. Un astfel de aparat are mai multe avantaje, ce le vom discuta mai jos, iar acest model este unul premium, ce este o alegere excelenta pentru cei ce au de gand sa utilizeze acest aparat destul de des. Eventual, daca a-ti mai avut un astfel de aparat in trecut si sunteti siguri ca il veti folosi mult timp, uitati-va la acest model care este destul de scump, dar si performant.

Avantajele unui deshidratator

Concept SO4000Conserva alimentele: prin eliminarea apei in proportie foarte mare, deshidratatoarele va permit sa conservati fructe si legume pe termen lung. Pot fi folosite apoi fie la gatit, fie ca gustari rapide pe timpul zilei. De ce a-ti conserva fructe sau legume in acest fel? Pentru ca veti avea beneficiile fructelor sau legumelor chiar si in sezonul in care acestea nu cresc, deshidratarea avand loc in mod normal atunci cand sunt cel mai ieftine. Dupa ce sunt deshidratate, le puteti stoca in pungi sigilate sau in borcane. Pot rezista in acest fel chiar si pentru decenii.

Calitatile nutritive se pastreaza: doar apa este eliminata prin acest proces, dar alimentele isi pastreaza vitaminele si mineralele, astfel incat deshidratarea este superioara altor forme de conservare a fructelor sau legumelor.

Economisiti pe termen lung: daca va plac legumele sau fructele conservate in acest fel, atunci va fi mai usor pe termen lung sa vi le preparati acasa, decat sa platiti pretul lor destul de ridicat din magazin.

Plusurile Concept SO4000

Concept SO4000 2+ Puterea de 500W: este destul de puternic pentru un astfel de model, fiind capabil de a deshidrata o cantitate mai mare de legume/fructe.

+ Design frumos: cei de la Concept au gandit modelul SO4000 sa fie o prezenta placuta in bucataria dumneavoastra, dupa cum puteti vedea si din poze.

+ Uscare prin radiatii INFRA: acestea au un efect asemanator cu cel al razelor soarelui, astfel incat procesul este unul natura si nu include radiatii UV ce sunt daunatoare. Concept SO4000 va pastra mai multe fibre, vitamine si minerale din alimentele uscate.

+ Vine cu 5 programe presetate: aveti 1 program pentru sterilizare, plus 4 pentru uscare ce va permit sa uscati legume sau fructe, sa preparati carne sau sa pregatiti un iaurt excelent.

Minusuri

– Pretul ridicat: este un model ce ar trebui folosit destul de des, pentru a va scoate investitia facuta in el.

Concluzia

Pentru fanii alimentelor deshidratate, un model ca Concept SO4000 este o solutie premium, ce ar trebui aleasa de catre cei ce prepara alimente in acest fel destul de des. Are capacitate si capabilitati excelente, iar rezultatele sunt foarte bune.

Vezi pret